mihai Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) Suzuki GSX 600F - 600cmc Sport/Touring Negru An fabr. - 1999 Putere - 57kw (77CP) Km bord - 37.840 Functioneaza impecabil, al doilea proprietar in tara, ulei, placute, lichid frana schimbate acum o luna, cauciuc fata nou, scapata la 30km/h pe partea dreapta, tinuta in garaj, bonus o husa. Suporta orice proba. Yahoo ID: mihai_biker Mihai: 0741/320292 Flavius: 0744/618165 Pret NOU : 2500 euro FIX Editat Octombrie 23, 2008 de mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Honda Shadow vt600 import Germania aprilie 2008 -Fab. 1997 , 5 vit , gume 90% noi Pirelli Route -Culoare galben/negru originala -38 000 km din care 3000 facuti in Romania -accesorii custom : sa, scarite ,ghidon(drag bar ) , bride , semnalizari capac filtru aer -Kitt transmisie aproape nou, ulei si filter noi -nu prezinta nici o zgarietura Schimb cu speed dupa 98 R6 , gsx 600 , cbr 600 .zx6 pot fi si cu carene de fibra race sau zgariate , eventual putin lovita . o iau pt circuit . Este o motocicleta foarte frumoasa De ce faci aceasta schimbare radicala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 o iau pt circuit motorsport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 Explicatia e f simpla: a fost cu baietii la circuit, s-a dat cu mai multe motoare de imprumut si a prins gust pt asta, de fapt mai mult decat atat. A devenit un mic maniac mai exact si are si inclinatie pt asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_passs Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 cine imi spune si mie unde si cine imi poate face niste suporti pentru genti laterale ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 There's a new bike in town ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akybo Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 There's a new bike in town ! O vinzi ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Nu,doar ma laudam N-am cum sa o vand, ca e prea faina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boicuu Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Vand Geaca Honda-piele, protectie full. Pret: 180 euro neg. id: boicu_alex_k1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Vand casca Nolan N 62 Genesis neagra.nou-nouta,impecabila.Marimea M. cumparata acum o luna.motivul vanzarii: am nevoie de bani. trimit ramburs prin posta,fan curier sau cargus. tel:0745138728 DANIEL poze aici:http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=49493 300 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Vand 2 cauciucuri Metzeler Tourance folosite pe un transalp adus din Italia, nerulate in romania,in stare buna, fara petice,snururi sau taieturi. Dimensiuni 90/90-21 si 120/90-17. Pret 100 ron amandoua sau 50 fiecare. Telefon 0747.67.37.83. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Salutare...pun anuntzul asta mai mult in scop de apel disperat. Acu ceva timp mi-am vandut motoru cu gandu sa-mi iau altul, dar pe parcurs m-am pricopsit cu un golf 3 din 94 motor 1.8 benzina. Dar inima tot pe 2 roti mi-a ramas...asa ca va rog pe voi daca cunoasteti pe cineva care da un motor pe o masina, sau care vrea un golf cu vreo 2300 iepuroi, sa imi aruncati un pm sau orice forma de semnalizare. Iar cat despre motor sa fie peste 500 cc , orice gen (speed, naked, enduro, chopper) n-am pretentii prea mari, 2 roti sa aiba. Ms anticipat, asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Salutare...pun anuntzul asta mai mult in scop de apel disperat. Acu ceva timp mi-am vandut motoru cu gandu sa-mi iau altul, dar pe parcurs m-am pricopsit cu un golf 3 din 94 motor 1.8 benzina. Dar inima tot pe 2 roti mi-a ramas...asa ca va rog pe voi daca cunoasteti pe cineva care da un motor pe o masina, sau care vrea un golf cu vreo 2300 iepuroi, sa imi aruncati un pm sau orice forma de semnalizare. Iar cat despre motor sa fie peste 500 cc , orice gen (speed, naked, enduro, chopper) n-am pretentii prea mari, 2 roti sa aiba. Ms anticipat, asfalt uscat. cand am vrut sa ti-o dau cu 2000 nu ai vrut... ai luat masina. ti-o dau cu 2000 de euro daca vrei. sau 1900. oferta de oferta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 pai asta cam asa-i mertane... pai poate cunosti pe vreo unu care vrea golf in banii care-i vrei pe motor... daca gasesti sa-l dau cu mai mult de 1900 diferenta e a ta. Nah, nu strica sa arunci o vorba... Noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacobnino Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Salutare...pun anuntzul asta mai mult in scop de apel disperat. Acu ceva timp mi-am vandut motoru cu gandu sa-mi iau altul, dar pe parcurs m-am pricopsit cu un golf 3 din 94 motor 1.8 benzina. Dar inima tot pe 2 roti mi-a ramas...asa ca va rog pe voi daca cunoasteti pe cineva care da un motor pe o masina, sau care vrea un golf cu vreo 2300 iepuroi, sa imi aruncati un pm sau orice forma de semnalizare. Iar cat despre motor sa fie peste 500 cc , orice gen (speed, naked, enduro, chopper) n-am pretentii prea mari, 2 roti sa aiba. Ms anticipat, asfalt uscat. suna-ma 0766252953 sa vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_passs Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 dau bmw f 650 st la vanzare...2700 euro..relatii la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox4you90 Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 nu am gasit un topic despre cumparari pe sectiunea Iasi asa ca intreb si eu aici De unde as putea sa imi cumpar o cagula in Iasi si cam cat costa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 nu am gasit un topic despre cumparari pe sectiunea Iasi asa ca intreb si eu aici De unde as putea sa imi cumpar o cagula in Iasi si cam cat costa ? madras / turbozone. vreo 20 de lei, parca, alea subtiri. madras e in pacurari, turbozone e in bucium. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_IS90CID Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 (editat) Turbozone e Tzmotors defapt si s-a mutat unde e si service-ul lor adica pe stradela ipsilanti nr10 in spate la shutter intre sf andrei si splai bahlui zona p de piatra, sunt cagule la 10, 20 si ceva mais cumpe si mai groase de la vanucci parca Editat Noiembrie 12, 2008 de bogdan_IS90CID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 nu am gasit un topic despre cumparari pe sectiunea Iasi asa ca intreb si eu aici De unde as putea sa imi cumpar o cagula in Iasi si cam cat costa ? salut.intra pe site-ul bikers-shop.ro si vezi acolo cagule.acolo gasesti nr de contact.tipul cu acest site e din iasi.numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 (editat) echipament offroad preturi ff bune contact oorestte [at] yahoo.com Editat Noiembrie 14, 2008 de orestte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boicuu Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 CUmpar tankpad negru-calitate buna!!! id: boicu_alex_k1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 CUmpar tankpad negru-calitate buna!!! id: boicu_alex_k1 vezi pe louis.de sunte reduceri la tankpad streetfighter...parca 39 euro....cand vin in is ti-l arat sa te convingi de calitate; eu sunt f multumit de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 pt zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boicuu Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 vezi pe louis.de sunte reduceri la tankpad streetfighter...parca 39 euro....cand vin in is ti-l arat sa te convingi de calitate; eu sunt f multumit de el! ms mult.am gasit la oreste unul pe plac.Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate