bizoo_n Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 BMW Motorrad e pe cale sa ne puna sa ne luam jucariile si sa ne jucam de-a desenatul pe planeta. O idee banala, dar pe care se pare ca n-a mai avut-o nimeni pana acum. Cel putin eu nu am mai vazut-o. Nu ma mai intind la vorba. O sa intelegti mult mai mult daca va uitati la oricare din cele patru filmulete ale campaniei asteia. Cei mai creativi dintre noi vor putea posta dupa 25 Iulie 2008 aici: http://gps.bmw-motorrad.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Un BS de marketing. Dar o gaselnita draguta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 eu deja fac acest lucru folosesc un tracker gps care imi inregistreaza traseul in fct de setarile care le vreau este super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 Si ce-ai "desenat" pana acum? Ca mie-mi ies numai metafore, nimic clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobita Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Un BS de marketing. Dar o gaselnita draguta. marketing marketing, da' stau a dracului de bine la capitolul asta on topic de unde aveti voi trackerele astea? bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 Orice jucarie GPS poate inregistra un track, din cate stiu eu. Le salvezi, le incarci in Google Earth si arati la nepoti ce nebunii faceai in tinerete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobita Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) da...ce timpit sint... la asta nu m-am gindit, doar am trackuri salvate da numai n-am facut legatura cu google... ms ca m-ai luminat bob Editat Iunie 6, 2008 de bobita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 din reclama am tras concluzia ca doar cu "deneopritul" BMW F800 GS poti desena asa frumos.Abia astept sa-mi cumpar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 din reclama am tras concluzia ca doar cu "deneopritul" BMW F800 GS poti desena asa frumos.Abia astept sa-mi cumpar Da bai, sunt ceva de speriat astia cu BMWuri...Io o sa desenez o p...a vara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 din reclama am tras concluzia ca doar cu "deneopritul" BMW F800 GS poti desena asa frumos.Abia astept sa-mi cumpar mie imi place cum se-aude noul motor de 800 twin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 mie imi place cum se-aude noul motor de 800 twin Pai se spune ca a fost facut sa sune ca cel de 1200............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 De fapt, despre ce discutam aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Pai se spune ca a fost facut sa sune ca cel de 1200............ cel putin la pret "suna" foarte aproape de 1200 de te imbie sa mai faci un mic efort si sa-l iei pe al doi-lea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate