Raul_R1 Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Vremea nu conteaza, voi sa aveti berea la rece ca restul vine de la sine. Vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 ziceati ceva de ceva... Jack??? acum chiar ,care e faza cu jack-ul, se gaseste de cumparat acolo? Cam la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godeatgod Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 ziceati ceva de ceva... Jack??? acum chiar ,care e faza cu jack-ul, se gaseste de cumparat acolo? Cam la ce pret? Curge la robinetele din camping. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 salut zic ca miine la 14 fix sa fiu la intrarea pe aut si copacel directia cluj Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 ziceati ceva de ceva... Jack??? acum chiar ,care e faza cu jack-ul, se gaseste de cumparat acolo? Cam la ce pret? O sa fie in jur de 85 RON sticla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierre Cardin Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 BRAVO! Sper ca intelegeti tot ce vreau sa spun cu asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerBoy^ Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) a fost beton beeeton pe 1 august va fi si la noi in comuna petresti dupa satu mare,,,,inspre oradea,,,,,,,,organizat de viking mc Editat Iunie 8, 2008 de BikerBoy^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Felicitari SETH RC pentru organizare.Conditiile au fost mai mult decat rezonabile.Bafta si la anu Curand am sa postez niste poze din cele cateva sute pe care le-am facut. P.S. Singura picanterie care ne-a lipsit a fost scena cu tricourile ude,dar speram ca pe la anu fetele sa aiba mai mult curaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 :) ...domnilor, felicitari!...e prima intrunire, din romania, la care am participat si au reusit sa faca un colt pt iubitorii de alta muzica decit rock!...felicitari domnilor, a-ti demonstrat ca se poate!....cu exceptia citorva mici demonstratii de debilitate mentala(citiva motociclisti care si-au bagat motoarele in cortul respectiv turindu-le si facind semne obscene celor prezenti acolo), planificarea, dj-ii si locatia au fost foarte inspirat alese...sper sa faca si alti organizatori asa ceva!.. ...referitor la cei care mai mult sau mai putin s-au simtit ofensati de muzica din zona respectiva nu pot decit sa le spun ca asa cum mi s-a raspuns si mie de nenumarate ori "daca nu-ti place nu asculta" la fel le spun si eu lor, daca nu va place nu stati in zona fiindca e poluare fonica!..rock rulles, asa ca nu va irositi urechile intr-o zona cu precadere stresanta!...pacat ca atunci cind se alcoolizeaza sanatos, se gasesc unii care sunt mai tari ca osul de meduza si vor sa demonstreze cuiva(intregii lumi) cine sunt ei si ce curaj au sa intre intr-un cort cu motorul si sa-i afume pe cei din interior si sa le faca semne obscene, FARA sa pateasca nimic!...daca in aceste rinduri se recunosc faptasii, ii rog ca data viitoare sa ne scuteasca sau sa se scuteasca de asemenea gesturi care i-ar putea provoca pe unii mai sensibili!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Felicitari SETH RC pentru organizare.Conditiile au fost mai mult decat rezonabile.Bafta si la anu Curand am sa postez niste poze din cele cateva sute pe care le-am facut. P.S. Singura picanterie care ne-a lipsit a fost scena cu tricourile ude,dar speram ca pe la anu fetele sa aiba mai mult curaj Intrunire faina , conditii, multi prieteni, muzica buna , catering de nota 8 , intr-un cuvant : reusita . La anul , si la si mai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoFast Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Nu a facut nimeni poze, sa vedem cum a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Nu a facut nimeni poze, sa vedem cum a fost? Gasesti o gramada pe forumul de CLUJ. Cauta acolo userul Galen.Acolo gasesti linkul photobucket , care e incarcat cu o gramada de poze.Si nu numai el a pus, ci si altii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 /index.php?...222471&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Ceva poze facute de salajeni http://www.flickr.com/photos/27545926@N03/ ...ar mai fi cateva sute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Ceva poze facute de salajeni http://www.flickr.com/photos/27545926@N03/...ar mai fi cateva sute Faine pozele.Mai ales cele cu flacarile...., si nu numai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Am cunoscut un posesor de Monster 600 la intalnire, din pacate nu stiu cum sa mai dau de el. Cred ca e din Cluj, apare in clipul de pe Realitatea (e cel cu batic pe cap), iar motorul lui e in poza asta (nu, tipul nu e cel din poza ). Daca il cunoasteti careva, dati-mi un semn cum sa dau de el. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 http://www.citynews.ro/cluj/stiri/evenimen...regatiri+33133/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 http://www.citynews.ro/cluj/stiri/evenimen...regatiri+33133/ Iuhuuuu, ne vedem acolo si anul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Seth Riders Club are onoarea sa va invite sa participati la "Seth on Fire". Intrunirea va avea loc in perioada 6-8 Iunie in campingul "Eldorado". Ce ne propunem sa realizam cu acest eveniment? In primul rand dorim sa oferim participantiilor toate conditiile necesare pentru ca ei sa se simta excelent: - o locatie superba; - facilitati la standarde europene; - program variat, inedit si interactiv ; - muzica de calitate; Dorim de asemenea sa creem un cadru in care mototciclisti din toate colturile tarii sa se poata cunoste; sa schimbe impresii, idei; sa se inchege initiative. Mai multe detalii despre eveniment gasiti la http://www.sethrc.ro/seth-on-fire Va asteptam! pai ideea e ca in loc de 6-8 iunie,pe site-ul sethrc.ro scrie ca intalnirea e pe 29-31 mai. care e data defapt? bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 pai ideea e ca in loc de 6-8 iunie,pe site-ul sethrc.ro scrie ca intalnirea e pe 29-31 mai. care e data defapt?bafta Bah voi sunteti cu capu' ? asta e anuntul de anul trecut pentru anul trecut!! Anul curent 2009 intalnirea are loc in perioada :29-31 mai 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate