adiy Postat August 9, 2008 Autor Share Postat August 9, 2008 Uauuuu..Adiy,nu stiu la enduro cat de talentat esti,dar la fotografie digitala sigur esti...frumoase poze.... pai hai si tu sa afli. multumesc pt apreciere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 anunta-ma daca mergem maine pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 sambata, 16 august Ady, eu si Dorin la plimbarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERHIO NX Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 propun ca duminica(25. 05) sa mergem la barajul paltinu din campina (brasov-sacele-bradet, din bradet dreapta si mergem pe forestier pana in campina la baraj. La intoarcere venim pe sosea pana in brasov sau....din azuga venim pana in bv tot pe forestier. plecarea....pe la 10:00 din....livada? pt cine nu a mai fost am pus si poze merita vazut http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=29723 tine doar de vointa RESPECT MAXIM!! Salut sunt un incepator si vreau doar sa cer un sfat. Se poate face treaba cu un Honda NX 250? Voi cei care mergeti in ture ce fel de motoare aveti? Multumesc anticipat . Sunteti super si sper ca voi gasi si eu vreo "trupa" de enduristi prin Bihor.Daca cunoasteti mi-ar prinde bine, toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat August 17, 2008 Autor Share Postat August 17, 2008 RESPECT MAXIM!! Salut sunt un incepator si vreau doar sa cer un sfat. Se poate face treaba cu un Honda NX 250? Voi cei care mergeti in ture ce fel de motoare aveti? Multumesc anticipat . Sunteti super si sper ca voi gasi si eu vreo "trupa" de enduristi prin Bihor.Daca cunoasteti mi-ar prinde bine, toate cele bune. ai o motocicleta f buna. deocamdata nu poti merge tu pe unde te poate duce ea dar, sunt sigur ca pe drumuri forestiere te-ai descurca cu brio. cel mai mult conteaza sa iesi din casa si sa te plimbi.restul vine de la sine.nu conteaza prea mult motocicleta (cat de enduro e). bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 ady, taica...baga cross-uri si lasa peisagistica! am bagat azi o tura cu niste baieti din rasnov...m-a uns la suflet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat August 17, 2008 Autor Share Postat August 17, 2008 ady, taica...baga cross-uri si lasa peisagistica!am bagat azi o tura cu niste baieti din rasnov...m-a uns la suflet eu sunt fan ''all road bike'' sau...''drumurile noastre poate....'' fotografia pt mine e aproape la fel de incitanta ca mersul pe moto deci....imbinarea celor doua nu prea poate fi compensata de o singura latura (pasiune). oricum...tura cea mai faina e aceea pe care n-ai facut-o inca. baga niste poze sa vedem si sa ne dorim si noi sa impartasim experienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 eu sunt fan ''all road bike'' sau...''drumurile noastre poate....'' fotografia pt mine e aproape la fel de incitanta ca mersul pe moto deci....imbinarea celor doua nu prea poate fi compensata de o singura latura (pasiune). oricum...tura cea mai faina e aceea pe care n-ai facut-o inca. baga niste poze sa vedem si sa ne dorim si noi sa impartasim experienta. poze?? cine are timp de poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Octombrie 15, 2008 Autor Share Postat Octombrie 15, 2008 salutare salutare! iaca fost-am prin dubrovnic. frumos loc dar o groaza de motoare fara numar de inmatriculare (scuterele au toate placute insa cred ca pt motociclete e optional pt ca jumate din ele n-au numar). saptamana asta o sa inchiriez si eu un motor (sper sa-mi amintesc cum se foloseste)! o sa bag si poze....pana atunci sa ne vedem cu bine! multa bafta si asfalt... pt cine-si doreste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 extraordinara locatia, sper sa ajung si yo pe acolo vara viitoare. Salutari Adi si "Vant bun din pupa!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 faine poze !!!mai baga !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) Pai cred ca ar mai baga, dar cred ca o sa ne plictism noi de cate valuri si apa o sa vedem? E mai greu cu endurou cand esti pe mari Editat Octombrie 17, 2008 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Februarie 11, 2009 Autor Share Postat Februarie 11, 2009 (editat) se pare ca s-a deschis sezonul.....defapt nici n-ar trebui considerat inchis vreodata. este criza! unii se pare c-au invatat sa se intinda cat le e plapuma (sincer sa fiu nici nu-s asa inalti) si dau cele 4 pistoane pe unu singur! traseul de azi a fost: muresenilor(ca aveam motoru curat)-valea garcinului-valea azugii-sorica-bv pe strada. va astept! Editat Februarie 11, 2009 de adiy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 se pare ca s-a deschis sezonul.....defapt nici n-ar trebui considerat inchis vreodata. este criza! unii se pare c-au invatat sa se intinda cat le e plapuma (sincer sa fiu nici nu-s asa inalti) si dau cele 4 pistoane pe unu singur! traseul de azi a fost brasov-valea garcinului-valea azugii-sorica-bv pe strada. va astept! daca mai mergi in timpul saptamanii, intre 9.00 - 18.00 da-mi un bip ca vin. chiar daca cu slickurile de la smr o sa fie interesant. 0744 313 643 sergiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Aprilie 3, 2009 Autor Share Postat Aprilie 3, 2009 azi plec la o tura....din harman peste munti. normal traseul are 200 km insa din cauza zapezii cred ca o sa facem cam jumate. care vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Aprilie 3, 2009 Autor Share Postat Aprilie 3, 2009 azi plec la o tura....din harman peste munti. normal traseul are 200 km insa din cauza zapezii cred ca o sa facem cam jumate.care vine? harman- hatod.... pe dealuri! nimeni nu se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 daca as avea cu ce.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Daca plecarea e pe la 5 juma....... vin eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 azi plec la o tura....din harman peste munti. normal traseul are 200 km insa din cauza zapezii cred ca o sa facem cam jumate.care vine? zi ora si locul de intalnire, poate reusesc sa apar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Aprilie 4, 2009 Autor Share Postat Aprilie 4, 2009 cateva poze din tura de ieri. era un traseu soft numa bun pt plimbare...insa, vecinii nostri din autonomie s-au apucat sa mute padurile si astfel traseul s-a transformat intr-unul de mud-enduro. ceva de nedescris....a fost un chin...noroi pana la scarite amestecat cu busteni si bolovani. am umblat prin multe paduri la viata mea insa prin foste paduri numai prin cele 3 judete candva minunate. asta e, prin padure cazi te ridici injuri pare periculos dar....sa vedeti ce death-endro poti face pe sosea (lunca calnicului -bv in dreptul parcarii cu doamne)... bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Aprilie 4, 2009 Autor Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) ... azi ma intalnesc cu soni ;a 12 in livada sa vedem ce intreprindem....cautam ceva usor...sa vedem daca si iese asa . p.s. urasc tractoarele! Editat Aprilie 4, 2009 de adiy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Aprilie 8, 2009 Autor Share Postat Aprilie 8, 2009 iaca sa anunt din timp.... sambata facem un traseu mai lung. bv-zarnesti-magura-poiana frumoasa-satu ciocanu-dambovicioara-rucar(benzina)-se urca pe iezer si in fuctie de cat ne lasa zapada mai vedem...... plecarea...sambata intre 10-12 din livada. ora ramane s-o stabilim. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Aprilie 12, 2009 Autor Share Postat Aprilie 12, 2009 iaca sa anunt din timp....sambata facem un traseu mai lung. bv-zarnesti-magura-poiana frumoasa-satu ciocanu-dambovicioara-rucar(benzina)-se urca pe iezer si in fuctie de cat ne lasa zapada mai vedem...... plecarea...sambata intre 10-12 din livada. ora ramane s-o stabilim. bafta! acum pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Asa... putin "enduro"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Da ce patisi? Te-a prins viitura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate