petcudan55 Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Frumos Mz-ul! Nu pui ceva poze si pe topicul "Atasistii" sa o vizualizam mai in detaliu? Multumesc! Pun ceva poze cu toată colecția. În afară de panarama din poza 7 toate sunt funcționale, iar înmatriculate, cele care este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Pun ceva poze cu toată colecția. În afară de panarama din poza 7 toate sunt funcționale, iar înmatriculate, cele care este. Tot respectul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Pun ceva poze cu toată colecția. În afară de panarama din poza 7 toate sunt funcționale, iar înmatriculate, cele care este. Frumoasa colectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Cu voia D-lui PetcuDan adaug aici si colectia lui. Bucurati-va ochiul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 ) SUNT ACELEASI DOAR DIN ALT UNGHI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Topicul meu,Atasistii a fost sters! pot sa intreb si eu de ce? Cu ce a deranjat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Topicul meu,Atasistii a fost sters! pot sa intreb si eu de ce? Cu ce a deranjat? pentru ca era acesta oficial,puteai sa adaugi aici.nu o lua personal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 (editat) pentru ca era acesta oficial,puteai sa adaugi aici.nu o lua personal Pai cum alfel? Eu incercam sa grupez pozele cu motocicletele personale ale oamenilor de pe-aci, aici sunt foarte rasfirate printre certuri si discutii mai mult sau mai putin TAMPE! cu ce-a deranjat un TOPIC care nu genera nici un fel certuri tampite si discutii inutile, ci doar aduna si grupa poze cu motocicletele noastre...cele mai multe foarte bine ingrijite si foarte bine restaurate(vezi danyoldmoto, petcudan s.a.m.d.Si se dorea sa le vedem doar pe acelea a caror posesori sunt Romani si nu motociclete fanteziste de miii de euro ) Sunt profund dezamagit de moderarea acestui forum!!! Editat Iunie 8, 2012 de Adolf118 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Pai cum alfel? Eu incercam sa grupez pozele cu motocicletele personale ale oamenilor de pe-aci, aici sunt foarte rasfirate printre certuri si discutii mai mult sau mai putin TAMPE! cu ce-a deranjat un TOPIC care nu genera nici un fel certuri tampite si discutii inutile, ci doar aduna si grupa poze cu motocicletele noastre...cele mai multe foarte bine ingrijite si foarte bine restaurate(vezi danyoldmoto, petcudan s.a.m.d.Si se dorea sa le vedem doar pe acelea a caror posesori sunt Romani si nu motociclete fanteziste de miii de euro ) Sunt profund dezamagit de moderarea acestui forum!!! ti-am zis,nu tre sa te super,sunt de acord cu tine,dar moderatorii si admini asa au considerat.erau 2 topicuri cu aceelasi subiect.moderatorii ar trebuii sa fie mai atenti cu cei care deviaza de la subiect sau au un limbaj inadecvat sa le stearga posturile,cum am patit-o si eu pt k aveam semnatura prea mare.asa k hai nu mai umplum topicul asta inutile iar pozele care le aveai pe topicul celalalt poti sa le pui aici. P.S. treci peste,viata e scurta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 ti-am zis,nu tre sa te super,sunt de acord cu tine,dar moderatorii si admini asa au considerat.erau 2 topicuri cu aceelasi subiect.moderatorii ar trebuii sa fie mai atenti cu cei care deviaza de la subiect sau au un limbaj inadecvat sa le stearga posturile,cum am patit-o si eu pt k aveam semnatura prea mare.asa k hai nu mai umplum topicul asta inutile iar pozele care le aveai pe topicul celalalt poti sa le pui aici. P.S. treci peste,viata e scurta! Tocmai asta e, ca nu aveau acelasi subiect!!! De-asta ma deranjeaza!!! Dar se pare ca limba romana, si semantica ei au ramas o mare necunoscuta "X" in Romania!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 ti-am zis,nu tre sa te super,sunt de acord cu tine,dar moderatorii si admini asa au considerat.erau 2 topicuri cu aceelasi subiect.moderatorii ar trebuii sa fie mai atenti cu cei care deviaza de la subiect sau au un limbaj inadecvat sa le stearga posturile,cum am patit-o si eu pt k aveam semnatura prea mare.asa k hai nu mai umplum topicul asta inutile iar pozele care le aveai pe topicul celalalt poti sa le pui aici. P.S. treci peste,viata e scurta! Amendatule, nu am niica cu tine, dar nu ma pot abtine.., tu in timp ce ai scris postul asta traversa-i Prutul sau erai in mers cu atajul?! Daca limba romana ti-ar fi fost un adversar de la fotbal , cu siguranta ai fi primit un cartonas rosu la cat ai faultat-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Amendatule, nu am niica cu tine jeane abtinete nu e cazul.in primul rand am mana stanga in ghips si nu pot scrie coerent si in al doilea rand nu e treaba magarului de unde bea calu apa!succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 O deficienta a mainii ar afecta corectitudinea exprimarii in scris. Ma tem ca alta "slabiciune" afecteaza coerenta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 (editat) Salutare domnilor! Din pacate, o sa repostez aici pozele care le-am salvat. Restul, daca mai aveti bunavointa, puteti sa le introduceti din nou! Subiectul ramane acelasi: Propietate personala, nu fantezii din occident!!! Multumesc! Editat Iunie 8, 2012 de Adolf118 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BV81AXL Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Subiectul ramane acelasi: Propietate personala, Sa intelegem ca toate atajele de mai sus sunt ale tale precum spui Proprietate personala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 nu amice...nu! era "candva" un topic! acum a fost "mutat" aici! se pare ca nu voi mai posta nici un topic aici la comuniste! avand in vedere comunismul care exista! si nici pe pagina "oficiala" nu voi mai posta nimic!...si da! dnepra merge bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 era "candva" un topic! acum a fost "mutat" aici! se pare ca nu voi mai posta nici un topic aici la comuniste! avand in vedere comunismul care exista! inteleg perfect ce spui. consider ca ai toata dreptatea. este insultator ce se intampla. in ce ma priveste, eu voi continua: acolo unde nu se sterg topicurile "neconvenabile" si fireste, pe blogul meu. am sa tin insa legatura cu unii oameni de-aici, oameni de exceptie. din pacate, putini... pacat totusi ca o mana de lichele isi fac de cap pe-aici. or veni si alte zile. moderatorii si admini asa au considerat. hai nu mai umplum topicul asta inutile iar pozele care le aveai pe topicul celalalt poti sa le pui aici. P.S. treci peste,viata e scurta! e nostim: amendatul, dupa ce le-a tinut partea atat de ... (voi cum ati defini?)*** peste doar cateva ore a patit acelasi lucru ca mine si ca Adolf118 - drept pentru care s-a napustit a se plange, normal :-))) pe un topic ce - surpriza? - i s-a sters! :-))) *** nimic personal, amendatule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 inteleg perfect ce spui. consider ca ai toata dreptatea. este insultator ce se intampla. in ce ma priveste, eu voi continua: acolo unde nu se sterg topicurile "neconvenabile" si fireste, pe blogul meu. am sa tin insa legatura cu unii oameni de-aici, oameni de exceptie. din pacate, putini... pacat totusi ca o mana de lichele isi fac de cap pe-aici. or veni si alte zile. e nostim: amendatul, dupa ce le-a tinut partea atat de ... (voi cum ati defini?)*** peste doar cateva ore a patit acelasi lucru ca mine si ca Adolf118 - drept pentru care s-a napustit a se plange, normal :-))) pe un topic ce - surpriza? - i s-a sters! :-))) *** nimic personal, amendatule. promit k le dao o bere la Focsani celor care le-au fost sterse topicurile.sa traiti !! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Amendatule, ca tot m-ai facut magar.., afla ca magarii beau bere si asa cum ai spus, calul, bea numai apa. Asa ca te astept cu berea cand ne vom intalni, iar eu o sa-ti dau putintica apa.., sfintita. Si arunca naibii ghipsul ala, daca este asa de 'anagramat'! . Scuze pt off topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 (editat) In atentia pasionatilor de atase: Marea intrunire Europeana de atase (ATENTIE, NU E MONOMARCA, a nu se confunda cu intrunirea Europeana Ural din Austria care va fi o saptamana mai tarziu) se tine anul acesta in perioada 24-26.08.2012, in L-9991 Weiswampach (Luxembourg) Intrarea este 12 euro de persoana (inclusiv atas si cort), copiii intre 7 si 14 ani platesc 6 euro, pentru copii sub 7 ani intrarea este gratis. Pentru mai multe detalii intrati pe http://motorrad-gespanne.de/magazin/egt/ Editat Iunie 13, 2012 de cios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 m-ar interesa o motocicleta cu atas, ca sa pot merge cu sotia si copilul la plimbare gen tura sau concediu. Exista de inchiriat sau doar varianta de cumparat? Daca e de cumparat, ce sfaturi imi dati? pe la ce preturi se invart astea ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 m-ar interesa o motocicleta cu atas, ca sa pot merge cu sotia si copilul la plimbare gen tura sau concediu. Exista de inchiriat sau doar varianta de cumparat? Daca e de cumparat, ce sfaturi imi dati? pe la ce preturi se invart astea ? Multumesc. La motocicletele cu atas ai in principiu doua variante: cumperi una veche pe care o repari si te plimbi cu ea pe o raza de 300 km in jurul casei (ca sa nu fii prea departe cand trebuie sa te intorci pe platforma) sau oriunde vrei daca te pricepi si esti dispus sa repari la ea pe sant in timp ce sotia comenteaza si copilul se plictiseste - investitie initiala 500-1000 euro si inca o data pe atat in reparatii, sau cumperi una noua (sau SH dar de generatie noua)si te plimbi pur si simplu, aici preturile sunt de la 5.000 euro pentru un Ural SH pana la 13.000 pentru un Ural nou sau chiar spre 40.000 euro pentru o Hayabusa cu atas SH.Intre variantele astea sunt o multime de optiuni, depinde foarte tare ce gen de ture vrei sa faci. Ural Moto inchiriaza motocicleta cu atas daca vrei sa vezi daca chiar e ceva ce-ti place inainte sa decizi daca si cumperi una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Salut baieti! M-ar interesa si pe mine sa inchiriez o moto cu atas pt nunta,pe la sfarsitul lunii iulie! Practic se merge cu ea doar 10-12 km,platesc,fac cinste,tot ce trebuie sa fie lumea multumita. V-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta macar cu un sfat,un nr. de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 La motocicletele cu atas ai in principiu doua variante: cumperi una veche pe care o repari si te plimbi cu ea pe o raza de 300 km in jurul casei (ca sa nu fii prea departe cand trebuie sa te intorci pe platforma) sau oriunde vrei daca te pricepi si esti dispus sa repari la ea pe sant in timp ce sotia comenteaza si copilul se plictiseste - investitie initiala 500-1000 euro si inca o data pe atat in reparatii, sau cumperi una noua (sau SH dar de generatie noua)si te plimbi pur si simplu, aici preturile sunt de la 5.000 euro pentru un Ural SH pana la 13.000 pentru un Ural nou sau chiar spre 40.000 euro pentru o Hayabusa cu atas SH.Intre variantele astea sunt o multime de optiuni, depinde foarte tare ce gen de ture vrei sa faci. Ural Moto inchiriaza motocicleta cu atas daca vrei sa vezi daca chiar e ceva ce-ti place inainte sa decizi daca si cumperi una. Cel mai bun si mai simplu raspuns! Succes(uri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate