sunnyboy Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 parerea mea este ca orice scuter poti sal ridici pe'roata,acuma depinde si cat poti sa'l ti,asta depinde si cat de fortzos e motorul de sub poponeata tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 (editat) esti pe langa topicul asta...esti putin cam emo...nu te preocupa wheelie si astea recunosc, nu ma preocupa...am dat wheelie cu ktm lc4 cand am avut chef sa dau, nu cu scuteru emo? intreaba-i pe stress si pe legiune din galati cat de emo sunt io ma mai apuca si pe mine nebunia sa o dau pe o roata, dar nu e recomandat Editat Iunie 28, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Baieti am incercat de toate park dadea putin sa se ridice da am ajuns la concluzia k imi este mila de el si nu vreau sa-l mai chinui .Cu toate k ma mai bate gandu sa mai incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 am facut si eu wheelie pe o capra daia de la fb cu viteze ) si merge si de la neutru in prima viteza sau se ridica si cand scimbi a 2-a da tresa iii dai gaz calumea. ca altfel nu are putere./ cu aeroxul fac wheelie usor daca stau in genunchi pe sa. ca sa mut greutatea pe spate. da mi-e frica sa nu cad dak o ridic mult :kali: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KiLLaH Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Hit the clutch and you'll do a wheelie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Hit the clutch and you'll do a wheelie Da-i Sign Out si baga-te la cereale cu lapte ca asta stiam si noi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Eram prin dr taberei pe bld timisoara si l-am vazut pe un tip in papuci ca de jugrav, pe un scuter.. Sa chinuit sa-l ridice de 2 ori si a treia oara cand l-a ridicat a luat o curba spre dreapta p-o roata si a mers asa...pana sa plictisit, f tare omul Restecpt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Restecpt E Din Aly G replica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 E Din Aly G replica? oui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rafy rafy Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Cu un dna de 50 a facut cineva weelie ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 E Din Aly G replica? Ce e Aly G ? Si omule ... cine sunt aia din filmulete de pe youtube cu gecile negre cu litera mare B pe spate .. care se dau foarte racing .. ghost rider shit !! Exemplu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Ce e Aly G ? Si omule ... cine sunt aia din filmulete de pe youtube cu gecile negre cu litera mare B pe spate .. care se dau foarte racing .. ghost rider shit !! Exemplu: Frate ala e R si sunt din clubul ruff riders Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 si eu mam prins cam greu cum sa merg pe o roata da incet cu exersare zilnica de 1 ora incet am invatat.......mie asa mi se pare cel mai usor sa mei peo roata....asa merg eu cel mai mult\ http://www.youtube.com/watch?v=edRsOxG5Pag Fain. Mie dupa sunet asa mi se pare ca tii acceleratia constanta. Asa e? Eu asa stiu ca la wheelie trebuie in continuu sa dai sprituri cu gazul, si si eu asa il fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Fain. Mie dupa sunet asa mi se pare ca tii acceleratia constanta. Asa e? Eu asa stiu ca la wheelie trebuie in continuu sa dai sprituri cu gazul, si si eu asa il fac. gazuri + frana...lasa ca dak am timp,fac si eu niste filme pe o roata..sau macar poze poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 vad ca ai grija sa nu tocesti pneul fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 gazuri + frana...lasa ca dak am timp,fac si eu niste filme pe o roata..sau macar poze poze : Super misto frate cred k ti-a luat ceva timp sa inveti.As vrea si eu sa pot da m-am lasat k imi este mila de motorashu meu mai ales k e si cu viteze si tre sa-l turez super tare si tot nu pleaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 gazuri + frana...lasa ca dak am timp,fac si eu niste filme pe o roata..sau macar poze poze : cei cu dara aia de fum in spate ma ?? alt poluator .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 cei cu dara aia de fum in spate ma ?? alt poluator .... mai bine mai mult ulei decat mai putin iar dara inseamna ca merg pe o roata,nu doar o ridic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 mai bine mai mult ulei decat mai putin iar dara inseamna ca merg pe o roata,nu doar o ridic mda.. super tare, se pare ca o sa-mi ia ceva timp pana cand o sa merg si eu ca si tine , mai mult de 2m nu pot sa merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 mai bine mai mult ulei decat mai putin iar dara inseamna ca merg pe o roata,nu doar o ridic frate cand faceam eu wheliee cu masina ... tu abia incercai pe bicla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 frate cand faceam eu wheliee cu masina ... tu abia incercai pe bicla Du-te bai de aici!...tu care te intinzi pe burta cu pocketu in fata fetelor ..si le mai ceri si numarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Fain. Mie dupa sunet asa mi se pare ca tii acceleratia constanta. Asa e? Eu asa stiu ca la wheelie trebuie in continuu sa dai sprituri cu gazul, si si eu asa il fac. faza e ca acol lam prins la punctu ala cand se mentinea constant....da cand o ridic mai mult de cat tre las si eu acceleratia numa acolo mnoah asa o iesit da in rest folosesc fi frana si sprituri de gaz acolo nush dc am mers asa.......pur si simplu asa mio iesit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 faza e ca acol lam prins la punctu ala cand se mentinea constant....da cand o ridic mai mult de cat tre las si eu acceleratia numa acolo mnoah asa o iesit da in rest folosesc fi frana si sprituri de gaz acolo nush dc am mers asa.......pur si simplu asa mio iesit hehe,te stii oleak vad ca ai roata spate desumflata,e mai bine asa..merge mai bine pe o roata ...pacat k nu faci rolling stoppie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 hehe,te stii oleak vad ca ai roata spate desumflata,e mai bine asa..merge mai bine pe o roata ...pacat k nu faci rolling stoppie Faza e ca nu mai am placute de frana tre sami iau cas aproape pe fier deja de aia nu prea pot face....si telescoapele mis cam moi tre sa le fac sa schimb simeringurile in rest totu e ok......si fier mai vreau sami fac in spate sa invat cercuri peo roata.....daca invat sa fac cercuri is multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate