Black_horse Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 @BH: Mega-LoL. Insinuez doar ca nu stiu ce mai face si cum o mai duce, ca il mai vazusem pe la Smaeb 2007 (deci nu chiar martie) - acu mi-am amintit si ca nu sunt curios daca o fi apucat sa dea GZul si sa isi ia F650 cum stiam ca doreste. Era frumos daca intra si ne raspundea. Da' s-o fi saturat de "forumeala" avand in vedere calitatea membrior de p-aici ( si nu, nu bat nici un apropo ). Ha ha, ce stii sa anticipezi Recunosc, asta este unul dintre defectele mele. Inteleg numai ce vreu eu sa inteleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Lasa ma, stii sa gatesti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Lasa ma, stii sa gatesti ? Orice vrea sufletelul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Orice vrea sufletelul tau Esti adorabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Esti adorabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Multumim ca ne-ai adus mai aproape Off, un pic de sensibilitate se gaseste si in tine? Vine primavara, zambeste, iubeste, alearga pe campii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 ba ia astia de la OTV , vin peste voi cu tomberonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Hi hi, ce mi-ai dat-o ba ia astia de la OTV , vin peste voi cu tomberonul. Iepurasii sunt pentru mine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 dap, amandoi . Sper sa nu primeasca iepurasii astia carantina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 dap, amandoi .Sper sa nu primeasca iepurasii astia carantina Nu primesc, ca sunt draguti iepurasii, la fel de draguti ca si tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 astept PM Hi hi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Bai, ce aveti cu topicul omului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamadan Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 unde e nea' conserva sa vada ce-a ajuns topic-ul lui ... rushinica )))))) cum spune generatia mai tanara ... get a room Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sqq Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 nea conserva plisss come back ... sa l caute cineva ca m a plictisesc la munca ... he s the best Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RD 02 ALX Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 Rasfoind forumul, in lipsa de alta ocupatie, am dat peste topicul asta vechi si l-am citit pe nerasuflate. Superb stilul lui conserva de a povesti. Si mai superba determinarea cu care s-a daruit noii lui pasiuni (noua, atunci cand scria acest topic), motociclismul, dovedind totodata ca, daca vrei, se poate la orice varsta. Si acum intrebare: mai stie cineva ceva de conserva? Constat ca pe aici nu a mai intrat de mult timp... Sper ca este bine, sanatos, el si Marauderul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Asa este, cine a citit creatia lui Conserva, nu se opreste pana nu ajunge la final. Am trecut si eu pe aici, am citit, am ramas surprins cati ani au trecut de atunci.. multumesc celui/celor care tin forumul viu. Probabil ca multi, dupa un numar de ani, isi considera misiunea incheiata. Toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darco Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 foarte tare omul asta era frumos sa mai scrie, sa stie lumea ca e bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate