SamuraiJerk Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 undeva prin 2004 am cumparat o toba noua de ceva timp incoace, vad ca o prinde rugina tot mai mult si vreau sa o protejez. cum nu reusesc sa gasesc un atelier de cromare, sunt nevoit sa recurg la alte solutii - acoperire cu vopsea si aici intrebarea: exista ceva vopsea speciala pentru temperaturi mari? voi cum rezolvati problemele de genul asta? am gasit un atelier de zincare, dar mi-au spus ca stratul de zinc nu o sa reziste la temperatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) asa-i si zincul nu arata bine ca aspect! ...poate vopsea de sobe, dac-o mai exista... E neagra, semilucioasa si rezista la temperatura si s-ar vedea si bine pe tobe. Mai exista si bronz alb pentru usi de soba sau godine etc Se chema ''lunar'' Editat Iunie 10, 2008 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 reconditioneaz-o prin aruncare daca te derenjeaza asa rau, ia una noua de la Dany, iesi mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 ei nui chiar asa! este la magazine specializate pe vopsele , special auto, spray vopsea care sta bine pe esapament pina la 800 grade zic ei, si sta! numa tre avut grija a nu se zgiria. 15 lei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 sa nu dai cu lunar sau cu alte tziganii argintii ca arata execrabil pe orice....eu am un spray pt sobe negru mat....e din Praktiker...cica ar fi un lac pe baza de rasina siliconica pt vopsit sobe si burlane si alte chestii expuse la temp foarte mari.....mai specifica ca e rezistent la lovituri si zgarieturi....(citez eticheta) poate gasesti si in alte tonuri daca nu-ti convine negrul....numai bine si spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SamuraiJerk Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 multumesc tuturor pentru sugestii Intr-adevar, am gasit la magazinele de piese auto un spray cu vopsea rezistenta la temperaturi de pana la 700 grade C. Producatorul respectiv pune la dispozitie 4 culori: aluminiu, negru, alb si rosu. In timp ce la un magazin am gasit negru cu 18 lei, de la altul am luat aluminiu cu 22 lei (450 ml) Procedeu: - am curatat toba cu o perie de sarma rotativa, - am curatat apoi praful cu o carpa cu benzina, - am aplicat 2 straturi la intervat de aprox 5 minute Am consumat aproximativ jumatate din vopsea. Imagini: vreau sa completez cu cateva informatii despre zincare tocmai am scos de la zincare spitele si piulitele de la doua roti de MT11 am ramas surprins cat de bine arata, cel putin la inceput atelierul la care am fost, primeste piese metalice, fara vopsea pe ele rugina poate sa fie pentru ca au o baie de acid care curata rugina o parte din spitele mele erau ruginite sanatos mi le-au facut de pe o zi pe alta si m-a costat 10 lei (fara factura sau chitanta) cateva imagini: Nota: spitele montate pe roata au fost cromate acum cativa ani, spita din mana a fost zincata ieri, iar cea sprijinita pe roata e originala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Vopseaua aceea nu tine mult. Cel putin pe cot se arde foarte repede. Eu am avut vopsit asa tot esapamentul. Zincatul arata frumos la inceput apoi isi pierde luciul complet, dar macar e protectie anticoroziva buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Spune-mi, te rog, cât timp a ținut vopseaua pe eÂşapament? Merită să cumpăr Âşi eu vopsea sau mai bine schimb toba? Scrie-ne Âşi câteva cuvinte despre zinc, cum arată acum? Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 (editat) multumesc tuturor pentru sugestii Intr-adevar, am gasit la magazinele de piese auto un spray cu vopsea rezistenta la temperaturi de pana la 700 grade C. Producatorul respectiv pune la dispozitie 4 culori: aluminiu, negru, alb si rosu. In timp ce la un magazin am gasit negru cu 18 lei, de la altul am luat aluminiu cu 22 lei (450 ml) Procedeu: - am curatat toba cu o perie de sarma rotativa, - am curatat apoi praful cu o carpa cu benzina, - am aplicat 2 straturi la intervat de aprox 5 minute Am consumat aproximativ jumatate din vopsea. Imagini: vreau sa completez cu cateva informatii despre zincare tocmai am scos de la zincare spitele si piulitele de la doua roti de MT11 am ramas surprins cat de bine arata, cel putin la inceput atelierul la care am fost, primeste piese metalice, fara vopsea pe ele rugina poate sa fie pentru ca au o baie de acid care curata rugina o parte din spitele mele erau ruginite sanatos mi le-au facut de pe o zi pe alta si m-a costat 10 lei (fara factura sau chitanta) cateva imagini: Nota: spitele montate pe roata au fost cromate acum cativa ani, spita din mana a fost zincata ieri, iar cea sprijinita pe roata e originala daca nu are cromul sarit si rugina e deasupra cromului se poate aduce in strea initiala si nu necesita multa bataie de cap .....daca vrei sa sti dami un pm si iti spun......( chestia e valabila pt toate piesele cromate ) Editat Februarie 26, 2010 de danny_motor86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 daca nu are cromul sarit si rugina e deasupra cromului se poate aduce in strea initiala si nu necesita multa bataie de cap .....daca vrei sa sti dami un pm si iti spun......( chestia e valabila pt toate piesele cromate ) vezi ca subiectu are ceva vechime.....2008 mai exact deci nu mai e valabila chestia, plus ca motorul era\este scos la vanzare si nu cred sa-si mai bata capul cu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 Încă n-am aflat dacă a funcționat recondiționarea cu spray-ul. La mine Cromul a sărit detot, trebuie fie revopsită, fie schimbată toba. Merge vopsirea sau îmi pierd timpul degeaba, asta e dilema mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi81 Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 vand asa ceva http://www.amazon.com/gp/product/B001E6FLB...;pf_rd_i=507846 pret fix 150 ron, tel:0767.22.22.28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadafim Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 intereseaza pe cineva asa ceva http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...+buc-89316.html /mai discutam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 intereseaza pe cineva asa ceva http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...+buc-89316.html /mai discutam eu sunt de parere ca sunt cromate! ma interesau pe mine dar sunt cam scumpe!.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadafim Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 eu sunt de parere ca sunt cromate! ma interesau pe mine dar sunt cam scumpe!.... esti interesat mau discutam /le am mai demult si pacat de ele sa le tin degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate