Metal Heart Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 pe la 6 ajung si eu acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 8, 2008 Autor Share Postat August 8, 2008 pe la 6 ajung si eu acolo. Atunci plec si eu acum Atunci plec si eu acum Si ceva poze de la intalnire...printre care si o canserva parcata in stalp, stie domne soferu' asta nu gluma !!!! . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 (editat) Dumnezeule, ce barbat bine sunt, si ce motor marfa am... asa, fara carena si tot e sexy Zircoane, de data asta a fost randul meu, am tras aseara o pana pe spate de toata frumusetea dupa ce m-am despartit de grup. Editat August 8, 2008 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Dumnezeule, ce barbat bine sunt, si ce motor marfa am... asa, fara carena si tot e sexy Zircoane, de data asta a fost randul meu, am tras aseara o pana pe spate de toata frumusetea dupa ce m-am despartit de grup. Pai vezi daca n-ai vrut sa mergi cu noi .... ghinion mare. Glumesc, se poate intimpla oricui. NUMAI BINE, FARA PENE SI ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Hello ALL ! Nu am mai scris de mult ... am fost ocupat ! Am avut si cu ce ... pentru ca o sa ma casatoresc sambata ! Si as vrea sa va invit la parada Moto ! Mai multe detalii discutam joi (la intalnire) sau miercuri (la arc) . Mi-ar face mare placere sa veniti cu mine la primarie ... sa bulucim pe acolo casatoriile cu turatiile motocicletelor ! Gasiti totul pe http://nunta.vladu.net ! Intalnirea ar trebui o sa fie Sambata - 16 august ora 15 la arcul de triunf . De acolo se merge la casa de cununii a secotrului 1 ( foarte aproape ... 100 M ) Si apoi in cartierul Aviatiei unde se va servi la bloc bere fara alcool . Bine inteles la primarie un paharel de sampanie , fursec ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 11, 2008 Autor Share Postat August 11, 2008 Hello ALL !Nu am mai scris de mult ... am fost ocupat ! Am avut si cu ce ... pentru ca o sa ma casatoresc sambata ! Si as vrea sa va invit la parada Moto ! Mai multe detalii discutam joi (la intalnire) sau miercuri (la arc) . Mi-ar face mare placere sa veniti cu mine la primarie ... sa bulucim pe acolo casatoriile cu turatiile motocicletelor ! Gasiti totul pe http://nunta.vladu.net ! Intalnirea ar trebui o sa fie Sambata - 16 august ora 15 la arcul de triunf . De acolo se merge la casa de cununii a secotrului 1 ( foarte aproape ... 100 M ) Si apoi in cartierul Aviatiei unde se va servi la bloc bere fara alcool . Bine inteles la primarie un paharel de sampanie , fursec ! Salutari si bine ai revenit printre noi. Sa fiti sanatosi si bucurosi pentru pasul pe care vreti sa-l faceti in viata. Legat de invitatia adresata multi dintre noi o sa fim plecati aici /index.php?showtopic=249032 este o plimbare organizata de acum doua saptamani. Mai mult si mai multe o sa vorbim joi la intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Salutari si bine ai revenit printre noi. Sa fiti sanatosi si bucurosi pentru pasul pe care vreti sa-l faceti in viata. Legat de invitatia adresata multi dintre noi o sa fim plecati aici /index.php?showtopic=249032 este o plimbare organizata de acum doua saptamani. Mai mult si mai multe o sa vorbim joi la intalnire. Ok ... Nici o problema Vorbim joi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 14, 2008 Autor Share Postat August 14, 2008 Ne vedem diseara, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratamahatta Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Eu unul vin. Sper sa nu ma intalnesc singur acolo. Mai confirmati si voi ce mai veniti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 14, 2008 Autor Share Postat August 14, 2008 (editat) Eu unul vin.Sper sa nu ma intalnesc singur acolo. Mai confirmati si voi ce mai veniti. Nu ai nici o sansa sa fi singur oricat ai vrea. eu unul vin 100% Editat August 14, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Vin si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratamahatta Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 E bine. 3 suntem sigur. Ne vedem la 19....... si ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 E bine.3 suntem sigur. Ne vedem la 19....... si ceva.... 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Si eu 100%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 poze... si mai multe poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 15, 2008 Autor Share Postat August 15, 2008 (editat) SI Alte poze . Editat August 14, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Care-si mai anunta prezenta joi 21.08 la 19? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 19, 2008 Autor Share Postat August 19, 2008 Care-si mai anunta prezenta joi 21.08 la 19? Eu sunt la mare............absent intr-un cuvant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratamahatta Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Eu vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Goldbug Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 fuck, am uitat! am avut o intalnie cu cineva si am utat cu totul de Fazeristi... puteti totusi sa dati si voi un buzz pe mess. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Si citeva poze din 21.08...... 02456.JPG] Ne-am strans o parte dintre noi, majoritatea cei interesati de plimbarea din 06-07.09,am strans ceva bani ca sa platim avansul pentru rezervarea cabanei PARAUL RECE, dupa care am mers APASU la un suc sau o bere fara alcol ( responsabili nu alta). Dupa ce am golit sticlele ("s-au spart"-la figurat), am plecat unii catre casa ,iar GingiuMingiu,Survolaj si SDS am fost pana la FUNDULEA la o asa zisa petrecere a motociclistilor unde n-am intilnit si cu Oana( Nadia YC) , am baut un suc sau o cafea, am admirat ispitele si n-am intors la casutele noastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 ispitele ... off Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 (editat) ispitele ... off Cruda-i viata asta citeodata. Cine mai vine maine la parada? /index.php?showtopic=250441 Si citeva poze de la PRO BIKERS: Editat August 23, 2008 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Hello ! Astazi vine cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate