Satana Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Chiar ignorand dimensiunile exagerate date de vanzator si luandu-ne dupa datele tehnice originale, SHC micsoreaza inaltimea la sa de la 89 la 84 de cm. Deci tot inalt e. baaaaaai! daca macar 84 "ampatament" n-ai, mai bine te lasi de motocilit. Luati-va trotineta, fetelor! Mesaj completat sunt deacord cu doctor X dar cu o mica completare pe langa picioare tzate mari (pe post de airbaguri) si sa nu i se vada fata de dupa ei La ce-ti merge mintea. Numa' la airbaguri iti sta mintea. Deci, un mesaj matrimoniac "emis" de Delu ar suna asa:" vreau sa-mi fac o prietena si nu gasesc! vreau sa-mi fac o prietena si nu gasesc! toate dopurile cu 2 chisari si tzatze mari sa apeleze la mine!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Chiar ignorand dimensiunile exagerate date de vanzator si luandu-ne dupa datele tehnice originale, SHC micsoreaza inaltimea la sa de la 89 la 84 de cm. Deci tot inalt e. da ai dreptate, am trecut inaltimea totala, greseala mea!!! adevarul este ca scade de la 89 la 84cm, sau creste de la 84 la 89!! satana a mers cu ea si ceea ce ti-a spus este parerea ei!! am mai dat-o si unui prieten care are 1,60m si nu s-a plans ca este inalta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 (editat) An, km, defecte? Editat Ianuarie 25, 2011 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 (editat) An, km, defecte? Te referi la Motocicleta sau la @satana....? baaaaaai! daca macar 84 "ampatament" n-ai, mai bine te lasi de motocilit.Luati-va trotineta, fetelor! Vali tata, AMPATAMENTUL este distanta intre genunchi si maini, daca stai in 4 labe. La ce te gandeai tu, este GARDA LA SOL.... Mesaj completat Bai Doctore, shut up!E SHC(seat height control) si daca EU am ajuns, ajunge si una micuta. @Iorgu: hands off, dude! Ma... tu esti cea mai inalta dintre "micute" Editat Ianuarie 25, 2011 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 pai ce inaltime tre' sa aiba fata ca sa fie considerata inalta? dar inaltimea seii motocicletei? adica o motocicleta pt oameni inalti are cati cm inaltime la sha? a mea are 78 la sha si ajung cu ambele talpi jos si cu genunchii usor flexati, presupun ca numai o moto enduro/cross poate fi mai inalta de 78cm...nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 pai ce inaltime tre' sa aiba fata ca sa fie considerata inalta? >170 cm = fata inalta dupa standardele mele. adica o motocicleta pt oameni inalti are cati cm inaltime la sha? a mea are 78 la sha si ajung cu ambele talpi jos si cu genunchii usor flexati, presupun ca numai o moto enduro/cross poate fi mai inalta de 78cm...nu? Conform manualului, motocicleta mea mea are 82.5 cm si nu este enduro/cross. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 pai ce inaltime tre' sa aiba fata ca sa fie considerata inalta? dar inaltimea seii motocicletei? adica o motocicleta pt oameni inalti are cati cm inaltime la sha? a mea are 78 la sha si ajung cu ambele talpi jos si cu genunchii usor flexati, presupun ca numai o moto enduro/cross poate fi mai inalta de 78cm...nu? pai ii relativa treaba cu inaltimea , depinde cu cine se compara oricum motoru se mai lasa putin cativa cm cand stai pe el am 182 si cand stau langa Dr 350 imi vine saua pana la buric , dar cand ma urc se lasa si ajung bine cu picioarele pe jos enduro/cross intradevar sunt mai inalte (ca sa aiba cursa mai mare la suspensii ) dar au suspensile mult mai flexibile si se lasa cand te urci pe ele ps. stie cineva cat de inalta tre sa fie o femeie , pt a fii considerata mica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 (editat) pai ii relativa treaba cu inaltimea , depinde cu cine se compara oricum motoru se mai lasa putin cativa cm cand stai pe el am 182 si cand stau langa Dr 350 imi vine saua pana la buric , dar cand ma urc se lasa si ajung bine cu picioarele pe jos enduro/cross intradevar sunt mai inalte (ca sa aiba cursa mai mare la suspensii ) dar au suspensile mult mai flexibile si se lasa cand te urci pe ele ps. stie cineva cat de inalta tre sa fie o femeie , pt a fii considerata mica ? Daca tot vorbiti despre ampatament... Viragoul e ideal pentru o fata. Parerea mea. http://www.pro-bike.ro/forums/topic/77405-yamaha-virago-535/ Modificare pret: 2400 EURO !!! Haideti ca e urgent Editat Ianuarie 28, 2011 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 (editat) pai eu am 1,71m si cand m-am suit pe un bmw (enduro/cross nu tin minte ce era ca fost demult) am ajuns cu juma de talpa la ambele picioare dar cand m-am lasat pe sha s-a coborat prea putin... pe xt am patit la fel pe viroaga de 500 stateam cu genunchii aproape de nivelul rezervorului ,mi s-a parut joasa pt mine. cb-ul de 500 imi vine perfect, stau si genunchii putin flexati deci e ok nu ii inteleg pe aia/alea care stau pe sportive numai cu un picior jos mie la viroaga mi-a placut ca fiind joasa este/pare stabila si cred ca si o persoana de 1,50m sta perfect pe ea. btw, e foarte frumoasa cea pusa la vanzare. bafta! Editat Ianuarie 28, 2011 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Te referi la Motocicleta sau la @satana....? Vali tata, AMPATAMENTUL este distanta intre genunchi si maini, daca stai in 4 labe. La ce te gandeai tu, este GARDA LA SOL.... Mesaj completat Ma... tu esti cea mai inalta dintre "micute" Bai, Calaretule fara Plete, shut up. Cea mai inalta dintre "micute"..auzi la el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Cica inaltimea medie a romancei, la nivelul anului 2010, ar fi de 1,64 m. La inaltimea asta e cam sa stai bine pe o capra cu peste 85 cm inaltime la sa si sa dai si la kick. http://stirileprotv.ro/stiri/social/anchet...-30-de-ani.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 la inaltimea aia iti gasesti mereu blugi nu ca mi-as fi dorit sa am 1,64m dar mi-as fi dorit sa gasesc blugi mai lungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 eu am 1.67....sunt anormala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 nu esti anormala esti un pic peste inaltimea medie daca aveai 1,90 era grav Mesaj completat vezi! pana la urma nu conteaza ce inaltime ai ca toti iti gasesti o busola :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 nu esti anormala esti un pic peste inaltimea medie daca aveai 1,90 era grav Mesaj completat vezi! pana la urma nu conteaza ce inaltime ai ca toti iti gasesti o busola Femeie, inceteaza! Si daca mi-as gasi o busola, ar fi fain..insa ce zicea Delu acolo..busolica lui....a big no-no! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 (editat) daca eram baiat (si o aveam prea mica) iti raspundeam asa: it's not about the size of the boat, it's about the motion of the ocean :) Editat Ianuarie 28, 2011 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 (editat) daca eram baiat (si o aveam prea mica) iti raspundeam asa: it's not about the size of the boat, it's about the motion of the ocean Degeaba, daca e nesesizabila cand e PE OCEAN! Oceanul nu se misca daca the boat e mini;) Editat Ianuarie 28, 2011 de Satana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Despre ce motocicleta vorbiti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 motocicleta ? ce motocicleti ? e vorba de o busola, de o barca si de steaua nordului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adelline Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Eu am 1,74 ... Tocmai mi-am coborat bascula la motorul meu , cativa cm si acum ajung relativ frumos cu picioarele jos. Pana acum eram balerina la stopuri Foarte greu am gasit un motor care sa imi placa cum imi vine intre picioare... Ideea e ca eu cand mi-am ales motorul nu m-am uitat la inaltime , ci la alti factori : sa fie masiv - eu sunt mai plinuta si imi trebuia un motor care sa fie si el maricel; sa fie naked ( nu imi plac carenatele) ... si tot asa . Oricum recomand din suflet Bandit'ul ( GSF'ul) de la Suzuki pentru orice fata. Variantele dinainte de 2003 (ca de atunci e al meu) sunt chiar facute pentru persoane de sub 1.70, au saua mai ingusta , si nu sunt chiar asa de inalte. De asemeni recomand si GS500 sau SV 650 super dragute si usurele, de fapt am eu ce am cu Suzuki --> recomand Suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 pai la 1,74m trebuia sa stai lejer(cu genunchii flexati chiar) cam pe orice motor(naked/sport) fara sa cobori bascula etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Oricum recomand din suflet Bandit'ul ( GSF'ul) de la Suzuki pentru orice fata. Variantele dinainte de 2003 (ca de atunci e al meu) sunt chiar facute pentru persoane de sub 1.70, au saua mai ingusta , si nu sunt chiar asa de inalte. Sunt masive si grele,deci nu sunt recomandate persoanelor sub 1,70 ! SV-da,GS-da . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 pai la 1,74m trebuia sa stai lejer(cu genunchii flexati chiar) cam pe orice motor(naked/sport) fara sa cobori bascula etc.... Eu am cam 1.75 si ating cu varfurile jos (cand am pasager ating cu toata talpa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 inseamna ca eu am picioarele mai lungi Mesaj completat glumesc, cat e inaltimea la sha la motorul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 In carte zice 825mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate