NaeL Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 am un ural cu carburatoare vechi (k63 cred) si la unu din ele imi curge benzina intr-una (plus ca merge pauza pe partea aia) unii zic ca e de la garnitura de la cuiu` pontou care nu mai inchide. pareri ? ce se poate face ? are cineva niste garnituri din astea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 nu ai ce face, trebuie sa le cumperi de la cristi garniturile. Ca sa mearga in 2 schimba drace bujia aia nasoala si fisa cu pipa sparta(+ prenadezu' care a lipit-o ) de pe partea aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Mai frate, dar la reglajul nivelului te-ai uitat? Ca poti sa ai tu garnitura garniturilor, daca nivelul nu e corect, da pe-afara in prostie! Si DA, mai mult ca sigur ca merge INECATA, de-aia intrerupe partea aia! Ia-ti garnitura daca nu ai si bag-o la cui, daca mai curge e clar nivelul de vina (desi eu zic ca e nivelul de vina oricum)... a, si mai poate fi ceva: nu etanseaza ca lumea cuiul in "scaun". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iunie 21, 2005 Autor Share Postat Iunie 21, 2005 apropos, care e diferenta intre k63, k65, k68, mikuni mv 32, keihin cvk 32 performante, pret, tehnologie ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dl_Doctor Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Poti sa il intrebi si pe oreste de cui si de garnituri! Desfa carburatoarele sau carburatorul si sufla pe teava pe care intra benzina si vezi daca trece sau nu aer, in functie de cum e asezat cuiul. Ca poate e doar nivelul de vina, care iti inneaca cilindrul respectiv si de aia poate nu iti merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Nae, mancal-ar tata, daca n-o dovedesti ia-l pe Aleko si veniti la mine daca ai timp sau hai diseara la Arc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Ba ti-ai luat garnitura odata? Ai vazut unde e garnitura ca erai langa mine cand am desfacut carburatorul. Io zic ca de la aia e! Hai ca o sa iti aduc eu o garnitura , nu garantez ca e intr-o stare stralucita ... PS: nu asculta pe Lupu, ca astia e oameni rai din Kitilla si ne atrage acolo si ne sechestreaza ca n-are cine-i satisface pofta Ginei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Bai astia... voi chiar ati pierdut garnitura? Hai ma k nu e chiar scumpa... doar 50.000 P.S. Da ma, veniti in Khitila ca mai e si cainele pofticios de ceva carne, nu numai Jeena... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Nu ma biciclistule, nu am pierdut-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Lupule, pune acolo langa Dnepra in profil, Micarge custom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iunie 22, 2005 Autor Share Postat Iunie 22, 2005 garnitura e 20.000 dar nu are Tunaru daac are cineva sa imi dea si mie ... incerc sa vin diseara la arc pe la 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Ma sa fie a dreaq de treaba, ca avea acu' 2 saptamani un kil' de garnituri, o punga intreaga... cum dreaq le-a vandut pe toate??? cati oameni isi pierd garniturile in 2 saptamani? Eu aveam una dar nu stiu unde dreaq am pus-o, daca o gasesc ti-o aduc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iunie 22, 2005 Autor Share Postat Iunie 22, 2005 am sunat acu si cica nu are, decat peste 1 saptamana cel mai devreme daca are cineva in plus ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 pareri ? ce se poate face ? Sunt tentat sa spun ca nivelul e de vina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 pt piese de moto rusesti incercati la gaspar vasile din botosani . personal cred ca sunt mai bune piesele de la el , decat de la tunaru.......... nr lui de tel e: 0744472055 BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scaf Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 (editat) salut !...eu ma saturasem sa tot cumpar garnituri pt. cui poanto .... si acu' am garnitura realizata din membrana de la un dop de cola !!!! ..si vreau sa spun ca nu am nici o problema de cand am schimbat-o !!! mai merge facuta si din mebrana de pompa (benzina ) de dacie !!!! asa incat numai dati banii pe prostii !! ...tot ce aveti nevoie este o unghiera / foarfeca si un dop de cola (dintr-ala care are membrana siliconica !)...rezista f f f bine la benzina ! succes! Editat Iulie 15, 2005 de scaf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate