Florin Daniel Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 A venit ieri, gata inmatriculata pregatita de drum.... plimbare aseara de la 20,00 la 02,00.......serviciul il incep la 10,00 dar azi dimineata la 07,00 am plecat de acasa :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 felicitari! stiu si eu acum ce-nseamna sa astepti mobra sa vina sau sa umbli toata ziua dupa acte cu speranta ca poate pe seara reusesti sa te dai cu ea prima data... e foarte frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator lznicu Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 S-o stapanesti sanatos, e frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 sa o stapanesti sanatos si fara incidente frumoasa creatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Sa o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ved Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 sa o stapanesti sanatos bro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 multam, si voi la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 multam, si voi la fel Foarte frumoasa motoreta ta. S-o plimbi cu placere. Imi place cum arata cu rim stripes si bugspoiler. Singurul lucru care nu-mi place e parbrizul ala, care mi se pare hidos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 foarte frumoasa dar wind shield-ul e praf(gusturile nu se discuta) s-o calaresti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 piesa...s'o calaresti "gospodar" si fara incidente...asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
springbreak Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Fara cuvinte. Merita plimbata... (Poti totusi sa-i scoti parbrizul??) Parerea mea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 7, 2008 Autor Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) Sunt rupt, de doua zile zici ca's lipit de ea....... Editat Iunie 7, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 E ADORABILA;) imi plac tobele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celanimoto Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Dane la ce trage asta?caras sau crapcean? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 15, 2008 Autor Share Postat Iunie 15, 2008 Dane la ce trage asta?caras sau crapcean? :P La "momeala" fara plumb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Frumos motorul! Sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute! ride safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 faina, faina, dom`le. s-o stapanesti sanatos. si la cat mai multi km, fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopster Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 fromoasa dom'le!!!! sa o stapanesti sanatos, si afalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 fromoasa dom'le!!!! sa o stapanesti sanatos, si afalt uscat Multam tuturor si voi sa aveti grija !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 S-o stapanesti sanatos nene si la cati mai multi km. Si eu sper sa-mi iau unul curand dar FZS-ul l-as vrea eu sa am si ceva protectie de vant Bafta multa si sa ai grija de ea ca e ff frumoasa. Salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 S-o stapanesti sanatos ! Ai mare grija cu gumele alea cand sunt neincalzite sau pe ploaie,in rest sunt exceptionale. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 S-o stapanesti sanatos ! Ai mare grija cu gumele alea cand sunt neincalzite sau pe ploaie,in rest sunt exceptionale. Bafta Doar am traversat o strada udata proaspat la o intersectie, eream in accelerare ca plecasem de la semafor si sa si dus poponetul putin in rest pe asfalt uscat sunt super. Multam tuturor si sa aveti si voi grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 o motocicleta superba din punct de vedere vizual si tehnic. marele dezavantaj al ei, ca la orice naked e ca te bate vantul. dar parbrizul ala e prea urat sa merite compromisul . sunt si altele mai frumoase, daca nu vrei sa renunti la protectia la vant. eu inca mai sper sa inventeze astia mai destepti un camp de forta care sa protejeze de vant pe naked-uri. de fapt, parbrizul e extrem de urat: ia o cheie, pleaca din fata calculatorului si schimba-l ! ACUM ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) o motocicleta superba din punct de vedere vizual si tehnic. marele dezavantaj al ei, ca la orice naked e ca te bate vantul. dar parbrizul ala e prea urat sa merite compromisul . sunt si altele mai frumoase, daca nu vrei sa renunti la protectia la vant. eu inca mai sper sa inventeze astia mai destepti un camp de forta care sa protejeze de vant pe naked-uri. de fapt, parbrizul e extrem de urat: ia o cheie, pleaca din fata calculatorului si schimba-l ! ACUM ! Nu am imbus Mai uita-te odata din profil si spune-mi daca seamana cu asta de mai jos ? Editat Iunie 20, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizz@r Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 A venit ieri, gata inmatriculata pregatita de drum.... plimbare aseara de la 20,00 la 02,00.......serviciul il incep la 10,00 dar azi dimineata la 07,00 am plecat de acasa :) Salut.Apelez la voi deorece nu pot sa imi dau seama ce tip de parbriz are motorul meu...m-ar interesa sa cumpar numai sticla second hand si nu stiu cam ce mi s-ar potrivi.Atasez o poza cu suportul.....astept parerea voastra....numai bine:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate