Sari la conținut

"le multumesc" !


scaf
 Share

Postări Recomandate

magari ca arpad sunt multi :drink:

eu am avut un por in rezervor aparut pe drum si am pierdut benzina din rezervor.

nimeni inafara de un tip nu s-a oferit sa ma ajute.toti treceau si se uitau ca prostii.

arpad tu esti genul de om neam prost ,chitros care se crede destept si le stie pe toate.

eu sincer iti doresc sa iti crape motoru in mers la vreo 50 de km de casa , chiar daca l-ai verificat tu si sa nu opreasca nimeni ....sau poate sa opreasca si sa te scuipe el in ochi ca ai plecat cu motorul asa...

habar nu ai ce e aia omenie...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ieri la arc ... s-a rupt cablul de ambreiaj (a iesit practic din nuca).

 

Ce sa fac ce sa fac .. scule nu aveam ca nu luasem rucsacul la mine ...

 

Tnx @Fanel pentru patent, surubelnita si cheie de 10.

Tnx @Apachu pentru o scula nemaipomenita care a prins cablul de ambreiaj cu un surbub si a ramas intepenita cu manetutza.

Tnx @xxxxx cu simsonul. E singurul om care mi-a dat o piulita (prindea cutia cu scule la simson). I-am inapoiat-o ca nu a mai fost nevoie.

 

Asa da! :drink: :laugh: :( Ne vedem la o berica.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

scaf dc ai nevoie de ajutor stau la straja nr tel 0727035336 pot ajunge mai repede

 

nogy tata vezi sa nu dai peste unu ca mine ca nu mai apuci sa te inmultesti,cizeleazate un pic,poti da curent ori cind fara sa periclitezi bateria nu o mai zguduiti ajutativa :drink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

lasati-l mai pe Nagy Arpad! ...ca poate a avut o copilarie nefericita !....sau poate viata i-a oferit prea multe necazuri incat l-au schimbat (inrait !)!....si nu a avut prieteni care sa-l ajute ..ca sa stie ce inseamana prietenia / omenia!...sunt aproape convins ca odata o sa o pateasca si el ..si cu toate cunostintele lui sa-l vad atunci cum o sa faca fata neprevazutului (sa stii ca iti trebuie o scula ,piesa, pe care intamplator nu o ai la tine )!...sper din tot sufletul ca cineva sa te ajute si sa-ti dai seama ca asta este unul din lucrurile care ne face homo sapiens ! si nu altceva !

 

 

...valoarea omului la sfarsit este (probabil) estimata dupa cati priteni ti-ai facut si dupa cat bine ai oferit ...

Editat de scaf
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu daca Nobloody citeste acest topic ...dar ii multumesc pt. faptul ca atunci cand am avut o dilema tehnica l-am deranjat cu cate un telefon care mi-a fost de ajutor !

 

.... o data dupa ce am mers cu motorul circa 20 Km prin Buc ...am oprit la piata berceni pt cateva treburi ...dau sa plec cu moto ...cand, ce sa vezi ?! imi pleca cu spatele :drink: :laugh: :( !!!....am inebunit pe moment !(cum dom-le' pana aici a mers perfect si de aici a apucat-o dracii ???+ cine a vazut un moto fara marsarier sa mearga cu spatele ? intuiam ca este de la avans dar ma gandeam ca daca umblu acolo si mai rau fac ?) ...l-am sunat pe Nobloody (pe care l-am cunoscut pe acest forum )..si sfatul sau ma ajutat sa imi pun rusoiaca la punct !...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si MZ-ul meu a plecat cu spatele... sa vezi cu mergea turometrul invers!!!

Deregalre de aprindere.. credeam ca numai mezeul o ia invers.. am mai citit chestia asta pe net...

Am patit destul de multe pana acum.. si incerc sa invati din greselile altora...

Stiu ca va derajeaza numele meu...asta ete!!

:-) Ati cam exagerat spusele mele... cand treceti prin Timisora dati un semn de viata.. fac cinste cu o bere..la cei suparati..poate trece supararea...Mai si ajut daca aveti nevoie... :bounce:

Apropo.. asa ca sa treca suaprarea...am o poza recenta...care sunt eu?

post-5301-1120764061_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stai linistit, ca nu numele deranjeaza...

ce zici de : Baity Pera?

ce o fi aia :bounce: :crack:

e numele meu si pare ciudat pt un roman dar e familiar pt un sarb.

NU MAI INVENTA INTRIGI!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca poti ajuti!! corect!!! Dar deja se vorbeste de probleme sentimentale!!

Te opresti, te linistesti...dupa aia te apuci de reparat!!!Asta asa este Corect!!!

Nu sunt fumator... de aceea circul cu motorul ca imi place aerul curat!!!

Par egosit??? Poate.. dar cand plec la drum ma pregatesc in asa fel incat sa nu am nevoie de ajutor !!! (la reparat) Tot ce fac deobicei iau niste bani de siguranta, daca chiar este nevoie, sa platesc o duba sau ceva cu remorca sa ma transporte pana acasa!!

Ma bucur ca pana acum nu era cazul, si sper ca nici pe viitor sa nu fie...

 

Chestia cu intrebat daca ai nevoie de ajutor::

tu habar nu ai cum m-am simtit cand vineam de la Oradea dupa un drum de 4 ore, mai aveam 10 km pana in Timisora si fac pana.. Repar desfac cauciucul, schimb..mentionez ca nu am vazut pe drum in afara de trotinete cu pedale nici un motor adevarat...peste 50 cc.. Hops vine unul din Timisoara cu un Kawasaki de 1000 cc se intoarce chiar acolo unde eu reparam (este o intersectie unde se termina drumul cu 4 benzi, practic el se plimba din Timisora pana in intersectie si inapoi) si ma intreaba daca am nevoie de ajutor!!!

Imi vinea sa il scuip intre ochi!!! Mai bine trecea pe langa mine, decat sa incerce sa ma ajute!!! cu ce???

Daca am nevoie de ajutor ... cer.. dar nu astept de la nimeni sa se opresaca asa din senin sa ma intrebe ce este!!!! Poate chiar am chef sa ma pis!!!

Stiu ca voi sunteti asa optimisti in legatura cu motociclismul, dar din pacate suntem foarte putini care mai circulam cu adevarat, si dupa cate accidente am vazut, tot mai putini suntem...

197464[/snapback]

 

 

cand treci prin baia mare si ai nevoie de ajutor de specialitate, i-ti dau nr de tel a lui cumnatu care e psiholog si sant sigur te-ar primi la o consultatie , ca doar ai nevoie , iar daca ai probleme cu motocicleta te ajut cu cea mai mare placere (cand sant acasa nu in timisoara) nr tel 0740135985

 

Numa Bine :bounce:

Editat de badogistu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator AndreiRN
chestia e ca cine isi ia direct japoneza, isi ia tocmai pentru ca nu ii place sau chiar are aversiune fata de surubareala.

196963[/snapback]

 

Pai eu numai japoneze am si le-am desfacut sa reglez valvele la perfectiune si discurile de ambreiaj sa le schimb sau sa le fac sa prinda si mai bine.

cred ca are ceva legatura cu educatia ajutorul dat celui de linga tine.

noua generatie e mai individualista ca sa nu zic egoista dar asa este.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 years later...

Dupa ce un motociclist itzi F**E un mare picior in scuter in timp ce mergi ai mai avea 2peu sa opreshti knd il vezi nervos k nu ii mai porneshte motoru?[nu am patzit.o eu ci un prieten]

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da' stiu ca l-ai inviat pe subiect! :eek:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt perfect deacord cu prietenii tai!!! Cu adica daca esti motociclist trebuie sa surubaresti!!! Gresit!! La motor ar trebui sa fie mult mai usor de intretinut, si mult mai putin de reparat decat la o masina!!!

 

 

 

Cum ramai fara benzina??? Astea sunt greseli personale... nu au nici o legatura cu ceilalti din trafic!!! Urasc sa ma murdaresc cu benzina..pute urat!!

 

 

daca benzina pute urit..... de ce nu-ti iei o motorisca diesel, inca nu am intilnit motociclist care sa declare ca benzina miroase urit... :) as prefera parfum de BARBATI care are un usor iz de benzina, iar cred ca celorlalti barbati le-as recomanda parfum de femeie ca asa se vor simti in largul lor (nemurdarindu-se)

 

nu o lua ca si directa la adresa ta sper sa ma intelegi

:eek:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu daca ai dreptate. Una-i toria, alta-i practica. Poate esti putin superficial. Chiar aveam o parere buna despre unguri. O zi faina iti doresc.

 

 

si eu aveam parere buna despre unguri (si eu sunt ungur) dar sa stii ca mi-e rusine ca asta face parte din neamul meu :)

dar cred ca nu are deaface cu natia , treaba asta e total diferita (copilarie etc)

 

deci ramine sa ne oprim la semenii nostri chiar daca au motoare mai bune sau mai jegoase ca noi, si lumea va fi mai fericita

 

:eek:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E ca in bancu despre bec si forumisti... S-a gasit un individ care are un prieten care are scuter, sa dezgroape un topic vechi de 4 ani :eek:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E ca in bancu despre bec si forumisti... S-a gasit un individ care are un prieten care are scuter, sa dezgroape un topic vechi de 4 ani :D

Chiar bre, au trecut 4 ani din 2005 :eek: Damn, cum trece timpu...Parca mai ieri citeam forumu asta fara sa am cont... :P

Postul 2....666 :)

Editat de Mr_ORL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar bre, au trecut 4 ani din 2005 :eek: Damn, cum trece timpu...Parca mai ieri citeam forumu asta fara sa am cont... :D

Postul 2....666 :)

 

eu zic sa inchida adminu-l topicul asta...ca cine stie ce se intampla peste alti 4 ani!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu zic sa inchida adminu-l topicul asta...ca cine stie ce se intampla peste alti 4 ani!!!!

eu zic sa-l iertam....a gresit si omul....

hai sa va spun si eu o patanie tot de acu 4 ani :) veneam cu IJ-ul de departe cu bagaj pe el la greu undeva pe drum nu mai stiu cam pe unde a trecut un nene cu o vitezana pe langa mine atat de aproape de m-a lasat vro 500 de matri fara respiratie cand mia-m revenit am realizat ca sant inca pe ivancelul meu si toarce linistit cu 70 kmh,mai mult nici nu-mi trebuia ,undeva aproape de Urziceni am fortat putin mai mult ivancelul ca sa ajung acasa mai repede ,,,si din greseala mea bineanteles(montaj aiurea) m-i s-a spart ambielajul stang chiar aproape de Urziceni linga un peco nu mai stiu cum ai zice acolo ,oricum pana in Urziceni ce s-ai m-ai fac acum era spre asfintit soarele abia ca se m-ai vedea la orizont am renuntat din start la orice tentativa de a face cuiva cu mana si mergeam asa pe marginea drumului impingand la ivancel si ma uitam dupa un loc mai bun unde sa innoptez,am mers asa cam 6-700 de metri din locul unde ma oprisem ,si cum ma uitam eu asa aud o frana puternica in spatele meu ,primul gand a fost ca sant gata pana nu apune soarele :eek: unu sa mai dea peste mine imi mai trebuia acu dar aud pe cineva ca-mi zice...ce ia-i facut ma ?pai ce sa-i zic omului??? sa oprit si gata nu vrea sa mai porneasca...la care omu zice hai ca nu am timp urca-l in masina si hai acasa....ramasesem pur si simplu naucit nu stiam ce sa fac eram blocat ...in prima faza am crezut ca glumeste dar s-a dat jos din masina si m-a ajutat sa-l urc ....ca am uitat sa va zic era cu o dacie papuc,,,,,ai multumesc si acum acelui om pt ce a facut pt mine...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...