ghost Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 acum am auzit la radio.............motociclist francez plecat in turul europei.........scenariu clasic.......un nene pe la 63 de ani i iese in fata cu dacia de pe un drum laturalnic..........nu stiu cat de grav este.............accidentul sa petrecut undeva intre fagaras si sibiu ps. cine spunea ca ghostrider nu ar supravietui 1 ora in romania, avea dreptate..........iar cine spunea ca suntem vanati, iar avea dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fulgerica Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 (editat) sper ca e bine domnu'...sa faci juma de europa in sa si sa te loveasca un bou... Editat Iunie 17, 2005 de fulgerica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 Un prieten venit din Olanda mi-a zis ca din toti cei peste 2800 km facuti pana la mine singurii de care s-a temut au fost cei nici 500 de la granita pana la Petrosani. Si nu l-am putut contrazice. Drumuri proaste, soferi agresivi sau pur si simplu prosti... Am plecat capul si am tacut. E cale lunga pana in Europa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 Lasati oameni buni ca si ei au tembelii lor...Ghostule tata...ai uitat microbuzul ala de alaltaieri cu numere germania pe care incepusesi sa-l depasesti si el a tasnit pe banda din stanga ca sa depaseasca o dacie din fata? Eu fiind ceva mai in spate te-am si vazut iesit pe aratura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giaredrose77 Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 Mare pacat. Macar sa nu fie grav sa trebuiasca sa stea saptamani de zile prin spital singur, fara sa cunoasca limba, fara sa-l viziteze nimeni...poate ii fac o vizita motociclistii din zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 "Turist francez - accidentat grav pe DN1" Un turist francez a ajuns in stare grava la spital, joi seara, dupa ce a fost lovit de o Dacie in localitatea brasoveana Ucea de Jos. Jean Pierre Bernard, 21 ani, isi conducea regulamentar motocicleta dinspre Brasov spre Sibiu, cand a fost izbit in plin de o Dacie al carui sofer, Oprea Ioan de 63 de ani, din Victoria, a virat brusc la stanga de pe sensul opus de mers, pentru a intra pe un drum laturalnic. Motocicleta turistului francez a fost facuta zob, iar acesta a fost internat la Spitalul Fagaras cu mai multe traumatisme craniene si leziuni ale membrelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 El o crezut ca ii k in Franta,din pacate a realizat prea tarzit ca tara in care a intrat este Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 Lasati oameni buni ca si ei au tembelii lor...Ghostule tata...ai uitat microbuzul ala de alaltaieri cu numere germania pe care incepusesi sa-l depasesti si el a tasnit pe banda din stanga ca sa depaseasca o dacie din fata? Eu fiind ceva mai in spate te-am si vazut iesit pe aratura vara trecuta am plecat in germania cu un autobuz care avea numere de germania. dar toata lumea din el, inclusiv soferii erau romani, mai erau si vreo 2 tzigani. pun pariu ca si in cazul lui ghost erau aceeasi "dragi concetateni de-ai nostri". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 Mare pacat, banui ca va povesti cand va ajunge acasa si mare minune de ne va mai calca cineva pragul. Si pe buna dreptate. Daca stie cineva ceva detalii despre spitalizare, va rog spuneti.Eu sunt aproape de Fagaras si as lua unul- doi prieteni sa dam o fuga pana la om..Cred ca s-ar bucura ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 Ghost, vad ca tu esti din Fagaras... Ai putea afla mai multe ?adica m-ar interesa daca mai e sau nu in spital, eventual unde anume...poate daca venim sa mai adunam vreo 2-3 prieteni de-ai tai si sa mergem...Cred ca ar fi singurul lucru bun pe care l-ar vedea in Romanica.....Avea dreptate cine spunea " Frumoasa tara, pacat ca e locuita !" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Iunie 20, 2005 Autor Share Postat Iunie 20, 2005 naspa moment...........omul nu mai e in fagaras, a fost transferat la bv cred! ps. la noi in fagaras nu exista absolut nimic in spital......cand a nascut exa, mi-a dat lista sa cumpar ce trebuie pt nastere, adica: algocalmin, seringi, perfuzie, scutece, etc............asta in conditiile in care era cu cartea de munca si asigurarea medicala la zi.................c.n.a.s. , cea mai mare teapa posibila din romania! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 Pai asta ar simplifica si mai mult lucrurile pt mine...ca lucrez in BV si vin zilnic aici cu motorul din Codlea... Dar stii sigur ? O sa vorbesc cu prietenii mei sa vad ce zic, poate intrebam la judetean ! ....daca afli mai multe detalii, te rog spune-mi..poate omul nici nu mai e in spital si deja a plecat cat de departe vede cu ochii de ...jungla asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Iunie 20, 2005 Autor Share Postat Iunie 20, 2005 Pai asta ar simplifica si mai mult lucrurile pt mine...ca lucrez in BV si vin zilnic aici cu motorul din Codlea... Dar stii sigur ? O sa vorbesc cu prietenii mei sa vad ce zic, poate intrebam la judetean ! ....daca afli mai multe detalii, te rog spune-mi..poate omul nici nu mai e in spital si deja a plecat cat de departe vede cu ochii de ...jungla asta nu stiu sigur unde.........stiu doar ca a fost transferat......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 a plecat din spital, ieri. am fost eu astazi la judetean, sa-l intreb daca are nevoie de ceva, dar nu l-am mai gasit, se pare ca n-a fost nimic serios daca s-a externat dupa 2 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 Bine ca este OK. Continu' ma minunez ce stiri de K.K.T. avem in presa shi televiziune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 Important este faptul ca omu e intreg si sanatos (ce mai o lungim atata, fuge de d-na cu coasa, doar are 63 de ani) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 E si asta o veste buna..... cred ca deja e departe povestind amicilor ce cretini circula prin Romania...si tare i-as mai da dreptate..nu toti sunt, dar sunt cativa care chiar compenseaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kool Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Un prieten venit din Olanda mi-a zis ca din toti cei peste 2800 km facuti pana la mine singurii de care s-a temut au fost cei nici 500 de la granita pana la Petrosani. Si nu l-am putut contrazice. Drumuri proaste, soferi agresivi sau pur si simplu prosti... Am plecat capul si am tacut. E cale lunga pana in Europa. SUNT SOFERI STRAINI CARE ATUINCI CAND INTRA IN ROMANIA VORBESC CU PRIETENI LOCALNICI SA CONDUCA IN TARA ASA CA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
addyct Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Salut! In sfarsit pot sa va confirm ca motociclistul francez, pe numele lui adevarat Morgan Bertaud, a parasit cu bine mult iubita noastra tara. Ieri l-am dus la aeroport si a ajuns cu bine in Franta. Inainte de accident se indrepta spre Bucuresti si urma sa stea o noapte la mine. Este bine-sanatos, are niste mici contuzii la picioare si la mana. Motorul este facut praf. Un Suzuki DR 650 daca am retinut bine... Doreste sa multumeasca prin intermediul meu baietilor care s-au oferit sa il ajute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Bravo lui bine ca a scapat numai cu atat . Cred ca data viitoare daca o sa mai fie o sa vina cu Tabul in plimbare prin RO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate