Sari la conținut

Accident Snagov 27 05 2008

smok3
 Share

Postări Recomandate

krupp.........nu cred ca ai mai vb asa daca ai fi in locul lui.....sau daca ar fi un prieten al tau.........circula regulamentar si a fost omorat de o soferita inconstienta......nu mai e nevoie de nici un comentariu.......nu mai judecati voi........ca nu sunteti in masura.......cel putin din respect..........

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 675
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

carnatii sa zica aici ceva daca au de zis, nu sa-mi trimita mesaje private. carnatule de constanta, iesi la suprafata.

Bai nedezvoltatule mintal, iti repet, din respect pt o persoana decedata nu trebuia sa spui ceea ce ai spus si de asemenea e imoral sa starnesti astfel de certuri pe topicuri d-astea.

Eu carnat? Bun, bun... Din pacate pt tine, am auzit de la baieti ca vor sa te faca shaworma ca ai vorbit aiurea.

Link spre comentariu

mai, nu stiu sa fie vreo regula de vorbit cu sau despre morti. cine se simte, se da singur de gol. auzi la ei, circula regulamentar, da, intr-adevar, cu 150 in localitate, foarte regulamentar si la locul lui, nici mustele nu le starnea in zbor. mah, scutiti-ma, luati-va frate biciclete, pedalati in ele pana va ies ciuperci la oua, dar nu va mai dati cu panarame de astea de va rup gatul. eu nu va plang, va plangeti voi intre voi ca niste babe pe marginea santului.

cat despre shaworma, s-o manance cine poate, pe mine nu ma incanta.

Link spre comentariu

deci din respect, asta e ultimul raspuns la tampeniile tale.......nu cred ca ai fost acolo sa stii cat de tare a mers........crede-ma ca nu ai nici un fel de dreptate cu speculatiile astea.....tine-le pentru tine.......intai intereseaza-te si dupa aia comenteaza......nu are rost sa te mai bage cineva in seama.......te rog eu frumos mai bine taci si nu mai fii viteazul din spatele tastaturii.......ca exista destui.....nu mai avem nevoie de inca unul......atat am avut de zis si am incheiat aici orice discutie cu tine.

Link spre comentariu

bodox de la buzau, du-te in aia a calului, ia-ti un scuter si mai vorbim. pana atunci, ai voie sa deschizi ciocul ala destept doar la pseudomotociclism.ro. sau poti sa-ti faci un profil pe haifaiv, poti abera acolo la greu, cu prieteneii tai reisari, care le stiu pe toate si se dau numai pe o roata, ca asa e frumos, sa uzezi numa un cauciuc, ce sa mergi ca prostii astia regulamentari, pe doua roti si aproape de limita legala.

Link spre comentariu

tinerilor, io zic sa o lasati mai usor cu amenintarile tip "saorma" si sa nu mai sariti ca fata naiva in pubis strain. krupp intr-adevar a fost prea dur, si dupa parerea mea, dar ideile exprimate nu-s deplasate deloc. S-o fi saturat omu' sa dea cu rip-uri pe forum. In conditii de-astea mai ales. In ultima vreme sunt numai accidente de incepatori pe vitezane. Va convine sau nu, asta e adevarul.

Zici ca-s plesniti de dracu peste cap. Pe cuvantul meu de nu m-am luptat cu vreo 3 amici idioti numai in perioada asta sa-i conving sa-si ia mobre pe masura. Si nu-s niste dobitoci in viata de zi cu zi. Calmati-va ba!

Eu le doresc putere familiei si prietenilor sa treaca de momentul asta nenorocit.

Link spre comentariu

cred ca am vb destul de frumos si politicos cu tine........dar ca multi alti tastaturisti...... te dai pe fata cu exprimarea asta........nu am cuvinte pentru tine.......te crezi tare ca stii sa scrii.........nu are rost sa continuam discutia aici.......pm daca vrei sa imi mai spui ceva.

Link spre comentariu

krupp daca tot spui ce ai spus dc nu ai venit cand sa filmat? ai asteptat sa ajungi acasa sa rupi tastatura in doua ca asa mai prinzi putin tupeu!

nu ai fost acolo sa stii cum a fost...

eu am fost!

Link spre comentariu

hai ca deja ma plictiseste topicul asta. dumnezeu sa-l ierte pe baiatul mort, sa va ierte pe voi si pe mine, ca sunt ticalos si ma iau de voi. noapte buna mai baieti si fiti bucurosi ca puteti citi ce va scriu eu acum (wink, adica va fac din oki, in limbajul vostru) adica sunteti vii, ceea ce e un lucru bun, confortabil, placut chiar.

Link spre comentariu

cu cine ma sa ma unesc, cu tine? ori cu ala mort? apai, nu ai trait tu ore cati kilometri am facut eu. ce (cuvant urat) vrei de la mine? ori de la altii? eu chiar nu inteleg, ce pana mea cautati aici? motoreta nu aveti, sunteti printr-a sasea (ca sigur ati repetat vreo trei clase), permis nu sunteti in stare sa luati (ca de!, sala e greu de luat) si vreti sa fiti uniti cu mine? pai de ce? ce vina am eu? ma bucura o chestie. macar sunteti sinceri cu statusurile voastre. voi ce asteptati? sa va cumpere comunitatea motorete, permise, benzina, sa aveti si voi un status sa va puteti tavali pe aici cu acte in regula?

Link spre comentariu

daca chiar te intereseaza am avut motocicleta!

si cu unu ca tine chiar nu vreau asa cv hai te rog sa termini cu discutile astea!

si daca u esti in stare numai de comenatrii dastea dute in alta parte!

Link spre comentariu

tzr50, eu nu stiu ce motocicleta ai avut tu la 17 ani. pana una alta, poate mai treci si pe la scoala. esti in ciclul primar ori ai reusit sa ajungi in cel gimnazial? daca ai nevoi cu exprimarea, cauta in biblioetca mamei, poate gasesti niste almanahe de pe vremea alui impuscat, te uiti la cuvinte, le inveti pe de rost, apoi vii aici sa ne explici noua cum sta treaba cu motoreteala.

Link spre comentariu

omule u sincer esti batut in cap!

vad ca ai permis din 2007...spune si mie cati km ai facut u pana acum cu monster ul tau

si ai sa vezi ca baiatul asta are facuti in 2 ani de zile cati nu faci u in 3-4 ani

"avea"

crezi ca daca ai 28 de ani esti mai destept sau cu mai cu experienta pe motocicleta!

Link spre comentariu

Bai, da' incetati azi? Serios! deja e penibil! Gata! Ajunge!

Link spre comentariu

cu cine ma sa ma unesc, cu tine? ori cu ala mort? apai, nu ai trait tu ore cati kilometri am facut eu. ce (cuvant urat) vrei de la mine? ori de la altii? eu chiar nu inteleg, ce pana mea cautati aici? motoreta nu aveti, sunteti printr-a sasea (ca sigur ati repetat vreo trei clase), permis nu sunteti in stare sa luati (ca de!, sala e greu de luat) si vreti sa fiti uniti cu mine? pai de ce? ce vina am eu? ma bucura o chestie. macar sunteti sinceri cu statusurile voastre. voi ce asteptati? sa va cumpere comunitatea motorete, permise, benzina, sa aveti si voi un status sa va puteti tavali pe aici cu acte in regula?

vedeti`va aman2 fiecare de treaba lui :crack:

numai face atata offtopic ... va agitati toti degeaba,noi nu stim ce sa mai facem ca am pierdut un prieten si voua va arde de cearta ...

calmati`va tata

Editat de Andr3y 954
Link spre comentariu

auzi ma putoiule, mie poti sa imi spui "tu", nu "u", ca aici nu esti pe tarlaua lu taftu plantata cu messenger, aici esti pe un forum cu oameni destepti, nu facuti la tastatura. ok? sper macar atata lucru sa inveti si tu de la mine. stiu sigur ca vrei r1 ori r6 ori gixxer, nu ma intereseaza, din partea mea poti sa iti iei si racheta lansatoare de satelit de comunicatii, treaba ta, poti sa o iei si pe laika in barca (asta e pentru cunoscatori, nu pentru tine, ignora), oricum, ar fi mai bine pentru tine sa fii undeva pe orbita, ce rost are sa ne incurci pe aici, fa-te frate cosmonaut (sa stii ca nu e de ajuns costumul ala din copilarie, au, pardon, tu te-ai nascut prin 91, n-ai prins cosmonautul) si lasa-ne pe noi cu problemele noastre. prietenul tau a murit, dumnezeu sa-l ierte, asta e tot.

Link spre comentariu

In primul rind Dumnezeu sa-l ierte pe baiat, nu l-am cunoscut insa e trist de fiecare data cind cineva pleaca dintre noi.

Am observat ca in ultima perioada apar din ce in ce mai multe fatalitati, lucru oarecum normal o data cu cresterea exponentiala a numarului de motociclisti din ultima perioada si a lipsei cvasitotale a unei culturi motociclistice. Ca si societatea in care traim, suntem intr-o perioada de tranzitie, perioada in care se pare ca "trebuie" sa ne dam cu capul de pereti sa putem invata si acumula experienta, acest lucru nefiind unul necesar avand in vedere ca traim in epoca informatiei si putem invata de la alte comunitati care au trecut si s-au confruntat cu aceleasi probleme.

Va rog a nu-mi lua in nume de rau sau a ma acuza de rea intentie in ceea ce am sa spun. Am observat ca majoritatea dintre voi atribuie sau impart vina, si nu ma refer neaparat la acest caz, mai tot timpul unor factori externi ceea ce consider ca NU este o atitudine corecta/sanatoasa nici pentru noi si nici pentru ceilalti care citesc acele rinduri. In cazul accidentelor cu masini, voi credeti ca acel sofer a gresit intentionat ? ... eu cred ca nu. A gresit ? legal ... da, din punct de vedere moral ? ... nu stiu, insa ceea ce sunt sigur e faptul ca acel sofer nu e obisnuit cu vitezele, accelerarile de care sunt capabile aceste motociclete super sport.

Sa luam un exemplu, nea Vasile, 65 de ani, om onest, circula cu Dacia lui din '70 in nu stiu ce sat, pai voi credeti vre-o data ca el va fi in stare sa gindeasca ca noi ne deplasam cu 50 de m/sec cind el toata viata cind a vazut o mobra de 50cc la marginea satului a intors masina de patru ori pina s-a apropiat de el ? Cu ce e devina acel om in afara ca traieste in secolul trecut ?, oare nu noi suntem cei care ignoram realitatea in care traim si care ne inconjoara punindune viata in miinile lui nea Vasile ?. Ceea ce vreu sa spun e ca TREBUIE sa invatam sa ne pazim pielea, sa incercam a nu ne lasa pe miinile celorlalti participanti la trafic pentru ca ei daca gresesc platesc o amenda, noi in schimb, o facem mult mai scump. Acesta atitudine este cea cu care putem evita eventuale neplaceri, cu care ne protejam familiile si prietenii. Avem dreptate din punct de vedere legal, cu ce ne ajuta asta pe lumea cealalta ?

Acelor useri care s-au simtit lezati (si pe buna drepatate) de posturile lui Raptor si a incor` citiva, le recomand sa nu puna la suflet pentru ca intentile lor nu sunt rele. Sa lase a trece o perioada si sa gindeasca, reanalizeze totul la rece si cit mai obiectiv, este foarte greu insa e neaparat necesar pentru a trage niste concluzii cit mai realiste.

Am citit intr-un topic tot la aceasta sectiune mirarea a mai multor useri referitor la numarul mare de accidente din ultima perioada si cum pot fi prevenite/oprite.

Oprite nu pot fi pentru ca suntem multi, din ce in ce mai multi, insa minimalizate sunt convins ca pot fi prin diferite actiuni de prevenire. Ceea ce e trist e ca se pare ca nu suntem pregatiti in acest sens, majoritatea nu poate sa treaca peste acei factori subiectivi care ne-ar invinovatii pe noi insine. Ce exemplu dau eu unui incepator sau cum sa ma asculte el pe mine ca nu e bine sa mearga pe zx21800rr ca si prima motocicleta cind eu insumi am facut acest lucru ? Inspre binele lui, cum sa descurajez sau sa scot in evidenta incalcarea legii a unuia care forjeaza 150 de cai atita timp cit el intra pe forum, se lauda cu noua lui achizitie si ispravile lui iar majoritatea ii sufla in struna ?

Cum sa ma leg de unul care merge cu 200 prin sate cind eu sunt inaintea lui ?, Cum ma-si putea lua de tovarasul meu de drum care (dorind sa-si manifeste talentul si maiestria pe drumurile publice) merge cu numarul indoit (licenta de a fi iresponsabil) cind eu insumi am mecanism hidraulic pe buton de ultima generatie ? si tot asa, lista poate continua.

Viteza ucide, e adevarat dar parerea mea e ca ignoranta si lipsa responsabilitatii face cele mai multe victime.

In acest moment, "majoritatea" este formatoare de opinie, e normal sa fie asa insa, din pacate pentru multi, aceasta "majoritate" este la inceput de drum.

Inca o data, Dumnezeu sa-l odihneasca si condoleante familiei si prietenilor.

Link spre comentariu

topicu asta s-a transformat intr-o judecata intre noi pustani de 18-19 ani cu motoare(fraieri si incepatori) si astia "smecheri",astia cu multi kilometrii in spate,care se lauda ca au mers ei cu motocicletele cat n-am dormit noi noaptea.......bravo voua,ca sunteti in stare sa ne judecati pe noi.....dar un sfat se poate da si prieteneste,nu cu jigniri cum fac unii "motociclisti"....

si aviz astora batranii.....daca ai 18 ani,nu te face neaparat incepator.....si eu si alin,si multi altii am avut A1 inainte de a trece la 600cmc(sau mai sus).......in fine....

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

• Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook

BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.

• Creează nouă...