robychopper Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 superba lucrare ai facut basty .....motorul asta merita prezentat in citeva reviste si in ceva showbikeuri.....daca vrei vorbesc aici cu cei de la biker zone , custom machines . the biker si trimiti poze cind e gata cu un text cu detaliile toate ce cum e facut si fac eu cumva sal punem in reviste in spania ok? o intrebare la rezervorul de sub sea ii vei pune o pompa de benzina electrica ? asa cred eu.....ai putea duce un furtun de la rezervorul de sus la cel de sub sea asa ai avea doar un singur tub de benzina ce se vede....si ununul cu pompa de benzina ce merge la carburator... ok oricum stii tu ce faci si ce faci e bine.... tinem legatura cu chestia cu revistele ok.....fa ceva poze de calitate chiar si cu celalalte motoare incercam sa le publicam in fiecare luna un motor ok numa bine salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 5, 2008 Autor Share Postat August 5, 2008 superba lucrare ai facut basty .....motorul asta merita prezentat in citeva reviste si in ceva showbikeuri.....daca vrei vorbesc aici cu cei de la biker zone , custom machines . the biker si trimiti poze cind e gata cu un text cu detaliile toate ce cum e facut si fac eu cumva sal punem in reviste in spania ok? o intrebare la rezervorul de sub sea ii vei pune o pompa de benzina electrica ? asa cred eu.....ai putea duce un furtun de la rezervorul de sus la cel de sub sea asa ai avea doar un singur tub de benzina ce se vede....si ununul cu pompa de benzina ce merge la carburator... ok oricum stii tu ce faci si ce faci e bine.... tinem legatura cu chestia cu revistele ok.....fa ceva poze de calitate chiar si cu celalalte motoare incercam sa le publicam in fiecare luna un motor ok numa bine salut salut robert multzam pt gest ... o sa iti trimit o fisa completa a motocicletei cind este gata ... am deja nishte numere pt fotografi o sa vb cu ei ..si la sfirsit facem poze de calitate .... multumesc inca o data orice modalitate de reclama care nu ma costa bani e bine venita ...deocamdata investesc tot profitul in scule profesionale de sudat taiat lustruit etcetc nu vreau sa fac site sau din astea pina nu am multe de aratat si tot ce trebuie pt fabricare ... din rezervorul de jos va trage pompa de benzina vacumatica mulumesc inca o data basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 jos palaria maestre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 14, 2008 Autor Share Postat August 14, 2008 (editat) jos palaria maestre! multam aici o poza cu el ...fac miine mai multe ...sa vad pe unde mai ajung in poza si maxul ...m-a ajutat si el ultimele zile Editat August 14, 2008 de basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 BRAVO. Seby, să trăesti 1000 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Superb!! Scaunul ala este demential. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dumy Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 yay e gata foarte bine lucrat basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Felicitari!! este impresionanta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Felicitari!! este impresionanta.... super arata intr-un mare fel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 basty tata Nam ce zice mai mult decit STIMA SI RESPECT pentru lucrarea asta....este superba in tot sensul cuvintului.... Neaparat sami trimiti ceva poze detaliiate si bine facute cu detaliile de rigoare ,ca fac pe dracu in patru sa iti prezint motocicleta in toate revistele custom din spania.... Te rog cind dai de un fotograf bun sami trimiti poze ....cu detalii poze facute cu detaliu la toate piesele hand made....sa aiba cei de la reviste de unde alege ce vor publica Apropo de ce ziceai mai demult , ca vrei sa aduni toate motoarele facute de tine ,fa cumva posibil sa aduni intruo zii toate motoarele si fale poze si trimitemi detalii la fiecare separat... neaparat... Ai sprijinul meu total pentru publicitate in SPANIA, posibil si PORTUGALIA in cea ce faci.... Superba lucrarea basty te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 fara cuvinte!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 JOS PALARIA! Altceva nu stiu sa scriu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Stiu ca poate locul meu nu e aici(am o comunista)dar iubesc mult chopperele de ceva timp si nu ma pot abtine sa remarc UN MARE TALENT si totodata o MARE CREATIE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 15, 2008 Autor Share Postat August 15, 2008 superba lucrare ai facut basty .....motorul asta merita prezentat in citeva reviste si in ceva showbikeuri.....daca vrei vorbesc aici cu cei de la biker zone , custom machines . the biker si trimiti poze cind e gata cu un text cu detaliile toate ce cum e facut si fac eu cumva sal punem in reviste in spania ok? o intrebare la rezervorul de sub sea ii vei pune o pompa de benzina electrica ? asa cred eu.....ai putea duce un furtun de la rezervorul de sus la cel de sub sea asa ai avea doar un singur tub de benzina ce se vede....si ununul cu pompa de benzina ce merge la carburator... ok oricum stii tu ce faci si ce faci e bine.... tinem legatura cu chestia cu revistele ok.....fa ceva poze de calitate chiar si cu celalalte motoare incercam sa le publicam in fiecare luna un motor ok numa bine salut multsam robi sper sa fie ok pozele am facut noi pozele nu am mai chemat fotografi si nimic ....sunt lefter toti banii i-am bagat in scule am scule acum pt orice aproape.... poze de azi .... pt cei sceptici in legatura cu aliniamentul cadrului ... am dus dr ul azi pt ultima oara pe cimp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dumy Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 (editat) basty pozele sunt superbe....dar ca sa fim cit de cit profesionali pt pozele pt revista .....punei mansonu partea stinga....a ghidonului.... Iti spun exact ce am nevoie sa fie bine publicate.... _ 2 poze facute din fiecare lateral _ o poza la rezervor de aproape cu detaliul busonului _ o poza cu rezervorul de sub sit _ o poza la sea sau ansamblu sea rezervor _ si tot ce si se pare tie un lucru mai detaliat.. de pe motor- _ te rog dami detaliile, furca de unde, rotile dimensiuni ...la cauciucuri ,frine disc esapament..cadru aripa tot din ce si cum sa facut..tot ce poti spune despre motocicleta....o mica istorie a tot ce sa facut si din ce eu o traduc....chiar si explicat cum a venit clientul la tine si ce a vrut si cum ai ajuns sa faci acest ,motor.... va fii interesant pt ca ce vom publica va aparea in toata spania ,portugalia si franta... _ Stii cum apare intro revista detaliile la un custom... asa am nevoie eu ... _ ca sa fie profesional tot hai sa facem cit se poate de posibil detaliat tot..... salut numa bine nu e graba deloc si preferabil sa faci poze intro zi cu soare cu multa lumina afara .... sper ma intelegi asai? Editat August 15, 2008 de robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 16, 2008 Autor Share Postat August 16, 2008 basty pozele sunt superbe....dar ca sa fim cit de cit profesionali pt pozele pt revista .....punei mansonu partea stinga....a ghidonului.... Iti spun exact ce am nevoie sa fie bine publicate.... _ 2 poze facute din fiecare lateral _ o poza la rezervor de aproape cu detaliul busonului _ o poza cu rezervorul de sub sit _ o poza la sea sau ansamblu sea rezervor _ si tot ce si se pare tie un lucru mai detaliat.. de pe motor- _ te rog dami detaliile, furca de unde, rotile dimensiuni ...la cauciucuri ,frine disc esapament..cadru aripa tot din ce si cum sa facut..tot ce poti spune despre motocicleta....o mica istorie a tot ce sa facut si din ce eu o traduc....chiar si explicat cum a venit clientul la tine si ce a vrut si cum ai ajuns sa faci acest ,motor.... va fii interesant pt ca ce vom publica va aparea in toata spania ,portugalia si franta... _ Stii cum apare intro revista detaliile la un custom... asa am nevoie eu ... _ ca sa fie profesional tot hai sa facem cit se poate de posibil detaliat tot..... salut numa bine nu e graba deloc si preferabil sa faci poze intro zi cu soare cu multa lumina afara .... sper ma intelegi asai? salut stiu ce vrei sa zici numai ca sunt f dezamagit de pregatirea vopsitirilor a pieselor iar busoanele si gitul de canistra nu a fost pregatit ca lumea si se vad cam nasol , oricum am inteles ideea ulene prinderi le-am facut ca sa prind efectiv chestia respectiva nu am avut timp sa fac ceva deosebit la unele chestii ...hai ca am inteles ce zici si o sa fac zilele astea apropo vreau sa imi fac stikere cu logoul garajului chiar gravate in alama stie cineva pe cineva care poate face asa ceva??? este facuta in vectori in corel basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Foarte original. Imi place ideea cu rezervorul "acomodat" in unghiul din fata al cadrului... Deosebit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 (editat) Multa munca si frumos rezultatul !! Editat August 16, 2008 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 L Lucrata ca lumea, dar am o nelamurire....? Ori tu esati prea mare, ori ea e prea mica, parca din poze mi se pare ca ai sta calare pe un poketbike. Totusi e frumoasa tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 17, 2008 Autor Share Postat August 17, 2008 L Lucrata ca lumea, dar am o nelamurire....? Ori tu esati prea mare, ori ea e prea mica, parca din poze mi se pare ca ai sta calare pe un poketbike. Totusi e frumoasa tare... salu eu am 192 proprietarul 164... cred ca de aia mda pt mine e un mini bike ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 salut basty,poti da mai multe detalii cum se poate inmatricula,am inteles ca ai o solutie,ai putea sa o exemplifici? respect pt munca depusa si produsul final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 17, 2008 Autor Share Postat August 17, 2008 salut basty,poti da mai multe detalii cum se poate inmatricula,am inteles ca ai o solutie,ai putea sa o exemplifici?respect pt munca depusa si produsul final. salut motocicleta e deja inmatriculata si trecuta pe nume in tara asta cretina nu se pot omologa cadre unicat legal perfect ... motiv din care o sa plec de aici ... daca vrei o astfel de motocicleta trebuie sa iti iei una originala si sa o treci pe nume si sa pastreyi totul la cea originala ...cu care te veiu duce periodic la rar ... trebuie sa fii cu adevarat pasionat sa fii dispus sa faci asta basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 multumesc de raspuns,ma gandeam ca ai gasit vreo alta portita, mai legala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate