Alex The Ripper Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Nu-i a bine. Cer inapoi banii de benzina pana la Academie! Pai ce facem, ma carambolesc pana acolo cu tot cu Pisi proaspat spalata si dau doar de doua fete, o GSista si o R6ista. O adevarata rusine! Speram si eu sa-mi descant ochiul cu ceva prezenta feminina si cand colo tot felul de barbosi care mai de care mai vesel. Plus ca au aparut si uratii cu hondele touring si se stie ca femeile fug de astia ca dracu' de tamaie! Data viitoare sa iti aduci singur fetele de acasa, daca nu iti place ce gasesti la academie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 (editat) ai scris pe 2 topicuri dupa ce ca deja ne simteam jignite Evident. Ca pe viitor sa nu mai ia nimeni tzeapa. Cat despre jignire ... viata este grele iar lumea e rea. Te obisnuiesti tu Anyway, eu nu comentam calitatea ci cantitatea. Data viitoare sa iti aduci singur fetele de acasa, daca nu iti place ce gasesti la academie. Pai daca nu-mi gasesc o bikeritza (sau mai multe) e cam dificil, eu am o relatie mai speciala cu Pisi si i-am pus monopost, deci nu ma aduce decat pe mine Editat Septembrie 3, 2009 de Zircon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Evident. Ca pe viitor sa nu mai ia nimeni tzeapa.Cat despre jignire ... viata este grele iar lumea e rea. Te obisnuiesti tu Anyway, eu nu comentam calitatea ci cantitatea. Pai daca nu-mi gasesc o bikeritza (sau mai multe) e cam dificil, eu am o relatie mai speciala cu Pisi si i-am pus monopost, deci nu ma aduce decat pe mine atunci fa itp-ul la fazer ca e intrunire de fazeristi acolo  Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 4, 2009 Autor Share Postat Septembrie 4, 2009 Da yo daca imi iau R6 ma mai primiti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 (editat) Da yo daca imi iau R6 ma mai primiti??? Daca o sa arati ca MotoRea, n-avem nimic impotriva! O sa te primim chiar daca iti iei si.... GS! ) Zircon, in loc sa zici merci ca racheta ta a fost atractia serii si a captat toata atentia, vii si te plangi pe aici ca harrr, ca marrr.... Uite AICI pisi care vrea sa se plimbe. Editat Septembrie 4, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 4, 2009 Autor Share Postat Septembrie 4, 2009 Daca o sa arati ca MotoRea, n-avem nimic impotriva! O sa te primim chiar daca iti iei si.... GS! ) Pai ca sa arata ca ea trebuie sa investesc multi bani si timp, si o sa-l intrec pe Michael la numar de operatii. Si nu imi doresc deloc lucrul asta. Mai bine raman asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Plus ca au aparut si uratii cu hondele touring .... restul nu e adevarat si-adica ar trebui sa ma barbieresc ca sa fiu mai frumusel cand vin pe-acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 si-adica ar trebui sa ma barbieresc ca sa fiu mai frumusel cand vin pe-acolo? Neah, daca iti dai barba jos, nu te mai recunoaste nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Daca o sa arati ca MotoRea, n-avem nimic impotriva! O sa te primim chiar daca iti iei si.... GS! ) Zircon, in loc sa zici merci ca racheta ta a fost atractia serii si a captat toata atentia, vii si te plangi pe aici ca harrr, ca marrr.... Uite AICI pisi care vrea sa se plimbe. Racheta e FZ6-ul, asta e Pisi Pe fata din link o sa o plimbe ripperu' dupa ce investeste bani sa arate ca MotoRea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Pai ca sa arata ca ea trebuie sa investesc multi bani si timp, si o sa-l intrec pe Michael la numar de operatii. Si nu imi doresc deloc lucrul asta. Mai bine raman asa. Wrong answer!!! Trebuia sa spui asa: "MotoRea e un dar de la Dumnezeu si o binecuvantare pentru noi ca vine sa ne incante privirile joi seara si sa ne aline sufletele cu o vorba buna, orice as face, n-am cum sa fiu ca ea... deci mai bine o sa raman in continuare la FZ6!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Neah, daca iti dai barba jos, nu te mai recunoaste nimeni. asa ma gandeam si io. de aia nu o dau jos. si cred ca va bantuim si joia viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 asa ma gandeam si io. de aia nu o dau jos. si cred ca va bantuim si joia viitoare ia-ti si amicul fz-rist, nu il mai lasa acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 (editat) eu i-am zis, dar el nu si nu! daca nu are treaba cred ca vine oricum, am venit cu amicul GS-ist (chiar daca nu era de 500 ci 1200) Editat Septembrie 4, 2009 de ses Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 eu i-am zis, dar el nu si nu! daca nu are treaba cred ca vine oricum, am venit cu amicul GS-ist (chiar daca nu era de 500 ci 1200) Am vazut. N-am bani de 1200 ca mi-as lua. Sper la un 1150 la anu, macar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Wrong answer!!! Trebuia sa spui asa: "MotoRea e un dar de la Dumnezeu si o binecuvantare pentru noi ca vine sa ne incante privirile joi seara si sa ne aline sufletele cu o vorba buna, orice as face, n-am cum sa fiu ca ea... deci mai bine o sa raman in continuare la FZ6!" Daca mai tropai putin p-aici, nu mai vine deloc N-ai vazut ca s-a declarat ofensata de afirmatiile mele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Daca mai tropai putin p-aici, nu mai vine deloc N-ai vazut ca s-a declarat ofensata de afirmatiile mele ? Vezi, pana la urma nu de uratii aia cu Hondele Touring fug femeile!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 4, 2009 Autor Share Postat Septembrie 4, 2009 (editat) Vezi, pana la urma nu de uratii aia cu Hondele Touring fug femeile!!! Noroc cu mine ca sunt frumusel !!!!! Asta-i motivul pentru care mai vin fetele Editat Septembrie 4, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Noroc cu mine ca sunt frumusel !!!!! Asta-i motivul pentru care mai vin fetele nu e mai bine ca eu vin cu a mea pe motor ? am scapat de griji SI totusi, cine vrea sa mearga o saptamana MOCA la sulina  ? mai sunt cateva locuri  Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Sulina ? Pai tabara astora cu Salsa s-a terminat saptamana trecuta, ce naiba sa mai faci la Sulina ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Joi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Joi? daca nu ploua, si daca is in Bucuresti, eu vin...ca de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Joi? incerc, anul asta am ajuns o singura data cand nu mai era nimeni cu fz ci doar inca vreo 3 baieti cu suzuki..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 incerc, anul asta am ajuns o singura data cand nu mai era nimeni cu fz ci doar inca vreo 3 baieti cu suzuki..... Pai, da vreo doo pagini mai in spate, sa vezi si sa nu crezi cati am fost ultima oara. Conform zicalei "la fiecare intrunire de fazeristi, numarul Fazerelor de-o mie trebuie sa fie constant si egal cu unu", cred ca joi, acum, e randul tau sa te prezinti! data trecuta a venit RaduSPR cu a lui jucarie. Tare frumoasa era! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 8, 2009 Autor Share Postat Septembrie 8, 2009 Si eu cu al meu Zeu prezent !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Vine, vine si baiatu, daca nu se anunta ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate