GabiButon Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Multumesc! Mama ei de vreme, ca nu pot sa termin rodajul mai repede iti dau suza mea, si ai scapat de rodaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 cam cat consuma in oras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Ce mumoasa e ... Daca ar fi dupa mine as tineo numai in puf :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Iunie 2, 2008 Autor Share Postat Iunie 2, 2008 cam cat consuma in oras? 10% iar la ultimul plin 13% Consum mixt 7% cu 90 km parcursi pe autostrada si restul in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 WTF? Asta e consum de 900-1000cmc.. O fi doar de la faptul ca e noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) e consum de bolnav de manetita bravo, felicitari pt achizitie! Editat Iunie 4, 2008 de theBD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 poate ar trebui sa mai schimbi si a 3-a ! felicitari ptr. achizitie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 Intr-adevar, foarte rar ajung in a 3-a, pentru ca nu am unde. Drumul pana la serviciu e pe Drumul Taberei, adica numai printre masini, iar de plimbat mai mult nu am avut timp . Daca merg cu a 3-a e deja subturata, si mi-e mila de bujii. La Honda a trebuit sa le schimb din cauza mersului subturat. S-au afumat. Maine ii schimb uleiul pentru ca vineri plec cu ea in Grecia. Atunci o sa vad mai exact cat consuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cypher Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 am si eu aceasi culoare.....macheta . Superba sa o stapanesti sanatoasa si cat mai multi km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 Gata, ne-am intors din Grecia. A papat 1760 de km. Acum trage de rupe, ca s-a terminat rodajul. Sunt extrem de incantata de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Prima poza e foarte tare, credeam ca vad dublu. Ma refer la cele doua perechi de oglinzi si o singura mobra, dau o iluzie optica tare dizzy.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Inainte sa plecam in Grecia, domnisoara a primit si crash-paduri La 2 saptamani dupa ce le-am montat, am gasit-o intinsa ca o vaca, pe jos, in parcare la SIR. Mi-a stat inima in loc cand am vazut-o. Sigur s-a gasit un nea Gica sa se urce pe ea, sa isi faca poze cu telefonul, sa ridice cricul si dupa aia sa o puna jos, ca nu mai stie sa mai puna cricul la loc. Ce uameni... . Nimeni nu a vazut nimic. Din fericire, crash-padurile sunt destul de mult iesite in afara si nu are nici macar o zgarietura. Editat Iunie 16, 2008 de Josephine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 abia astept sa il prind pe unu calare pe vacutza mea.. sa vezi ce omor ii dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 parere personala:) k7 e mai frumos decat k8.. m-ai speriat cu consumul ala de 10-13. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 Consumul s-a modificat odata cu drumul spre Grecia. A consumat cam 6,5%. In Bucuresti nu am mai calculat cat consuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 m-ai speriat cu consumul ala de 10-13. pai daca se merge numai cu 1'a si a 2'a, mai luam in calcul si ca era noua.. Consumul de 6,5% e normal afara pentru un SS de 600 cu care se merge normal (si legal prin localitati, dar si viteza sustinuta pe autostrada de circa 160-170 si 100-130 pe DN'uri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 pai daca se merge numai cu 1'a si a 2'a A venit vara, a intrat lumea in concediu si s-a eliberat traseul. Acum mergem si cu a 4-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 A venit vara, a intrat lumea in concediu si s-a eliberat traseul. Acum mergem si cu a 4-a da-i in gura ca merge...si mai mult.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Ce stricati de oameni..Cred ca ma lua inima daca imi gaseam calu cazut,slabeam brusc 5kile.Bine ca nu s-a zgariat,mai avea si tzipla pe ea de noua...Chiar acum 2 zile am lasat-o si eu la Sir.Data viitoare,nu o mai las acolo;)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Ce stricati de oameni..Cred ca ma lua inima daca imi gaseam calu cazut,slabeam brusc 5kile.Bine ca nu s-a zgariat,mai avea si tzipla pe ea de noua...Chiar acum 2 zile am lasat-o si eu la Sir.Data viitoare,nu o mai las acolo;)) frate cum sunt cauciucurile....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Ai avut dreptate,sunt un fel de touring.Isi fac treaba foarte bine pe un drum de tara,pietre,umezeala.Dar la viteze mari,puse in curbe,nu sunt extraordinare,cam aluneca.De incins,se incing foarte greu,dar asta inseamna ca se si tocesc la fel de greu.Oricum,pretul calitate oferta,au fost f bune.Multumesc de intrebare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Ai avut dreptate,sunt un fel de touring.Isi fac treaba foarte bine pe un drum de tara,pietre,umezeala.Dar la viteze mari,puse in curbe,nu sunt extraordinare,cam aluneca.De incins,se incing foarte greu,dar asta inseamna ca se si tocesc la fel de greu.Oricum,pretul calitate oferta,au fost f bune.Multumesc de intrebare! imi pare bine ca esti multumit.salutare si drumuri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 (editat) Bravo sefa, bucura-te de ea si multi km fara probleme. Si pupa-l si pe barbatu-tu din partea mea! @ stege sunt Editat Iulie 20, 2008 de Arthemis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Iulie 21, 2008 Autor Share Postat Iulie 21, 2008 (editat) Va multumesc domnu'! Felicitari si tie pentru noua achizitie, s-o stapanesti sanatos. Sper cat de curand sa primeasca si a mea o surioara enduroaica doar pentru munte. Sa vedem cand va fi... la toamna sau la primavara. Pentru oras mi se pare excelent GIX-ul. Se strecoara nemaipomenit printre masini la semafor, e manevrabila si cel mai important pentru mine: E JOASA. P.S. Am reusit sa scot un consum de 6,3% in oras Editat Iulie 21, 2008 de Josephine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate