Escu Postat Iulie 26, 2005 Autor Share Postat Iulie 26, 2005 Si daca motocicleta are deja omologare individuala? Intrucat tipul de la care am cumparat-o a cumparat-o la randul lui deja modificata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 atunci ar trebui sa fie trecuta in cartea de identitate si n-ai probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 domnu escu, dar plasticul l-ai luat? ashteptam cu interes aparitzia pe drumurile patriei a monstrului rosu... scuze... natasha m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 oficial, a iesit natasha ieri la strada si da, m-am riscat sa il iau pe escu in spate irascibilule... inainte spuneai ca nu iti place neam si ieri nu te mai dadeai jos de pe ea hehehe, inca nu pot uita sunetul tobelor alora.. infernal... si cum ne-am oprit la benzinarie si ne intrebau toti ce e Oaaaauuuuu.. ce experienta!!! Multam fain, Escu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iulie 30, 2005 Autor Share Postat Iulie 30, 2005 @Alveola: Unde-s pozele din aparatul tau? E valabil si pentru DMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 @Alveola: Unde-s pozele din aparatul tau? E valabil si pentru DMW 213155[/snapback] Aprob afirmativ! @alveola:am mintit,nu stiu cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 31, 2005 Share Postat Iulie 31, 2005 Pana si vecinii de la 3 strazi mai incolo s-au trezit speriati de ziceau ca aviatia inamica a atacata Custom facut misto, ce mai. SI esti sigur ca pe strada te va vedea/auzi toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iulie 31, 2005 Share Postat Iulie 31, 2005 Yep!! Confirm cele zise mai sus! E suuuuper motorul! Arata SUPERB. pozitia e nitel ciudata, tre' sa ai grija la chiulase, dar in rest e beton motorul! (as fi fost curios sa vad fețele alora care intrebau ce e.. ). Sa-l calaresti sanatos, escule, ai grija de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Te rishti sa ma iei pasager pe natasha? 210089[/snapback] Te risti sa'i dai astuia o motocicleta adevarata?!?!?!? 210115[/snapback] yeah baby yeah!!!! daca te obishnuieshti cu comenzile alea, care-s puse la ploieshti, e o placere!!!! las' Escule, ca data viitoare poate ai noroc shi te plimb shi pe tine cu motorul tau :crack: @Alveola: Unde-s pozele din aparatul tau? E valabil si pentru DMW 213155[/snapback] @Escu pozele din aparatul meu sunt inca in aparatul meu Yep!! Confirm cele zise mai sus! E suuuuper motorul! Arata SUPERB. pozitia e nitel ciudata, tre' sa ai grija la chiulase, dar in rest e beton motorul! (as fi fost curios sa vad fețele alora care intrebau ce e.. ). Sa-l calaresti sanatos, escule, ai grija de ea. 213364[/snapback] locotenente, de unde shtii cum e pozitzia ca nu te-am vazut urcat pe Natasha shi plecat la plimbare!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 DMW-ule, poate data viitoare te plimb eu pe motoru meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 uite si pozele cele mai relevante: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 Multumesc Alveola Dupa cum se vede in poza nr.3, subsemnatul are o pozitie foarte comoda pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 alveolo, nu mai pune poze cu oameni fara plastic cat. A pe motoare!!! dup-aia se iau totzi pushtanii dupa Escu shi se suie fara carnet pe motoare!!! o sa-i ai pe conshtiintza!!! :crack: :crack: Dupa cum se vede in poza nr.3, subsemnatul are o pozitie foarte comoda pe motor normal ca stai comod, doar e chopperit luandu-se in calcul dimensiunile tale de huiduma!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Multumesc Alveola Dupa cum se vede in poza nr.3, subsemnatul are o pozitie foarte comoda pe motor 213979[/snapback] Pai doar e al tau, nu? alveolo, nu mai pune poze cu oameni fara plastic cat. A pe motoare!!! dup-aia se iau totzi pushtanii dupa Escu shi se suie fara carnet pe motoare!!! o sa-i ai pe conshtiintza!!! :crack: :crack: 213982[/snapback] Da, mai ales ca era baut si fara casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Aprob afirmativ!@alveola:am mintit,nu stiu cand 213160[/snapback] IraSciBilosule.... cum se afirma negativ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 IraSciBilosule.... cum se afirma negativ??? 214356[/snapback] Am zis "aprob afirmativ" nu "afirm pozitiv".Si era,evident,la misto.Multumesc ca ai observat greseala mea ,dar mai rau te'ai scufundat Hai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 (editat) Foarte frumoasa motocicleta ta,pardon Natasha ,sa o stapinesti sanatos,si sa ai parte numai de drumuri bune si uscate. Si tare m-ai facut curios sa aud sunetul motorului! Editat Februarie 5, 2006 de 13 Todesengel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 surpriseeeeeeeeeeee..... tobele-s goale ,de aia se aude asa tare...hehehehe B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Desi sunt de o luna si un pahar de bere pe forumu asta, am zis sa ma laud si eu cu a mea. Motocicleta. Dupa ce ani de zile doar am visat, dupa ce de vreo doua luni discutasem cu moshulik despre o motocicleta, iar 'mnealui m-a sa nu iau comunista ca surubaresc mereu la ea si ca daca vreau viatza tihnita sa iau o japoneza, dupa ce i-amn aratat poza cu nepra si m-a ca neprele-s mari, grele pentru un incepator si ca au diverse probleme cauzate de piesele proaste, m-am hotarat. 1. Nu vroiam ceva de viteza, visul meu a fost mereu un chopper 2. Bani de un chopper japo nu aveam. 3. Nu-s chiar atehnic (am Oltcit, repar singur) 4. Am vazut-o, a fost dragoste la prima vedere 5. Am cumparat-o Mai am de facut neshte kestii pe la ea: nu are semnalizare, nu are bord, are rotzile clasice (le schimb, ceva aliaj cu frana disc), dar o iubesc Asta e Natasha nu-s fan chopper, dar imi place foarte mult e simpla si frumoasa, s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 (editat) salutare baieti! e timpul sa fac o vizita si eu eu sunt ex-stapunul natashei escu frate ce mai e cu tine ca nu te mai gasesc pe messenger?! intre timp mi-am cumparat si eu un motor "normal" dar sa stii ca cateodata mi-e dor de niprulescu' meu daca a-s avea bani (ceea ce nbu am ) mi-as cumpara iara un monstru d'asta si l-as face cum a fost si asta. multa bafta in continuare si sper sa ne vedem cat mai devreme. ps: cam in iunie m-i expira numarul leasing de pe iubita mea actuala, asa ca i-mi pun numarul meu bh99mes numai bine pt toata lumea: victor-oradea ====================== blackrider! daca esti din sibiu, ma gandesc ca o stii pe dizzy. de la el l-am cumparat, o salut. numai bine MCtrust! Editat Februarie 9, 2006 de bh99mes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Ma uit la topicul asta reinviat si imi dau seama ca imi lipsesc momentele alea. Nu pot sa uit cum se ardea becul de la far cand semnalizam stanga si opream contactul, cum se auzea motorul, cum stateam pe ea de ma dureau picioarele de incordat ce eram, cum a tipat Cosmin la un plod cu mountain bike care voia neaparat sa puna mana si el pe motor cand schimba becul de far cu unul de 24 V ca sa nu se mai arda... Offff.... vara trecuta a fost cea mai faina din ultimii ani, si aventurile cu Natasha si cu Leeloo au fost cel mai bun motiv. @Victor: cheama-l mai repede pe Cosmin in Oradea, ca dupa aia trebuie sa vina in Iasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 salut Alveola! vine ala fara sa-l chem, da vad ca topicul ii mort deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Februarie 13, 2006 Autor Share Postat Februarie 13, 2006 Salutare baieti, ma bucur sa va revad pe forum. Sper cat mai curand sa ne revedem si in carne si oase. Victor, nu te-am uitat. Din pacate in viata mea personala este o mare agitatie si un haos cum rar mai vezi. Peste asta se adauga si schimbarea locului de munca incepand cu 1 Martie. Daca nu te deranjeaza prea tare, cu actele o vom rezolva prin posta ca sa nu te mai incurc prea tare, iar de vazut ne vom vedea cat mai curand (nu stiu exact cand), dar ca sa ne distram. Chiar mi-e dor de o pizza la pod O sa te sun zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 iiin sfarsit ma bucur ca esti "bine"! pt acte sa nu-ti faci probleme. fii linistit, ca nu ma grabsc. facem cum vrei, daca e mai usor pt tine, facem prin posta, sau daca vrei, te astept si o rezolvam personal oricum pe Honda mai am leasing pana in iulie asa ca deocamdata nu am nevoe de numar! i-ti doresc numai bine si sa-ti rezolvi problemele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate