Sari la conținut

POZE: Intalnirea la Constanta 2005


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 316
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

foarte frumos la mare mai ales parada excelenta sa vada si ochiu meu de copil statut acasa.. chiunuit in poligon pt carnet :drink:( cred ca o sa apuc sa prind si eu buzaul si bacaul daca nu ma insel din cauza carnetului :laugh:( vad ca va-ti distrat tineti-o tot asa! Ps am 17 ani :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tichete s-au dat in numar de 200 de catre un sponsor.

Este vorba de Axel Telecom - distribuitor al statiilor de emisie-receptie KENWOOD care de altfel a oferit si alte premii - de ex 3 perechi de statii oferite castigatorilor concursurilor de viteza (pana in 750 si peste) si de mers incet. Intrebati pe Dan Tatoiu si Boris din Bulgaria daca vreti....

Referitor la tichete - s-au dat celor care aveau motoare mai modeste (pe care nu-i gasiti prea des pe forum). Multi au si refuzat - ex. Catalin de la Oltenita (care era cu un GSXR nou -nout si cateva KTM-uri - vreo 4 la numar), care ne-a recomandat sa ne restrangem la cei care aveau cu adevarat nevoie. Nu am mai dat tichete decat celor pe comuniste sau alte motoare mai modeste. Si apoi a fost o "actiune" de cateva ore desfasurata sambata dupa-amiaza.

Referitor la motorul pe care se calareau stripteusele raspund afirmativ ca este al meu, E un XR de 400 din 2004 si astept de la Honda ceva sponsorizare ca l-am bacat la asa o reclama. A fost o surpriza facuta de Florin Butnaru (cu Hayabusa albastra). A lui nu a putut-o urca pe scena.

post-11-1119995117_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pana acum ati vazut pozele, asteptati pana sapt viitoare...  dupa cum stiti janel are obicieiul de a scrie mult asa ca.... se va scoate si un roman, probabil, pentru cei indragostiti de carti  :drink: .

 

Janel, te rugam frumos, ne spui parerea ta despre constanta? asa in cateva pagini, nimic special  :laugh:

 

Multamim

"Ajung duminica in civilizatie,acum sunt in creierul muntilor Bucegi.Nu pot scrie nimic pina atunci.Atat"

janel

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Revin ca sunt nervos: Ori dati la toti ori mai bine NU.

 

@Pacasac: taxa a fost 50.000 pe cort si te intreba daca mai esti cu cineva. Trebuia sa zici NU! :laugh:

 

aaa si manelele: de la domnul Mezdrea din masina (instructorul).

 

PS: merita scoala la el ca e instructor bun.

@Mezdrea Razvan: lasa-ne tata cu manelele ca am avut cortul langa masina ta si am tampit :( :drink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poze n-am, da' ceva comentarii...

 

 

Plusuri

1. Vremea faina

2. Locatia O.K.

3. Preturi accesibile la tarasa aia mai de langa plaja. (Aici chiar nu am priceput... la terasa paharul de bere era 15,000, la dozatoarele de prin camping 20,000  :angry: )

4. Parada faina  :crack: (Vreau sa-i multumesc lui Radu pentru ca m-a dus si pe mine :D . Am inteles ca nu are cont aici, asa ca Toni daca poti sa ii transmiti tu te rog :). Merci si lui Anne ca mi-a dat casca  :laugh: )

 

 

Minusuri

 

1. Preturile  :drink: .  60,000 de persoana (!!!) la cort, univet a scris in celalalt topic ca va fi 80,000 pe cort. Berea la fel... cam scumpa 20,000 la pahar.

2. Intrarea 150,000.. pentru ce? pentru un concert Iris si unu Compact?! Cam mult dupa parerea mea.

3. Manele la greu... chiar langa corturile noastre erau unii care nu ne-au slabit deloc. Sambata, la terasa mentionata mai sus manele la greu... si tare :crack:

 

 

Concluzia...

 

Ca intalnire eu zic ca a lasat de dorit... ca iesire, din punctul meu de vedere, a fost super. Dupa intalnire am dat o fuga si prin Vama Veche unde am mai stat o zi, si a fost excelent.

 

:crack:

simbata dimineatza iese Manu (adik io) de la sev se suie pe mot (din Mangalia)si vira la intrunire...bag de 200.000 benzina ,ramin cu 100.000 in portofel pt mine si pretena.Ajung la camping binevoitori cei de la intrare sareau cu "preturile" pi mini....io :lol: !! fac un calcul k pt 2 pers rapid si iar...uauu!!io mai aveam 100.000

...bag repede :( marsarier(la DR-u :lol: )de-mi iesea fum din talpi k sunt si kam mic de statura si nu prea ajung la pamint ....o iau inapoi spre Mamaia si cind se termina campingurile o iau pin paduricea aia ies pe plaja ma muncesc putin pe nisip si ajung la un gard de fier cu o poarta mik pazita de un nene cu o unditza in mina..."nenea!!aici sunt motoretele?"..."da,mah!"...siii vruuuum inauntru fara sa platesc....na k v-am pacalit :D !asa m-am scos io de intrare... :baldy:

apoi :crack: !

am mai avut o"cumpana" cimd mam intors de la defilare k la poarta stateau si te "controlau" de "verdeatza" de pe mina...m-am facut k nu il vad ...a fugit putin dupa mine da s-a lasat pagubas...he he.. :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

AM FOST RAPIT :laugh: , ASA A INCEPUT TOTUL (TNX KAPIA & BIG) ... SAMBATA DE LA JOB, AM AJUNS LA CONSTANTA :baldy: . :drink: ORGANIZARE SLABA (SI SPUN ASTA PENTRU "CEI CARE S-AU AGITAT"...CA N-A IESIT, POATE LA ANU' ISI ADUCE CINEVA AMINTE DE GRESELILE FACUTE...).

RESTUL A FOST :angry: VINERI: FRENZI, DISCUTZII, GLUMITZE, BARFUTZE, VINUTZ, WIZKEANU, TOATE BATRANESHTI...

SAMBATA: TREZIT, PLAJA, MANCAT, PLIMBAT (MERCIC HIM-ULE!-SI FA-TI DREAQ FIRELE ALEA CA AM TRAS ASA O SPERIETURA... :( ), FUGIT LA REX SA ... , INTORS CAMP, MERS VADU (TNX A.C.S.), CULES SCOICI :crack: ... AR MAI FI MULTE DAR TIMPUL SI SPATIUL :crack: ...

 

PS . :crack: @ ADMINU MEU... AM FOST LA MARE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Le-ai incurcat Joe, voi ati venit sambata..

Duminica a fost momentul cand 10 motoare au asteptat la plecare ca Demo cu Anne sa-si stranga cortul si tu sa aprai de cine stie unde! :drink:

 

 

Acum inteleg de ce mie mi s-a dat tichet la intrare.Sa stiti ca l-am dat mai departe lui Demo, chiar daca vin pe comunista am ce manca!

Stiu multi care si-au luat motoare cat de cat dar nu au bani nic de gaz....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...