ionut73 Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Pai hai la o tura! dupa 20 iulie. am fost mai mult plecat ultima luna. Mai am cateva deplasari si ma linistesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iulie 7, 2005 Autor Share Postat Iulie 7, 2005 Ionut fratie ne dam noi candva! Dupa 20 plec eu un pic dar ne potrivim pana la urma. Salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 CataM am cauciuc si pentru fata dar tocmai aveam de gand sa-l schimb si pe cel din spate tot cu unul de strada(neavand echipament pentru inceput am zis sa ma plimb prin oras) Asta-l aveai de la Pit sau l-ai cumparat tu ca el o prezenta cu alte gume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iulie 8, 2005 Autor Share Postat Iulie 8, 2005 Tot e de la Pit. Mi-a dat omu si gume de strada si de enduro! Ete gumele de noroaie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 189557[/snapback] Misto omule sa ai grija de ea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iulie 13, 2005 Autor Share Postat Iulie 13, 2005 Misto omule sa ai grija de ea!! 201486[/snapback] Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 Salutare! Vand ca nu a mai postat nimeni de mult, asa ca, primeste si felicitarile mele pentru achizitia ta (desi tarziu... ) Acum, sezonul deja este pe terminate, dar la anul, poate o sa ne intalnim, si imi impartasesti si mie din experienta acumulata peste anul asta! Eu mi-am luat un Dominator de o luna si vreau sa zic ca nu ma mai dau jos de pe el! Am mers si pe ploaie, si noaptea si ziua... Sper sa o mai tina asa o vreme... macar pana la jumatatea lui noiembrie!!! Mai jos este o poza cu mine si hondita mea! Felicitari inca o data si poate o sa ne intalnim... sa ne strangem mai multi si sa defilam prin Bucuresti si imprejurimi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Octombrie 18, 2005 Autor Share Postat Octombrie 18, 2005 Felicitari si tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 Sa ai parte de ea si ea de tine.Sa o pretuiesti si sa o iubesti cand ea nu te vrea si sa nu te lasi pana nu va VREA!!! Ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Octombrie 18, 2005 Autor Share Postat Octombrie 18, 2005 Sa o pretuiesti si sa o iubesti cand ea nu te vrea si sa nu te lasi pana nu va VREA!!! Cum lupa sa nu ma vrea? cine a dat banii? Bea si tu organizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Octombrie 19, 2005 Share Postat Octombrie 19, 2005 Bea si tu organizat. de cand ma chinui sa fac asta..sa beu organizat adica ..hic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 felicitari si sa i'l stapanesti sanatos!e misto si fara incidente neplacute Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Octombrie 30, 2005 Autor Share Postat Octombrie 30, 2005 Una mica duminica dupa biserica. Mi-am pus caucioace de cross si le-am incercat prin namoale. In schimb pana sa ajung acolo pe sosea dansam cam asa 1.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Noiembrie 14, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2005 Asfalt uscat Exact ce-mi trebuie dupa noroaiele de mai sus.Un pic de asfalt n-ar strica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Off (road) !!!Ca citind topicu am inceput sa ma gandesc sa iau tot un DR la anu! Mai nou si mai R... La DR-ul tau m-am tot holbat prin cele doua reviste, pe cand era de vanzare...E misto! Doar si eu ma gandisem sa il cumpar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Decembrie 5, 2005 Autor Share Postat Decembrie 5, 2005 marque Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadik69 Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Off (road) !!!Ca citind topicu am inceput sa ma gandesc sa iau tot un DR la anu! Mai nou si mai R... La DR-ul tau m-am tot holbat prin cele doua reviste, pe cand era de vanzare...E misto! Doar si eu ma gandisem sa il cumpar... Haideti sa-l ofticam pe Marque.... Sa va arat cum arata motorul lui .... Si ala intr-o bucata e al meu.... Las ca se face.....mai are viata in el. Nu deznadajdui!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate