vlady_80 Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 ai sa ma chis in freza , da ce sclobozu meu ii aci , forum ori talcioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Stiu ca suferiti de PSS(post season syndrome) care e mai rau ca astenia. Si eu sufar ca simt in unele momente ca m-am mutat pe forum, comparativ cu vara cand intru scurt uneori sa mai vad cine pe unde iese, dar asta este...daca nu ar fi si iarna nu am mai aprecia la fel mersul pe motocicleta probabil. eu cred ca multe domnisoare de pe forumul asta sufera de PMS (pre-menstrual syndrome) nu de PSS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 din '72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Peter Alexandru Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 De ce imi stricati topicul cu broscute? Numa balari aici .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 30, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2012 (editat) ANO 2012 dupa HRISTOSI MASII Ianuarie : februarie: Martie : Aprilie: Mai: Iunie : IULIE: AUGUST: Septembrie: Urmeaza Octombrie , noiembrie si decembrie , asa mi-am petrecut anul cu 9 GB de poze una cate una pina acum ! Editat Noiembrie 30, 2012 de alexandru1771 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipry189 Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 (editat) hai ca postez si eu o poza daca tot sunt printre putini bezmeticii care nu si-au pus inca motorul la iernat si nou in zona Editat Decembrie 2, 2012 de cipry189 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 hai ca postez si eu o poza daca tot sunt printre putini bezmeticii care nu si-au pus inca motorul la iernat si nou in zona De ce bezmetici? Din punctul meu de vedere pana nu da prima zapada(sa apara nisipul si sarea) se poate merge cu echipamentul si limitarile corespunzatoare. Si eu am mai iesit, dar la ce ture scurte am facut nu am avut ce fotografia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipry189 Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 ai dreptate, dar cum am numai 2 luni in spate si 3500 de km, am entuziasmul ala de incepator cum mi se zice si credeam ca de asta nu ma pot desparti de bandita mea, oricum ziceam bezmetici ca se observa clar aderenta scazuta, dar cum ziceai si tu cu limitarile de rigoare a fost ok pana acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 Acelasi entuziasm il am si eu cum am facut "greseala" de a lua motocicleta noua la sfarsit de sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Acelasi entuziasm il am si eu cum am facut "greseala" de a lua motocicleta noua la sfarsit de sezon. Nu am stiut ca o motocicleta din 1998 poate fi nou in ziua de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 (editat) Nu am stiut ca o motocicleta din 1998 poate fi nou in ziua de azi Bine ca esti tu carcotas... Vrei sa fiu si eu carcotas cu gramatica? Si nu am inteles a cui motocicleta e din '98. Editat Decembrie 3, 2012 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Bine ca esti tu carcotas... Vrei sa fiu si eu carcotas cu gramatica? Si nu am inteles a cui motocicleta e din '98. MOTOCICLETA MEA CEA MOUA CARE ARE N-SPE MIII DE KM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Lol, inca o disputa amicala purtata in ritmul melodiei populare "Mi-a luat taica motor ", mai maaaaiii )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.m Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 off topic: ... hai sa ne ca.cam cu totii pe-aici .. ca vad ca-i la moda. on topic: Foarte fain banditu', cipry189. L-am admirat de cateva ori in fata intrarii la kaufland. Din pacate pt mine .. sambata ar fi fost o zi de plimbat .. da parca prea nasoala o fost vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 @ghiavolu cam violent in trafic ) da pe buna dreptare ca era sa te doboare doamna aia , mai aveai 3 cm si ii luai cu picioru oglinda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 (editat) @ a3x - pai aia mi-a taiat calea, s-a bagat cu tupeu...cand am trecut pe langa ea am vazut ca e femeie la volan ... si am ratat-o Acuma mai greseste omul, nu cred ca tu nu ai ratat nici o oglinda ... Iti dai seama daca as fi cazut si se julea prietena mea, eram nevoit sa o musc de gat pe inculpata. Editat Decembrie 3, 2012 de ghiavolu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 MOTOCICLETA MEA CEA MOUA CARE ARE N-SPE MIII DE KM tulaiiii ce am ratat aci era iara rost de o caterinca ... mno promit sa fiu mai vigilante in viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Peter Alexandru Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 @ a3x - pai aia mi-a taiat calea, s-a bagat cu tupeu...cand am trecut pe langa ea am vazut ca e femeie la volan ... si am ratat-o Iti dai seama daca as fi cazut si se julea prietena mea, eram nevoit sa o musc de gat pe inculpata. vezi ce scri...pe aici ... imediat vei fi acuzat de vrajitorie ...drakulism si vampirism ...e grav ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Sa reluam activitatea....cu vechiul Petrom Huedin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 foarte tare schumy....facem maine o iesire pe Vladeasa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 foarte tare schumy....facem maine o iesire pe Vladeasa ? Pacat ca nu mi-am luat inca snowmobil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 putina miscare ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Trebuie să ne dezamăgim fanii, dar la tura de ieri doar am alimentat la Petrom Huedin și timpul nu ne-a mai permis realizarea clasicelor expuneri pe senzorul fotosensibil. În schimb, am poposit în altă parte in căutarea noastră după mistică localitate Huiedin. Împreună cu @herur am conchis că ea nu se află pe segmentul faimosului E60 dintre Cluj-Napoca și granița cu județul Bihor. Și două imagini realizate de @SubInfluenta, care ne-a însoțit în această expediție aventuroasă: Căutarea va continua cu speranța că această localitate mistică nu a dispărut deodată cu Atlantida... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Foarte fain Thundercat-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Frumos trio Yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate