Adie Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Poate ma vizitati si pe mine cind va mai stringeti Sau ... mai sti... poate va faceti vreun sediu central pe aici /index.php?showtopic=450370 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Poate ma vizitati si pe mine cind va mai stringetiSau ... mai sti... poate va faceti vreun sediu central pe aici /index.php?showtopic=450370 Pai, te-am vizitat in seara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adie Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Pai, te-am vizitat in seara asta. Sper ca v-a placut si va mai astept C H E E R S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 De asta am intrebat unde mergeti, stiam ca nu ajung inainte de 7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 De asta am intrebat unde mergeti, stiam ca nu ajung inainte de 7. In Cheers am fost pana la urma. Dupa noi au mai venit Goul de la GS-isti si Florin FZN. Am mai stat la o palavra, la o barfa. Ideea e ca ne-am trecut la ora de iarna, acum ne adunam pe la 5, stam pana ne ia frigul si apoi mergem pe undeva sa ne incalzim oasele. Vedem saptamana viitoare ce o mai fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adie Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 In Cheers am fost pana la urma. Dupa noi au mai venit Goul de la GS-isti si Florin FZN. Am mai stat la o palavra, la o barfa. Ideea e ca ne-am trecut la ora de iarna, acum ne adunam pe la 5, stam pana ne ia frigul si apoi mergem pe undeva sa ne incalzim oasele. Vedem saptamana viitoare ce o mai fi. Deci Joia viitoare bagam vinul fiert pe rol Va mai astept si intre timp Scrieti-mi aici daca e ceva, ca pe asta il verific mereu /index.php?...0370&st=100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 up, ce pana mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 18, 2009 Autor Share Postat Decembrie 18, 2009 eu am stat aseara acolo pana pe la 8 asa, nu a venit nimeni , cat timp am asteptat am curatat si uns lantul Mesaj completat Azi este joi, se anunta cineva???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Azi este joi, se anunta cineva???? Eu! Dar cu o conditie: vii, ma ajuti sa imping motorul de la Gara Obor pana la Academie si inapoi. Adica, il impingi tu, ca eu inca nu am piciorul refacut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 te duceam eu ca si asa aveam chef de plimbare. eventual tractam fazeru cu tdm-ul =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Alooooo! Trezireaaaa! Mai traieste careva? Ne vedem si noi saptamanile astea, chiar si fara moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Ianuarie 9, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2010 Alooooo! Trezireaaaa!Mai traieste careva? TRaim traim tocmai azi am facut 35 de anisori. Da, multumesc de urari. va pup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 TRaim traim tocmai azi am facut 35 de anisori. Da, multumesc de urari. va pup SANATATE MULTA SI LA MULTI ANI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 ucenici si ZEI MAI MARI ,care mergti pe 1 august in ungaria la formula 1 ??plimbarica + circuit in stand la RED Bull ? 149 euro biletu si apoi aveti timp sa strangeti de gaz si bere 6 luni ! vedeti la sectiunea de intalniri ..a facut bamse (Loren) topic . bafta tuturor! p.s : as fi mai mult decat recunoscator sa ne incante un ZEU cu sunetul celor 4 cilindrii in linie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Va luati fum nu incantare In plus, ce specie de bikeri sunteti voi de va duceti la F1 cu motocicletele ? Faceti comunitatea de rusine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 poate nu neaparat fum ..oricum doar eu sunt cu gs'u ..dar o sa fiu cuminte si sper ca pana atunci sa imi iau si eu 4 cilindri. altfel,eu sunt un biker care vrea sa se plimbe pana acolo cu motorul ,sa viziteze budapeste si o zi sa se duca si la formula 1 pentru ca asa s-a nimerit si pentru ca era mai ieftin bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Intr-o nota mai serioasa, as merge spre Budapesta dar nu-mi fac acum program pentru urmatoarele 7 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 (editat) La F1?!?!!? De ce nu la MotoGP??? Etapa de Moto GP pe 19 Septembrie - Hungary - Balaton Editat Ianuarie 28, 2010 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 asta e exact ca observatia conservarilor " frate cu banii astia iti luai masina ,nu motor ! '" ) am zis si mai sus,asa s-a nimerit ,si era oferta de pret .e si aproape,moto gp era mai tarziu acolo si mai scump etc etc .. personal vreau sa vad si moto gp si F1 si acum s-a nimerit la F1.plus ca de ce sa nu recunosc ,chiar daca fac comunitatea de rusine ,sunt si conservar ,deci o particica din mine este dedicata si masinilor..si nu cred ca sunt singurul si acum am ocazia sa le imbin pe amandoua...exact cum imi place mie ..cu doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 up, ce pana mea Si de la mine, ca acum vine craciunul Pastele si reincepem intalnirile de joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 (editat) Nu stiu ce sa zic, eu am schiat vineri pe motor, prin Bucuresti si mi-a fost suficient ... Editat Martie 8, 2010 de Zircon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 (editat) Salutare FZ-isti. Azi dupa o lunga iarna urata si nesuferita, si dupa ceva reparatii la motoreta, am iesit la o mica dezmorteala ...............cred ca mi-am mai revenit putin mental,...................nu stiu daca om putea sa incepem cu intalnirea noastra de joi dar daca in weekendul viitor se anunta vreme buna, poate facem si noi o ieseala pe undeva ( o Cheia sau Cheile Dobrogei sau alta destinatie,............depinde de vreme si de ce doreste majoritatea ). Numai bine si inca ceva: care stie o statie ITP pentru moto prin sectorul 2 sau 3, ca zilele astea imi expira ITP-ul. Editat Martie 14, 2010 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Ce mai faci DANE ? Vezi ca o statie ITP super ok este pe sos. Fundeni linga pod se numeste Adi Star . Daca nu te descurci da-mi un tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 salutare fratiori mai mari ... noi (astia mai mici - GS-isti) am vrea sa ne vedem tot saptamanal, tot joia si tot pe la 18 pentru inceput /index.php?...t&p=2337633 ce ziceti ... ne onorati cu prezenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Mihai, doar daca vine "amicul" nostru... stii tu care. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate