alexandru1771 Postat Aprilie 5, 2009 Autor Share Postat Aprilie 5, 2009 cateva de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 La barajul Dragan cu Rox, Yzu, Nady, danut22, AlexRap & Co Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Si de la noi cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 faine poze mai ficiori..yzu-le iti era cam foame mai baiete.. tucute.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexRap Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 adaug si eu cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHOPPERrider Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 In orice caz o fost fain ma baietzi si sincer ati facut niste poze de nota 9,9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Foarte frumos, ma bucur pentru voi, se pare ca distractia se intinde si chiar daca sunt poze plimbari Cluj eu si Serghei avem sufletul de acolo ............... Galati-Tecuci-Tisita-Panciu-Soveja-Lepsa-Focsani distractia continua........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serjuro Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 (editat) Iesire in 28 martie 2009 la Belis............ Plecasem dn Cluj pe caldura mare (relativ.......) si ne era dor de Belis...... Deja din Huedin am vazut zapada de pe munte si ne facusem planul sa ne intoarcem daca pe Dealul Negru dam de gheatza, ceva..........nefiind dornici de julituri noi.......heheheh Sus era asa o iarna incat la Cluj nici in ianuarie nu a fost............zapada peste tot, lumea era iesita la plimbare cu jeepanele si cu saniutzele.........se uitau la noi ca la felul 14........... Normal, am baut o cafelutza si un suc la restaurant, nu am putut sa coboram pana la apa pt ca era zapada de juma de metru....... Am vrut sa ne intoarcem pe partea cu Tarnita dar colegul avand un Virago, nu l-a tinut, cica drumul e super rau............ Postez ceva poze sa vedeti si voi zapada............ Editat Aprilie 7, 2009 de serjuro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serjuro Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 (editat) Sambata 04 aprilie am facut traseul Cluj-Dej-Ileanda-Jibou-Cluj (am trecut Somesul dinspre drumul Cluj-Baia Mare spre drumul Cluj-Zalau, inainte de Jibou). Vreme super, soseaua relativ libera......, am fost 3 : eu/xtz660 , pretenul Boghi / Virago 535 si cel mai nou venit (incepator) Dragos /Suzuki Savage................Cea mai faina parte a drumului a fost chiar bucla facuta intre Jibou si drumul Cluj-Zalau, traseu virajat, cu unele portiuni drepte, chiar pe malul Somesului dar asfaltul lasa de dorit........ Poze inca nu am asa ca sorry......... Duminica 05 aprilie am iesit, asa de moft, pana in Chei. Ne era dor de Chei dar NU ne era dor de manelisti, copii nebuni pe scutere, muzica la maxim si mai ales praful si pietrele de la coborarea pe platou...... Jos, la terasa de abia am gasit un loc sa ne tragem sufletul si bineinteles am blocat ceva masini, ca NU era loc de parcare........Ne-am saturat repede de atmosfera de ,,petrecere campeneasca" la gramada de nu aveai loc nici sa te misti pe jos si bineinteles enervati ca nu putem dovedi niste beri, am plecat spre Turda, de unde am luat-o spre cariera Holcim, pe langa lucrarile ,,autostrazii" , pe langa celalalt capat al Cheilor, prin Petresti spre Ciurila si prin Faget spre CLuj.............In Faget alt dezastru, lume ca la mare, unul in altul, manele, atv-sti si scuteristi kamikaze...........masini parcate in drum, etc. Atasez cateva poze. Editat Aprilie 7, 2009 de serjuro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 19, 2009 Autor Share Postat Aprilie 19, 2009 tot in CJ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Am fost nitel la udat .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Am fost nitel la udat .. frumoase poze, ma bucur ca v-ati distrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Salutare, am fost si eu la o plimbare pana in Sighet, din pacate singur , da drumul merita (chiar daca nu-i cel mai bun asfalt) some pics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 poze de pe gutin nu ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junior_RIDER Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 tura scurta... pac-pac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu25 Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Ce bine da miezu in Poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 poze de pe gutin nu ai? Salut, din pacate nu am de pe gutin... am facut poze numa unde am facut popasuri, si pe gutin nu am facut; oricum, drumul e destul de spart pe acolo, si is infrunziti copacii, nu prea am vazut locuri de poze edificatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Dupa cum spuneam,ZOO din Mures si Cetatea din Sighisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 La insistarile protagonistului din pozele 8 si 9, tre sa precizez ca sunt trucate . Poneiul (protagonistul) declara ca e straight. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 La insistarile protagonistului din pozele 8 si 9, tre sa precizez ca sunt trucate . Poneiul (protagonistul) declara ca e straight. deci tin sa se precizeze ca in timpul sedintei foto nici un animal nu a fost agresat sau molestat ...din contra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 La insistarile protagonistului din pozele 8 si 9, tre sa precizez ca sunt trucate . Poneiul (protagonistul) declara ca e straight. criza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Sal baietilor. Ne-am dus dupa voi, dar din cauza necunoasterii urmatoarei statie(Sighisoara) nu ne-am vazut. Noua ne-am distrat de maimutze(de dincolo de grajduri) ursii si lamele etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Cateva poze (cu intarziere) de la gradina zoologica din Tg.Mures si de la Sighisoara. Mai sunt doua poze de la sala sporturilor de duminica, cand am mers sa mancam papanasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Superb am fost si eu prin toate aceste locuri dar singura din lipsa de initiativa a barbatilor . Calin cand mai vii la Galati? In doua saptamani iau si eu barca spre Cluj dar numai pentru o luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 barca ??? .... da c draga Eliza , cu moto nu-tzi mai place ??? .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate