shogard Postat Noiembrie 3, 2020 Share Postat Noiembrie 3, 2020 Am facut ordine in garaj si am gasit urmatoarele: Costum Dainese D-Dry marimea 52 cu mesade de ploaie si termice + protectie spate - purtat, arata foarte bine 700 RON Casca Arai Corsair RX7, marimea S - purtata cu mici zgarieturi si 2 viziere cu pinlock de rezerva (transparenta, fumurie) 500 RON Casca MT copii, marimea YM - purtata de 4-5 ori (impecabila) - 150 RON Casca jet Highway (Louis), marimea M 57cm - purtata, cu multe zgarieturi 50 RON Manusi de piele, de vara, lungi - folosite 50 RON Manusi de piele, de vara scurte - folosite 50 RON Sau tot pachetul 1200 RON Cei interesati pot suna la 0332800081 si pot vedea si proba echipamentele in Iasi, intre 8.30 si 17, in fiecare zi L-V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrVre Postat Decembrie 9, 2020 Share Postat Decembrie 9, 2020 Vând 2 huse moto noi, material de genul Oxford Aquatex: 1. Neverland XXL, dimensiuni 265 lungime x 105 lățime x 125 înălțime, mai mare decât mărimea M de la Oxford Aquatex, potrivită pentru ceva de vreo 600cc, inclusiv genți laterale montate pe motocicletă. 2. Herobiker XL, pentru lungime 200-210 (asta e tot ce dă producătorul), mai mică decât mărimea M de la Oxford Aquatex, potrivită pentru ceva mai mic decât '97 Honda Rebel 125, sau măcar mai compact/scurt. Ambele au schema de culori din poze - roșu cu negru. Preț pe bucată - 70 lei FIX. Se vând pentru că nu se potrivesc pentru ce le-am luat - Honda Rebel 125. Una e prea mare, cealaltă e prea mică. Radu 0722531032 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Decembrie 31, 2020 Share Postat Decembrie 31, 2020 suzuki sv 650 2008 limitata A2 2700eur https://sprintmotors.ro/344-naked-touring-adventure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Noiembrie 5, 2021 Share Postat Noiembrie 5, 2021 Vand Garmin GPSMAP 62s folosit cu accesoriile din poza. Detalii aici: https://www.olx.ro/d/oferta/garmin-gpsmap-64s-cu-accesorii-IDfuxBZ.html Functioneaza foarte bine pe motocicleta, bicicleta sau la plimbare. Poate fi utilizat si in masina, dar nu are instructiuni vocale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Ianuarie 8, 2022 Share Postat Ianuarie 8, 2022 La 05.11.2021 la 7:27, Marius Mihasan a spus: Vand Garmin GPSMAP 62s folosit cu accesoriile din poza. Detalii aici: https://www.olx.ro/d/oferta/garmin-gpsmap-64s-cu-accesorii-IDfuxBZ.html Functioneaza foarte bine pe motocicleta, bicicleta sau la plimbare. Poate fi utilizat si in masina, dar nu are instructiuni vocale. S-a dat, nu mai este disponibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Februarie 9, 2022 Share Postat Februarie 9, 2022 Vând o pereche de pantaloni moto textil de damă Adrenaline Donna 2.0, mărime XL, protecții soft geunchi și șold, cu ventilație pe coapse, buni pt o doamnă de 1.60 - 1.70, aproximativ 70 kg. Preț 300 lei negociabil. https://www.olx.ro/d/oferta/pantaloni-moto-dama-adrenaline-donna-2-0-IDfIyUn.html Vând geacă piele Vintage Hein Gericke, mărimea 50, cu protecții de burete la umeri, coate și zona lombară. Preț 250 lei negociabil. https://www.olx.ro/d/oferta/geaca-piele-vintage-hein-gericke-marimea-50-IDfIzAm.html Predare personală în Iași. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Martie 5, 2023 Share Postat Martie 5, 2023 Vand geaca si pantaloniI IXS X-Tour LT Montevideo-ST. Geaca e marimea L. Panatalonii sunt marimea KL - un L mai scurt (Men (chunky sizes). Echipamentul se vinde complet, asa cum a fost livrat din magazin - cu protectii coate, umeri, coloana si genunchi Level 2 si cu mesada detasabila impermeabila si antivant (pantaloni si geaca). Atat pantalonii cat si geaca au aerisiri foarte mari, geaca are si gluga de pus in cap cand ploua pentru a nu intra apa intre casca si geaca. Pretul e 1000 lei pentru ambele. Doar pantalonii ii dau separat la 500 lei. As prefera sa ii dau pe probate in Iasi, dar pot trimite si prin curier cu acoperirea transportului de catre cumparator si a rambursului de catre mine. Alte detalii: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Martie 23, 2023 Share Postat Martie 23, 2023 La 05.03.2023 la 19:12, Marius Mihasan a spus: Vand geaca si pantaloniI IXS X-Tour LT Montevideo-ST. Geaca e marimea L. Panatalonii sunt marimea KL - un L mai scurt (Men (chunky sizes). Echipamentul se vinde complet, asa cum a fost livrat din magazin - cu protectii coate, umeri, coloana si genunchi Level 2 si cu mesada detasabila impermeabila si antivant (pantaloni si geaca). Atat pantalonii cat si geaca au aerisiri foarte mari, geaca are si gluga de pus in cap cand ploua pentru a nu intra apa intre casca si geaca. Pretul e 1000 lei pentru ambele. Doar pantalonii ii dau separat la 500 lei. As prefera sa ii dau pe probate in Iasi, dar pot trimite si prin curier cu acoperirea transportului de catre cumparator si a rambursului de catre mine. Alte detalii: 800 lei ambele, sau 400 lei doar pantalonii singurii pe care ii dau separat. Chiar acum, Marius Mihasan a spus: 800 lei ambele, sau 400 lei doar pantalonii singurii pe care ii dau separat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Aprilie 18, 2023 Share Postat Aprilie 18, 2023 Am de dat/donat geaca si pantaloni Revit. Geaca e model Outback, pantalonii ceva asemanator ca gama, dar nu Outback. Marimea M amabele. Cumparate undeva in 2013 si purtate continuu - mai bine de 100000 de km. Am vazut Turcia, Maroc, Georgia si ceva din Europa cu echipamentul asta. Geaca e decolorata corespunzator, pantalonii asa si asa. Totul e functional insa - fermoare, capse, etc. Panatlonii sunt agatati usor la un buzunar. Le dau cu tot ce am primit la ele - protectii coate, umeri, genunchi, un burete pe post de protectie de coloana, mesade anti-vant si ploaie si mesade termice (practic nepurtate). Le dau asa cum sunt, adica cu urmele de utilizare/murdarie/decolorare din poze. Echipamentul a fost spalat de cateva ori, dar nu de curand. Prefer sa le dau pe probate in Iasi, dar pot trimite si in tara, transportul fiind responsabilitatea destinatarului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Aprilie 18, 2023 Share Postat Aprilie 18, 2023 Acum 1 minut, Kristian K a spus: Posteaza asta la rubrica Donatii,nu la rubrica Bursa locala. Te referi aici - Daca da, e deja postat. Daca nu, indica-mi te rog unde. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Aprilie 19, 2023 Share Postat Aprilie 19, 2023 (editat) Acum 1 oră, Kristian K a spus: Da,de acel topic era vorba.Repet,fiind donatie,nu se posteaza la vanzari. OK, am inteles. Sterge atunci te rog postul de sus si discutia noastra si lasa aici doar textul de mai jos ca sa se potriveasca regulilor. Multumesc. Am de dat la pretul de 0.5 lei - geaca si pantaloni Revit. Geaca e model Outback, pantalonii ceva asemanator ca gama, dar nu Outback. Marimea M amabele. Cumparate undeva in 2013 si purtate continuu - mai bine de 100000 de km. Am vazut Turcia, Maroc, Georgia si ceva din Europa cu echipamentul asta. Geaca e decolorata corespunzator, pantalonii asa si asa. Totul e functional insa - fermoare, capse, etc. Panatlonii sunt agatati usor la un buzunar. Le dau cu tot ce am primit la ele - protectii coate, umeri, genunchi, un burete pe post de protectie de coloana, mesade anti-vant si ploaie si mesade termice (practic nepurtate). Le dau asa cum sunt, adica cu urmele de utilizare/murdarie/decolorare din poze. Echipamentul a fost spalat de cateva ori, dar nu de curand. Prefer sa le dau pe probate in Iasi, dar pot trimite si in tara, transportul fiind responsabilitatea destinatarului. Editat Aprilie 19, 2023 de Marius Mihasan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 19, 2023 Share Postat Aprilie 19, 2023 Posteaza-l mai bine pe topicul de donatii, dar nu in bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Aprilie 19, 2023 Share Postat Aprilie 19, 2023 (editat) Acum 6 minute, Speedy.K a spus: Posteaza-l mai bine pe topicul de donatii, dar nu in bani. E deja postat acolo, dar aici cred ca are mai multa vizibilitate pentru cei din Iasi. Cu editarea propusa, indeplineste conditiile stricte impuse de moderatorul ce mi-au sters postul fara sa imi explice initial de ce. Acum nu vad unde mai este problema pentru ca postul sa ramana si aici. Editat Aprilie 19, 2023 de Marius Mihasan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1976! Postat Mai 28, 2023 Share Postat Mai 28, 2023 Se vând următoarele produse: -geaca mărimea S ,100 lei -geaca piele mărimea 50, 250lei -cizme (nu au fost purtate niciodată ) mărimea 42 , 300 lei Tel.0752078377 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Iunie 29, 2023 Share Postat Iunie 29, 2023 La 19.04.2023 la 9:09, Marius Mihasan a spus: OK, am inteles. Sterge atunci te rog postul de sus si discutia noastra si lasa aici doar textul de mai jos ca sa se potriveasca regulilor. Multumesc. Am de dat la pretul de 0.5 lei - geaca si pantaloni Revit. Geaca e model Outback, pantalonii ceva asemanator ca gama, dar nu Outback. Marimea M amabele. Cumparate undeva in 2013 si purtate continuu - mai bine de 100000 de km. Am vazut Turcia, Maroc, Georgia si ceva din Europa cu echipamentul asta. Geaca e decolorata corespunzator, pantalonii asa si asa. Totul e functional insa - fermoare, capse, etc. Panatlonii sunt agatati usor la un buzunar. Le dau cu tot ce am primit la ele - protectii coate, umeri, genunchi, un burete pe post de protectie de coloana, mesade anti-vant si ploaie si mesade termice (practic nepurtate). Le dau asa cum sunt, adica cu urmele de utilizare/murdarie/decolorare din poze. Echipamentul a fost spalat de cateva ori, dar nu de curand. Prefer sa le dau pe probate in Iasi, dar pot trimite si in tara, transportul fiind responsabilitatea destinatarului. Echipamentul nu mai este disponibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Septembrie 1, 2023 Share Postat Septembrie 1, 2023 Suport telefon pentru motocicleta Q-mount Max cu incarcare wireless Suportul de telefon este nou, l-am desfacut si am verificat daca incarcarea merge cu telefonul meu chinezesc BV9800. Nu merge. L-am testat cu un Google Pixel 4 si merge impecabil. As prefera sa il dau in Iasi, pentru a putea fi verificata compatibilitatea cu telefonul de cumparator. Modelul este Q-MOUNT MAX + Vibrations dampener for Q-Mount PRO/MAX montat si un adaptor pentru ram mount. Toate accesoriile cu care a fost livrat sunt prezente, inclusiv cutia. Are totul pentru a fi conectat direct la bateria motocicletei. Pe langa incarcare wireless, are si mufa usb-c pentru a incarca pe fir telefon, casti, intercom, etc. Are si buton de on-off. Detalii de pe pagina producatorului: 1. suport - https://q-mount.eu/products/q-mount-max?variant=41817388351670 2. vibrations dampener for Q-Mount PRO/MAX - https://q-mount.eu/products/vibrations-dampener-for-q-mount-pro?variant=40511206457526 3. 1" Ball adaptor for Q-Mount PRO/MAX - https://q-mount.eu/products/1-ball-adaptor-for-q-mount-pro?variant=40069408653494 Totul la 200 lei. o7518...94..685 L-am dat, nu mai este disponibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate