vane Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Conservari, primiti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) Ia uite, si Nadia isi anunta prezenta (nu te-am mai vazut demult nici pe tine). Sorry, azi am treburi casnice (oare cum dreaq de se aduna numai cand e de mers ba la Arc, ba la Fazeristi ). Saptamana viitoare imi fac si eu simtita prezenta. Poate ne adunam mai multi si vedem ce facem cu intalnirea anuala Fazeristilor. Ceapa, long time no see! Oricum, saptamana trecuta am fost putini rau. Se poate mai bine. Editat Iunie 11, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) Se anunta ploaie, si mi-a fost de-ajuns anul asta sa merg de 3 ori pe furtuna...si asta numai intr-o luna. Deci decat, eu spun pas sapt asta. Editat Iunie 11, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) Salutare Nici la calul meu nu prea ai place ploaia, i-am facut revizia azi dupa amiaza, ca de.... a implinit 7000km , dar spun si eu pas joia asta (i-e frica de ploaie domne ),......poate iesim pe undeva in weekend daca avem vreme buna. Editat Iunie 11, 2009 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Salutare Nici la calul meu nu prea ai place ploaia, i-am facut revizia azi dupa amiaza, ca de.... a implinit 7000km , dar spun si eu pas joia asta (i-e frica de ploaie domne ),......poate iesim pe undeva in weekend daca avem vreme buna. subscriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) Eu ma duc la tzara in weekendul asta, undeva pe langa Turnu Magurele, in comuna Islaz (cand am fost de Pasti la tzara, m-am intalnit cu un Fazerist pe drum, era bucurestean si consatean... nu l-am mai vazut dup'aia, nici pe forum, nici pe acolo si nici prin oras - avea un FZS600 negru cu toba Arrow si suporti de top-case si coburi) - daca aveti chef de plimbare, va astept la o baie-n Dunare. Drumul e bun, lejer, viraje de viteza mare si nici nu e aglomerat. Daca veniti, dati-mi un telefon (0727.577.261) sau mai bine un sms, ca nu prea am semnal la Connex cat sa pot vorbi si sa port o discutie coerenta. Editat Iunie 11, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nadia_YC Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 La 7 si 20 am trecut pe la academie sa vad daca din intamplare mai este cineva,n-am avut noroc...se pare ca toti ati fost speriati de ploaie ... Sper data viitoare sa va mai vad si eu k aproape ne-am uitat unii pe ceilalti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 La 7 si 20 am trecut pe la academie sa vad daca din intamplare mai este cineva... Mda ! La 18:00 a venit un Fazerist, omul stia mai de mult ca asta e ora intalnirii. Pe undeva pe la 18:30 a mai aparut un Suzuki, cateva Honde etc. La 18:59 Fazeristul a plecat, fix de sub nasul meu; nu-l condamn, veneam pe 4 roti, cu 2 mai mult decat prevad regulile. Am parcat si eu mai de-o parte, sa nu-mi atrag critici prea mari si am intrat in vorba cu ceilalti despre ... reparat motorul cu banda adeziva si alte subiecte la ordinea zilei. Asa am aflat si detaliile de mai sus ... La 19:10 un fulger a inviorat brusc atmosfera; de frica ploii ce parea ca vine in pas alergator, toata lumea a luat-o la fuga. La 19:20 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Deci, saptamana viitoare facem una mare, cu finalizare pe undeva, la o bere, la o pizza, niste mici ceva in afara Bucurestiului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Deci, saptamana viitoare facem una mare, cu finalizare pe undeva, la o bere, la o pizza, niste mici ceva in afara Bucurestiului? why not...doar sa nu ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Deci, saptamana viitoare facem una mare, cu finalizare pe undeva, la o bere, la o pizza, niste mici ceva in afara Bucurestiului? Intalnirea tot la Academie sau la Arc si fuga la Bikers Club or something ? Or something ... else ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Intalnirea tot la Academie sau la Arc si fuga la Bikers Club or something ? Or something ... else ? tot la Academie, ca acolo e locul intalnirii de Fz-risti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 (editat) Salutare FZ-risti La o plimbare de weekend nu se baga nimeni? Avem mai multe variante: 1. sambata cu grupul pentru mare 2. duminica cu grupul pentru transfagarasan 3. sau alta bazaconie de traseu Ziceti ceva, cumva, undeva Editat Iunie 12, 2009 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 tot la Academie, ca acolo e locul intalnirii de Fz-risti. Right ! Dar daca ne ducem la o carciuma in Nord e cam cu du-te vino ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Today is the day. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 PREZENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 am amanat plecarea de azi. deci deseara prezent si io. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 ... Orele 19:00 EET adica 7 seara ora Romaniei, da ? Si se sta macar pana la 19:15 de acord ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 PREZENT A zis si a fost ! (scuze pentru post dupa post) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Bai nene, nu stiu ce se intampla cu FZ-risti, dar am inceput sa ne stangem din ce in ce mai """multi""" , ....suntem cumva o specie pe cale de disparitie??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Nu stiu ma. Dar na, am revazut-o pe Nadia cu ocazia asta si pe Cojo care inca nu mi-a aratat "tiganca" pe anul asta. Merge tot cu tentativa aia de tartareatza. Vane, man, fusesi la intalnire si n-ai dat cu buna ziua?!?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nadia_YC Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 (editat) Bai nene, nu stiu ce se intampla cu FZ-risti, dar am inceput sa ne stangem din ce in ce mai """multi""" , ....suntem cumva o specie pe cale de disparitie??? Eu am spus ca ar fi frumos din partea mea ,daca tot ma duceam spre casa, sa opresc si sa salut lumea...Cand am vazut ca este prezent numai un FZ-rist ,trebuie sa recunosc,am ramas un pic dezamagita.Eram mai organizati anul trecut Editat Iunie 19, 2009 de Nadia_YC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Nu stiu ma. Dar na, am revazut-o pe Nadia cu ocazia asta si pe Cojo care inca nu mi-a aratat "tiganca" pe anul asta. Merge tot cu tentativa aia de tartareatza. Vane, man, fusesi la intalnire si n-ai dat cu buna ziua?!?!?!? Am stat pana la 8 cu SDS si Marco !!!! Voi unde va aflati ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Pai aveam motorul parcat sub pancarda aia nenorocita, un Fazer rosu, si stateam cu Alex Ripper si Cojo de vorba cu tartitza pe bordura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Imi pare asa de rau, cat nici nu cred ca ma crezi ! Incredibil ca nu v-am vazut sau n-am stiut cum si unde sa ma uit Eu nu venisem cu tot dragonul ci doar cu ... coama lui (carenele car'v'a's'zica) asa ca am stat pe langa bijuteria lui SDS ca era mai vizibila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate