dio phili Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) ......Constanta...... Stiti careva amanunte? Editat Iunie 16, 2008 de dio phili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Cbr600rr negru numere de bucuresti,rizoma pe el,amortizor hyper-pro,toba 2bothers.Rula cu viteza mare iar in intersectie unu cu un ford mondeo nu-i acorda prioritate si motocicleta il izbeste frontal.Din ce a reiesit la masuratori,motociclistul a planat 62 de metrii si s-a mai rostogolit inca 20 pana s-a oprit cu capul in bordura.A decedat in drum spre spital.Nu am retinut numarul motorului,si tinand cont de cele vazute acolo si-a cautat-o! P.S. astept sa sariti cu gura!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 era o coada infernala , eu am intors , prietena mea a trecut pe acolo mi-a zis ca era un motor intre 2 masini , motociclistul plecase spre spital cu salvarea ... mai multe nu stiu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) bai nene a murit sigur sau nu??? va rog mult de tot...cine l-a vazut sa-mi spuna si mie macar ce culoare era geaca..casca...VA IMPLOOOOOOOOOR ( Editat Iunie 16, 2008 de spirydusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 deobicei cand se face coada infernala ... speram totusi sa fie ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 cred k e vorba de robert...23 de ani...din bucuresti intradevar...inainte a avut zx4r....SPER SA NU FIE EL ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cainsef Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 nr moto era B-95-LOW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Numarul motorului era B 59 LOW Informatia e de la o prietena care era in zona...Inca mai sper ca nu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 e robertelu meeeeeu ( (((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 bai nene a murit sigur sau nu??? va rog mult de tot...cine l-a vazut sa-mi spuna si mie macar ce culoare era geaca..casca...VA IMPLOOOOOOOOOR ( mi-a zis prietena ca erau 2 motoare .... slalom ..... pe varianta cu motoarele mai devreme pe la 16:30 , ea a trecut dupa ce s-a intamplat , a zis ca era un motor negru praf, o masina praf, si politie , si a zis ca era un adidas pe jos ... altceva nu a vazut ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Doamne fereste sper sa nu fie asa,sper din tot sufletul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cainsef Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) STI la neurochirurgie adica terapie intensiva .cam nasol . inca nu a murit . Editat Iunie 16, 2008 de cainsef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dubluefect Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 nu pot sa cred! am mers de cateva ori cu el si chiar nu exagera cu viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 nu pot sa cred! am mers de cateva ori cu el si chiar nu exagera cu viteza. ... egal cu zero, daca a avut viteza in momentul accdentului degeaba! ... sper sa traiasca, si eu am un prieten la terapie intensiva, ieri a trantit motorul si nu avea casca (stupid!) ... akm e in coma de gradu 3 , sper sa traiasca , medicii nu ii dau mari sperantze, insa eu DA pt ca stiu ca ii placea viatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 A avut ceva viteza daca a ajuns la aprox 80 m de locul accidentului pacat..Sper sa isi revina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike_sol Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) tocmai ce am zis o rugaciune pt el (chiar daca nu sunt prea credincios...) sper sa il ajute! spirydusa... e prietenul tau? l.e. faptul ca avea viteza nu are nici o importanta momentan. inca e in viata, deci mai degraba ati spune o rugaciune pentru insanatosirea lui Editat Iunie 16, 2008 de Mike_sol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dio phili Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) De c a c a t! Si intr-adevar, viteza de cele mai multe ori nu lasa loc de prea bine....dar parca si prea multi idioti pe sosea....mergi cu masina de la un capat la celalalt al orasului sau in Mamaia si te enervezi de iti vine sa strangi de gat pe cineva uneori......plm! Bafta totusi omului daca mai e cazu'...... Editat Iunie 16, 2008 de dio phili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Doamne ajuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Sa speram ca-si va revenii ! Multa sanatate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dienuta Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 deeeci cum e???????????? tot astept sa ma sune unu din pr lui....da deocamdata nmk.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocaine Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 aluia cu fordu' ii facuse loc o masina( sa vireze la stg),aflat pe acelasi sens cu motoru'...iar asta a depasit pe banda 'ntai cu viteza mare...si chiar cu riscul de a-mi atrage antipatii ,selectia naturala si-a spus cuvantul si de data asta!! La ora cand am fost eu pe acolo, baiatul era inca in viatza, la spital, cu rani la cap,hemoragie interna...Dzeu sa-l aiba'n paza!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BODI Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Nu stiu cum s-a intamplat,dar cand am ajuns acolo el inca traia,nu avea echipament pe el deloc,casca era pe trotuarul celalalt,le-am dus-o eu langa ambulanta ( SHOEI fara viziera,cred ca a avut viziera dar nu mai exista ),pun ceva poze sa va dati seama cam ce a fost acolo...Cand a plecat cu ambulanta oamenii ziceau ca a murit,acum nu stiu... In prima poza motorul este altfel asezat pentru ca o domnisoara era prea ocupata sa vorbeasca la telefon,asa ca l-a mutat ea putin cu masina...Domnul politist era ocupat sa fluiere la meci decat sa isi pastreze dovezile intacte... Editat Iunie 16, 2008 de BODI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Doamne ajuta sa-si revina!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 soarta? daca traieste si va fi intreg...va avea de invatat din asta. sanatate maxima fraierului... ptr el sigur nu este greu. nu este constient de asta. insa pentru prieteni si familie este 100 de ori mai greu decat ptr el. ganditi-va la asta inainte sa bagati mana in gaz d-ampulea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrekea Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 uhh daca ala e sange lg masina....pacat de toti ca sunt tineri si chair de scapi dintr-un accident din asta vei avea sechele toata viata...sper sa-si revina, dar motorul trb condus cu cap toata viata , nu numai la inceput cand te inveti cu el, lipsa echipamentului trb sa-l faca sa nu apese acceleratia, o casca nu te scapa de chiorii din oras...intr-o zi poate se vor trezi mai multi ca in localitate sa mearga incet, soferii cu greu vor constientiza existenta motoarelor si mai ales putini soferi mai stiu in ziua de azi sa conduca legal si in siguranta...cand esti moto nu trb sa uiti niciodata ca viata iti poate fi pusa in pericol si de ceilalti din trafic...insanatosire grabnica si viata lunga, fara alte incidente asemanatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate