_Dexter Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 pe la 15:00 pleaca 2 bucati motociclete dr-z 400s (dorialea cele mai bune) si incearca sa ajunga sus pe ciucas.....cine vine sa apeleze de urgenta 0726152878 sa inteleg: la 14.16 ai anuntat plecarea pentru ora 15.00 exact ca pe vremuri: la semnalul urmator, va fi apa calda! pic a fost apa calda! data viitoare, mai din timp, va rugam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Mai 26, 2009 Autor Share Postat Mai 26, 2009 sa inteleg: la 14.16 ai anuntat plecarea pentru ora 15.00 exact ca pe vremuri: la semnalul urmator, va fi apa calda! pic a fost apa calda! data viitoare, mai din timp, va rugam. am postat ceva zile in urma sa ne strangem sa vedem ce mai e prin bucegi....nu s-a anuntat nimeni te am in vedere dar azi am facut un traseu pt prima oara si nu stiam la ce sa ma astept.....cu rotile de sm n-avea nimeni nicio sansa...am urcat cel mai inclinat drum forestier pe care l-am intalnit vreodata si asta a fost partea usoara. desigur ca daca veneau mai multi nu ramanea nimeni in urma. hai ca bag si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Mai 27, 2009 Autor Share Postat Mai 27, 2009 am postat ceva zile in urma sa ne strangem sa vedem ce mai e prin bucegi....nu s-a anuntat nimeni te am in vedere dar azi am facut un traseu pt prima oara si nu stiam la ce sa ma astept.....cu rotile de sm n-avea nimeni nicio sansa...am urcat cel mai inclinat drum forestier pe care l-am intalnit vreodata si asta a fost partea usoara. desigur ca daca veneau mai multi nu ramanea nimeni in urma. hai ca bag si poze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horica Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 poze din tura de la cheile nerei si cazanele dunarii( 1 mai).....1200km. up super tare, se pare ca Bogdan isi face un obicei de a merge pe la cazane si cheile nerei de 1 mai... anul trecut ne-am intalnit tot pe acolo cu el si inca cativa....multi!!! super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 zona merita drumul....pacat ca-i asa scurt condediul de 1 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Iunie 10, 2009 Autor Share Postat Iunie 10, 2009 (editat) lume lume fara treaba....maine vreau sa merg pe Iezer. traseul are 2 variante....daca vin si motoare nonenduro mergem pana in rucar pe sosea....apoi pe drum forestier. daca ne strangem numa cu biciclete......doamne ajuta vreau sa mergem si la refugiu grind. eu o sa fiu maine la 11 in livada! Editat Iunie 10, 2009 de adiy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Iulie 6, 2009 Autor Share Postat Iulie 6, 2009 (editat) Marlboro Vaslui Editat Iulie 6, 2009 de adiy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Iulie 6, 2009 Autor Share Postat Iulie 6, 2009 (editat) Marlboro Vaslui . Editat Iulie 6, 2009 de adiy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horica Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 unde s-a intamplat asta? Ca tare frumos este din poze, si inca una: ce model este acel ciopper? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Iulie 6, 2009 Autor Share Postat Iulie 6, 2009 unde s-a intamplat asta? Ca tare frumos este din poze, si inca una: ce model este acel ciopper? in jud Vaslui comuna Ivanesti, iar motoreta este un Dnepr care nu se strica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 in jud Vaslui comuna Ivanesti, iar motoreta este un Dnepr care nu se strica Incapatzanata rau! ) foarte faina tura adi, poate datiile viitoare anuntati si voi lumea... sau nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Deci... chiar imi doresc sa ajung la lacul ala... stie careva cum se ajunge!??! ca drumurile forestiere par sa se infunde dupa vederea de pe gugle maps ... A ajuns careva de la Plaiu Foii la lacul ala!? Ce-i marcat cu galben e traseul pe unde am fost cu adi, costi , mihai si baiatu cu supermoto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Deci... chiar imi doresc sa ajung la lacul ala... stie careva cum se ajunge!??! ca drumurile forestiere par sa se infunde dupa vederea de pe gugle maps ... A ajuns careva de la Plaiu Foii la lacul ala!? Ce-i marcat cu galben e traseul pe unde am fost cu adi, costi , mihai si baiatu cu supermoto... daca nu ma insel, e lacul Pecineagu, se ajunge lejer de pe partea din Arges, mai exact in Podu Dambovitei faci dreapta spre Cheile Dambovitei, cum vii dinspre Bv. E un drum forestier de vreo 30 km pana la lac, se poate ajunge cu masina. Dinspre Plaiul Foii nu stiu daca merge cu moto, dar sigur exista trasee de mers pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 poate prin gura raului prin chei dar pe acolo sunt sigur ca e interzis cu moto. Daca te duci da-mi si mie un bip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Iulie 17, 2009 Autor Share Postat Iulie 17, 2009 (editat) poate prin gura raului prin chei dar pe acolo sunt sigur ca e interzis cu moto. Daca te duci da-mi si mie un bip azi pe la 12 tura: bv-babarunca-urcare pe Grohotis-coboram la Paltinu si ne intoarcem pe forestier pana la bradet. traseu la prima vedere! Editat Iulie 17, 2009 de adiy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 bai adi, parca imi faci in ciuda. de ce nu organizezi si in WE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Iulie 19, 2009 Autor Share Postat Iulie 19, 2009 bai adi, parca imi faci in ciuda. de ce nu organizezi si in WE? in weekend se merge pe strada ca oamenii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rara Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 f frumoase pozele... pacat ,ca doar unii dintre noi au avut parte de asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Iulie 21, 2009 Autor Share Postat Iulie 21, 2009 azi 10:15 plecare din livada. bv-maneciu-se trec 2 munti-lacul vulturilor-siriu-bv. traseu la prima vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Anunta si tu macar cu o zi inainte ca nu sta toata lumea non-stop pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 cateva poze de la mine... Adi... ai legatura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Iulie 22, 2009 Autor Share Postat Iulie 22, 2009 250 de km in 14 ore. treaba multa si faina. xt_master omu' gospodar se trezeste de dimineata se echipeaza si inta pe net. acum serios n-a fost nimic planificat de obicei nu stiu unde merg a doua zi. oricum iti pocneai rau motoru pe la esapamentele alea pe care la ai in loc de scut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Antemiule, mi-e mila de tine. Schimba vaca pe o capra! ... sau esti masochist? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 @ inca mai am 125 ca inca nu s-a vandut asa ca inca nu e problema. Da-mi un bip cand mai pleci. Mesaj completat eu intru pe net doar seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 (editat) Antemiule, mi-e mila de tine. Schimba vaca pe o capra! ... sau esti masochist? N-o schimb c-o tin si pt ture lungi... si uite ca se poate si ceva mai extrem cu ea la 193kg e ca un elefant pe patine dar incerc sa ma descurc io cumva cu ea Editat Iulie 22, 2009 de antemiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate