dealien Postat Iulie 17, 2005 Share Postat Iulie 17, 2005 cred ca va trebui sa-mi iau un skyjet sau o barca la cat a plouat in ultima vreme... ce facem fratilor daca e vremea la fel???? ca eu tare mult vreau sa ajung acolo!!! nu da nimeni detalii despre ce va fi acolo? see ya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iulie 17, 2005 Share Postat Iulie 17, 2005 se poate, cum sa nu mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doro75 Postat Iulie 18, 2005 Share Postat Iulie 18, 2005 Mergem si noi: adica doi cu un motor. Se risca cineva pe Tranafagarasan ca e mai spectaculos. Livane te bagi? Da cu plecare de vineri dimineata. Cazari ceva, are cineva idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Iulie 18, 2005 Share Postat Iulie 18, 2005 vin dar nu pe transfagarasan, si nu cred ca o sa putem sa plecam (eu pot dar ceilalti nu) asa de devreme, daca plecam mai tarziu mergem pe pitesti, daca nu pe brasov, dar mai vorbim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Iulie 18, 2005 Share Postat Iulie 18, 2005 Vreau si eu sa ajung! Inca negociez cu baietii nostri sa vad cine ma ia si pe mine...Salutare. Daca venim cum facem sa ne vedem cu ceilalti de pe forum? 204099[/snapback] hehehe..daca imi duci cortul in spate,si dai si o bere,te duc eu pina la sibiu..... si daca ai mai putin de 50 kg stef din tg jiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iulie 18, 2005 Share Postat Iulie 18, 2005 De ce am eu impresia ca esti cam nebagat in seama si tot cauti sa iesi in fata ? lol tu chiar ai o problema cu mine se pare sunt bagat in seama destul nu-ti fa tu griji daca nu sesizezi tonul ironic poate ai nevoie de ochelari, te-ai gandit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Tu tot timpul te dai in spectacol Nu e bine asta in viata! Oricum multa bafta si viteze cat mai mari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Apropo cei ce vor veni la Sibiu la intalnirea Crazy Bike sa nu uite de Red Bull RoManiacs eveniment ce va avea loc imediat dupa intalnirea de la Sibiu (31.07.2005-05.08.2005) pt mai multe informatii : Aveti ocazia sa ii vedeti pe cei mai mari campioni ai genului la Sibiu ! www.redbullromaniacs.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 vin si eu garantatcine pleaca din bucuresti sa se bage in seama sa facem o gasca serioasa 180-220 pe autostrada si 160-180 in rest cam asa circul eu pe ruta bucuresti-sibiu mai nou 202529[/snapback] numa 160-180 in rest .......... pai e putin mai smeagol pt un Kawa Ninja ,atata bag io cu masina baga si tu mai tare. Apropo ce sa-ti aduc cand vin in vizita la spital ? banane sau portocale ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Tu tot timpul te dai in spectacol Nu e bine asta in viata! Oricum multa bafta si viteze cat mai mari! 205361[/snapback] serios ? cand m-ai vazut ultima data dandu-ma pe o roata ? sau cumva umblam fara costum si crosetam masini pe magheru ? eu cred ca totusi sunteti invidiosi pt ce inviddiosi? habar nu am incercatzi sa gasitzi voi raspunsu la intrebarea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 19, 2005 Autor Share Postat Iulie 19, 2005 Da niste informatii legate de eveniment nu are nimeni? Ca de venit, venim multi dar sa stim ce ne asteapta pe acolo. In afara de si mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M I G Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Intrarea va fi 150.000 lei (15 RON) Cu programul va promit ca voi reveni Bye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M I G Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 (editat) Editat Iulie 19, 2005 de M I G Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M I G Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Tu tot timpul te dai in spectacol Nu e bine asta in viata! Oricum multa bafta si viteze cat mai mari! 205361[/snapback] Răducule, Răducule îi muÂşti pe băieți ? ? ? )) Futu-i 12-le măsii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 zi-ne si de cazare, corturi, locatie etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M I G Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 zi-ne si de cazare, corturi, locatie etc. 205869[/snapback] Cu locația e simplu de pe Str. Calea Dumbrăvii care duce spre dumbravă (spre RăÂşinari) se face o stradă la stânga la finele căreia ajungeți în camping. Pe acea stradă se vede un motel pe stânga în spatele căruia se va ține întâlnirea anul acesta. Ca sa fie clar pentru toată lumea întâlnirea va avea loc la 300m de locația de acum doi ani.... cine a mai fost Âştie unde. Cazarea poate fi la motelul despre care vorbeam (foto #1) sau cu corturile în spatele motelului (foto #2) Vă aÂşteptăm Daca mai aveți întrebări ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Pai de ce mai frate? E frumos si la bungalow-uri,dar acolo nu ai unde sa te manifesti(concursurile,scena). E parcarea din fata motelului,dar care nu stiu daca e cea mai buna solutie,sau folositi si portiunea verde din fata restaurantului,de langa poliginul moto? A,si camionul unde-l mai puneti? PS:psst,sa vorbim in soapta.v-ati cu patronul de la camping?(o vrut mai multi bani,nu?! )-MAMA LUI DE 'OT,!!!- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 (editat) Pentru cei care nu stiu locurile, se pote pune o harta, ca sa stiu si eu sigur unde sa vin. Daca intru in Sibiu din spre Valcea mai este mult de mers? Trebuie sa traversez orasul? Multumesc anticipat! Numa' bine! Editat Iulie 20, 2005 de Phoenix_Harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 cam cat costa camera/patul pe noapte la motelu ala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 CAZARI SIBIU Incercati link-ul si va alegeti singuri si locatii si preturi si conditii si ........ Bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 mai oameni buni,ma insel eu,sau nu prea e mediatizata intilnirea asta?? mai e o saptamina si nimeni nu s-a obosit sa puna de exemplu programul... ori sa explice concret cum se ajunge...de unde sa stiu eu ,nesibian,cum ajung pe calea dumbravii??..."se face o strada spre stinga de pe calea dumbravii"..care la stinga??prima,a 2,a 17? "undeva pe stinga se vede un motel".....nu mai clar era sa ne spuneti cum se cheama hotelul??asa e mai usor de gasit... o fi destul spatiu in spatele hotelui pt tot "tambalaul"?...sau o fi loc doar 20-30 de corturi,si alea inghesuite de o sceena?? hai mai oameni buni,un pic de profesionalism va rog toate cele bune, stef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcu Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Sunt din Suceava si as vrea sa stiu si eu mai multe detalii despre intalnirea de la Sibiu : data,locul,cazare, etc....multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 O harta, ceva despre cazare, rezervari, etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M I G Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Pentru cei care nu stiu locurile, se pote pune o harta, ca sa stiu si eu sigur unde sa vin. Daca intru in Sibiu din spre Valcea mai este mult de mers? Trebuie sa traversez orasul? Multumesc anticipat! Numa' bine! 206378[/snapback] Până la hartă..... dacă vi dinspre Vâlceala la al patrulea semafor (înainte de hotel Continental) faci la stânga Âşi o ți tot înainte pâna la camping pe Calea Dumbrăvii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M I G Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 mai oameni buni,ma insel eu,sau nu prea e mediatizata intilnirea asta??mai e o saptamina si nimeni nu s-a obosit sa puna de exemplu programul... ori sa explice concret cum se ajunge...de unde sa stiu eu ,nesibian,cum ajung pe calea dumbravii??..."se face o strada spre stinga de pe calea dumbravii"..care la stinga??prima,a 2,a 17? "undeva pe stinga se vede un motel".....nu mai clar era sa ne spuneti cum se cheama hotelul??asa e mai usor de gasit... o fi destul spatiu in spatele hotelui pt tot "tambalaul"?...sau o fi loc doar 20-30 de corturi,si alea inghesuite de o sceena?? hai mai oameni buni,un pic de profesionalism va rog toate cele bune, stef 206605[/snapback] GândeÂşti prea profund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate