CostinALN Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 de ce nu iti iei ceva mai mare?.. Cui ii spuneai? Imi bag nasul neinvitat in topic, dar ca posesor de DERBI as cam recomanda alta marca alternativa. De ce? Ce an este derbi`ul tau probabil ca este mai vechi si din cauza aia nu esti multumit si daca nu bagi ulei in rezervorul de benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 ho ma a gresit si el acum ii da-ti peste nas mereu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csmpst Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 varianta nude are acelasi motor k si cea racing! intra p la 7000-7.500! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 Cui ii spuneai? la POW. sau oricui care are rs 125/cbr 125 si vrea derbi tot de 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 (editat) la POW. sau oricui care are rs 125/cbr 125 si vrea derbi tot de 125 Pow facuse topicu asta inainte sa isi ia cbr. varianta nude are acelasi motor k si cea racing! intra p la 7000-7.500! Tarziu fata de rs, de ce asa tarziu? Nu se poate regla? Cat te-a costat pe tine ? Si varianta nude are acelasi pret? Editat Iulie 27, 2006 de Costy_Clipcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 good point Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 (editat) Am poze cu Gpr 125 4t.Singura schimbare care o vad eu este doar toba. @csmpst derbi`u tau are bec de benzina (se aprinde cand nu m-ai ai ) Pune si tu mai multe poze cu gpr`u.Carenele sunt din plastic? Editat Iulie 27, 2006 de Costy_Clipcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 28, 2006 Share Postat Iulie 28, 2006 Am poze cu Gpr 125 4t.Singura schimbare care o vad eu este doar toba. @csmpst derbi`u tau are bec de benzina (se aprinde cand nu m-ai ai ) Pune si tu mai multe poze cu gpr`u.Carenele sunt din plastic? Cum se comporta derbi`u tau la viteze de 85-100km/h si in ce viteza esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csmpst Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 salut! eu am dat p ea 5000 de euro in cap..varianta nude costa cu vreo 200 d euro mai putin! cat despre power valve,,,ele intra p la 7000,,asa intra si la rsu d 125 ,,,nu are cum sa intre mai devreme,ar insemna sa mergi prin oras mereu cu power valvele,,astea sunt pt putere si intra d la 7000 si le simti pana p la 10.000 ! Speeduletz, derbi-ul tau e delimitat d te dai cu el p'o roata? da-mi si mie nijte detalii,,,k tre neaparat sa incerc si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csmpst Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 am si eu nevoie de nijte benzi d'alea reflectorizante sa mi le pun pe jante,,,stie careva de unde sa-mi iau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 mah din punctul meu de vedere per total e mai putin placuta ca rs 2006...adi e prea subtire nu arata a 125 mai mult a 50...asta e urat la ea e prea subtire si nu stiu cat de fiabile sunt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 mah din punctul meu de vedere per total e mai putin placuta ca rs 2006...adi e prea subtire nu arata a 125 mai mult a 50...asta e urat la ea e prea subtire si nu stiu cat de fiabile sunt... din punctu meu de vedere tu esti o mascara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 mah omule nu e urat dar rs 2006 e mai klumea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 din punctu meu de vedere tu esti o mascara Are dreptate rss. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat August 2, 2006 Autor Share Postat August 2, 2006 din punctu meu de vedere tu esti o mascara rss fututzi vorba aia d circar m-a omorat omu asta=))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 bah clipcea lasa-ne mah...nu te-ai saturat de tine mah...vezi ca ti-a inceput repriza de counter...hia pui un post si dupa ce mai faci 15 fraguri...bessso.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 bah clipcea lasa-ne mah...nu te-ai saturat de tine mah...vezi ca ti-a inceput repriza de counter...hia pui un post si dupa ce mai faci 15 fraguri...bessso.... mascara ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 bah clipcea lasa-ne mah...nu te-ai saturat de tine mah...vezi ca ti-a inceput repriza de counter...hia pui un post si dupa ce mai faci 15 fraguri...bessso.... Bai copil castigat la tombola de la World Games care este problema ta? Nu inteleg? Ca tine esti de 2 luni pe forum si gata ai facut 150 de posturi,asta da dovada de sclavie. Vrei sa fii sclavul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 si ce se mai aude cu gpr 4t?a aparut?daca da la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 derbi si aprilia au fost cumparate de piaggio deci sunt bune....si erau si inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 derbi si aprilia au fost cumparate de piaggio deci sunt bune....si erau si inainte! moaama iti dai seama,daca au fost cumparate de PIAGGIO!!!! sunt foarte bune ...altfel erau niste coji ma ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 (editat) cine e Aprilia ? banuiesc ca vreo chinezarie ceva, nu? .. mai bine iei hyosung ca are motor de suzuki, cum abera cineva pe aici .. Editat Iunie 17, 2007 de Cataaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 moaama iti dai seama,daca au fost cumparate de PIAGGIO!!!! sunt foarte bune ...altfel erau niste coji ma ... exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate