CosX Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 (editat) 25.05.2008 Traseul a fost Bucuresti - Ostrov - Adamclisi - Topraisar - Negru Voda - Vama Veche - Mangalia - Constanta - Hirsova - Slobozia - Urziceni - Bucuresti. Cam 720 km. Plecat la ora 10:00 si retur la ora 23:00. Vreme superba.Ne-am putut bucura de peisaje din plin. Editat Mai 26, 2008 de CosX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 super plimbare,mers incet,vreme splendida,ce sa mai...Duminica perfecta.Mi-a parut bine sa te am alaturi la drum domnu si ca de obicei...BIS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Si eu vreau sa ajung la Ostrov anul asta... E ceva ce trebuie stiut inainte de plecare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Iunie 1, 2008 Autor Share Postat Iunie 1, 2008 Nimic in mod special. De la Ostrov incolo o sa mergi probabil ca noi. 50-60 kmh si numai cu ochii in stanga / dreapta sau pe sus. Peisajul e super si mai ales in perioada asta...chiar miroase a natura Te poti opri la Adamclisi la monument daca vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chill0ut Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Salutare, Am cautat pe viamichelin si nu am gasit drum de la Adamclisi pana la Negru Voda... aveti alta harta? thx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 Am scanat pagina din Atlasul Cartographia. Putin mai la stanga de Pietreni (pe cealalta pagina e Adamclisi). De acolo am mers spre Cobadin - Topraisar si in jos spre Negru Voda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chill0ut Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Si ati mers Negru Voda - Albesti - 2 Mai sau Albesti - Vama Veche pe drumul ala marcat cu alb? super Atlasul asta! de unde l-ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) Albesti - 2 Mai si apoi Vama Veche. Dar cred ca se poate si pe drumul celalalt Eu l-am luat luat de la Benzinaria Petrom de la Ploiesti (cand te duci spre Campina , vis-a-vis de Carrefour sau Metro ce e acolo). Il gasesti si in Bucuresti. Eventual la librariile mari sau tot in benzinarii (dar din astea mari care au si stand cu harti). P.S Sau suna distribuitorul : SC CARTOGRAPHIA R SRL 0267 316 260 0744 571 035 Ei sunt in Sf Gheorghe dar trebuie sa stie unde il livreaza. Editat Iunie 5, 2008 de CosX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chill0ut Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Daca te uiti pe harta de la Albesti spre vama pe drumul ala alb e o rezervatie (Padurea Hagieni)... cred ca e interesant de mers de "b.elit ochii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) Toata Dobrogea e super. Dupa ce am trecut cu bacul la Ostrov numai cu ochii in stanga / dreapta eram. Ar merge si sa dormi o noapte undeva si sa bantui prin zona (vezi topicul cu poze EMA) Editat Iunie 5, 2008 de CosX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 25.05.2008Traseul a fost Bucuresti - Ostrov - Adamclisi - Topraisar - Negru Voda - Vama Veche - Mangalia - Constanta - Hirsova - Slobozia - Urziceni - Bucuresti. Cam 720 km. Plecat la ora 10:00 si retur la ora 23:00. Vreme superba.Ne-am putut bucura de peisaje din plin. baieti cum este drumu de la ostrov inspre vama veche?! multumesc...pe 13 il incerc si eu..tot o zi o sa fie k nu am liber ( numai bine si bv voua ..a fost super plimbarea dupa ce vad pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Destul de ciudat, asta iti pot spune. M-am intors pe el din 2 Mai. Sunt portiuni de 4-5km de piatra cubica, e o zona de vreo 20km de beton care, din cand in cand, iese in afara, ca un speed-bump si sunt foarte multe curbe la 90 de grade fara vizibilitate din cauza vegetatiei. Si fii atent cum te ratacesti. Ti-o spune unul care a mers in zona aia fara harta si fara gps, ghidandu-se doar dupa simtul sau de orientare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Destul de ciudat, asta iti pot spune. M-am intors pe el din 2 Mai. Sunt portiuni de 4-5km de piatra cubica, e o zona de vreo 20km de beton care, din cand in cand, iese in afara, ca un speed-bump si sunt foarte multe curbe la 90 de grade fara vizibilitate din cauza vegetatiei. Si fii atent cum te ratacesti. Ti-o spune unul care a mers in zona aia fara harta si fara gps, ghidandu-se doar dupa simtul sau de orientare. ms o sa-mi lipesc harta de manute...multumesc ca mi-ai zis de curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate