hawkeye Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 (editat) Am nevoie pt cardan, asa zice in manualul motoretei (the zerk fitting) Stie cineva unde pot gasi, in Bucuresti ? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx nici un cardanist nu foloseste asa ceva ? Editat Mai 26, 2008 de hawkeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Unde tre sa bagi tu vaselina la cardan,la mine se baga ulei un grup si atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 (editat) motorul e din 81. poate astea noi nu mai au chestia asta. cica se baga 45 cmc de vaselina de-asta, "with a small hand-held grease gun" in partea de sus a imaginii zice ca trebuie uns cu vaselina odata cu schimbarea uleiului din cardan in tabelul de jos zice ce tipuri de ulei si vaselina pot fi folosite xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx intretinere_cardan_cx500.doc Editat Mai 27, 2008 de hawkeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Ma da e chiar asa greu sa dati un gugl? Mie mi-a luat doua minute http://www.ravenol.eu/ http://www.magazine-online.ro/sinbad/raven...ett-mit--123814 Numai mura in gura vreti sa vi se dea. ..sau faceti economie la trafic internet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 ne-ar manca cainii fara tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 ne-ar manca cainii fara tine sau mai bine zi ca am facut un efort in locul tau, pentru tine, moca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue Angel Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 http://www.izolanti.com/index.php/Moto/Vel...l-products.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Acuma ai aflat de gugl si ai aflat ca AK Raptor nu are prea are ce face si o arde aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Mai 30, 2008 Autor Share Postat Mai 30, 2008 multumesc dar nu am gasit decat un spray pt lant acolo (eu am cardan) mie mi-ar trebui, de fapt, adresa unui magazin din Bucuresti (mag. "real" nu on-line) care sa aiba asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Cauta la distribuitorii Valvoline, ei au in gama vaselina cu MoS2 ...tubul e albastru cu alb si vaselina rosie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Nu te mai hazarda atat , eu folosesc de ani buni EPX 90 diferential de la castrol si nu am avut nicio problema si am avut si am numai mobre pe cardan . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Mai 31, 2008 Autor Share Postat Mai 31, 2008 am gasit la un mag cu piese dacia din targul vitan (langa atvrom) e cu litiu si MoS2 si duce de la -30 pana la +130 grade Celsius marca Texaco - 150 000 lei 400 grame acum, nu stiu la ce temperaturi lucreaza cardanul ala dar +130 mi se pare cam putin (eu auzisem ca genul asta de vaselina rezista pana la +800 grade Celsius) oricum, de cumparat am cumparat-o, mai departe vom vedea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Acuma ai aflat de gugl si ai aflat ca AK Raptor nu are prea are ce face si o arde aiurea. Da ma tontule, daca vad ca un om nu a auzit de gugl (lol. e doar lene) , nu ii dau adresa (doh) ii caut ce are nevoie, gasesc si ii dau mura in gura. .Problem?? A?? Daca esti asa sfatos, de ce nu i-au dat tu mai rapid sursa de silicon cu molibden?? dumbass. . te-ai trezit si tu sa postezi la misto... .mai bine ajutai omul cand avea nevoie. .du-te la culcare. . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Iunie 1, 2008 Autor Share Postat Iunie 1, 2008 Iar scandal... o incercare de manipulare - cel mai destept cedeaza Mai bine ziceti ceva despre temperatura aia Pe la cate grade poate ajunge cardanul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate