LinX Postat Iunie 25, 2008 Autor Share Postat Iunie 25, 2008 Merci. (Am incercat si-o, cat de cat... ) E un Minolta Dynax 5D cu obiectiv kit 18-70. De cativa ani se numeste Sony Alpha, desi cred ca au mai umblat la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Dap, stiu modelul. Singurul dezavantaj este ca nu prea se gasesc obiective. Oricum 18-70 -ul tau este suficient. Sharf impresionant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 Sharpness-ul il am pe maxim si tind sa cred ca oricum vine mai mult din redimensionarea pozelor. La capitolul asta, precum si la zgomot la "high-ISO" Canon ramane campion, desi obiectivul lor entry-level, acel 18-55 clar e mai varza. Aparatul l-am luat in primul rand pentru ergonomie, stabilizator si ptr. oglinda mai zgomotoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 am Canon, un 300D (vechi si bun ) 18-55-ul l-am dat din prima saptamana ... acum am un 28-80 si un 70-300. Dar mi-ar placea si un 18 sau chiar mai larg Iti doresc km muuulti si fotografii pe masura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_biker`s_dream Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Superbe poze...de vis Mai ales cand le privesti de la servici Te fac sa iti doresti sa ajungi pe acolo candva.....sper sa si reusesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Florine acum m-am uitat si eu la toate pozele frate.Superbe,se vede ca ai mana,si oricum trebuie sa te cinstesc,mi-ai facut la poze pfffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rival Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 DE-A DREPTUL SUPERB. De ce naiba nu am si eu motor si timp ca sa fac chestiile astea??????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DELQ Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Daca se poate cu spped, atunci se poate cu orice, numai sa vrei. Bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 suuuper fain! felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 ce inseamna sa-ti cunosti fierul cu adevarat super marfa...ati aratat ca se poate bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 suuuper fain! felicitari! multumim multumim ce inseamna sa-ti cunosti fierul cu adevarat super marfa...ati aratat ca se poate bv multumim orl-ule sa fii sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) multumim multumim multumim orl-ule sa fii sanatos apropo...esti primu care vad ca pune bagaj deasupra farului pe carenata, asa cum procedeaza in mare comunistii la babute Ij-u ala mi s-a parut ca seamana enorm de mult cu Red October a lu moto_comuniste(fost user aici pe forum)...ma insel?sau am nimerit? a, si super tare magaru...vi l-a dat putin sa testati aderenta pe curbe? Editat Iunie 27, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sohei Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 sunte-ti tari !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 nu stiu moto de care vb orl-ule,ideea e ca omu mergea cu Ij-ul ala 60 70 LINISTIT prin pietroaiele alea,era localnic din Ranca,stii ce e aia ca dansa pe acolo...iar cu magaru nu m-am dat de frica,ca era magar de 1000... @sohei-multumim omule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Tare de tot , deabia acum am rasfoit din scoarta in scoarta topicul . Felicitari !!!! Si eu vreau sa ma bag cu geseul pe transalpina. Vazand cum a mers Horia nu cred ca am scuze sa renunt din cauza motorului . Inca o data , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pesso Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Bravo!!Super poze,super locuri,super peisaje!!!!Las k ma fac si eu mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Felicitari oameni buni. Superba drumetie. Nu ma gandeam niciodata ca poti sa te dai cu un ZXR pe acolo. Cand te dai cu magarul in curbe pui genunchiul jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Cand te dai cu magarul in curbe pui genunchiul jos? cred ca pui calcaiul in fata ca la endurro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lombardia Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Complimente, ai avut mult curaj!!! Pozele sunt excelente!!! Superb rezultat!!! nota 10! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 felicitari! foarte frumos... noi nu am avut curaj sa trecem cu masina, ce-i drept ploua si niste baieti cu 4X4 au zis sa nu ne riscam si i-am ascultat... data viitoare o sa incerc sa fac si eu drumul asta cu mobra... la mai multe drumetii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Dar am hotarat cu Florin sa continuam ca in fond si la urma urmei nu moare nimeni daca incercam. asta inseamna sa ai spirit aventua Felicitari ! , pozele voastre imi trezesc amintiri placute dupa Transalpina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 asta inseamna sa ai spirit aventua pai da ce mama dreacu' . A fost misto nu am ce sa zic,daca scap repede de motoreta pe care o am,si imi iau fier nou mai comitem astfel de plimbari,unde de altfel oricine e binevenit.pana atunci,pana imi schimb uleiul,si pana fac rost de bani...coc un drum Drumuri bune sa aveti stimabililor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Nu stiu cum ati reusit voi sa faceti transalpina cu sportiva. Eu am fost simbata cu GS si nu a fost deloc usor. Sunteti tari. Si citeva poze: Novaci Spre Rinca Si prima proba speciala Transalpina, mult mai dificila decit pare Si coborirea prin padure Si a doua proba speciala Si ultima proba speciala, cea mai dificila: defileul jiului Editat Iunie 30, 2008 de cretescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 banuiesc ca ai ajuns in defileu facand stanga in Obarsie si mai departe Petrosani, Tg.Jiu nu ??? oricum frumoase poze si din ce se vede ai prins si vreme misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) banuiesc ca ai ajuns in defileu facand stanga in Obarsie si mai departe Petrosani, Tg.Jiu nu ??? oricum frumoase poze si din ce se vede ai prins si vreme misto. Nu, Susag-Sebes-Sibiu- Rimnicu Vilcea-Craiova. Am plecat simbata la ora 7:30 din Craiova si am ajuns inapoi la ora 21:00 in total 630Km. Iar vremea a fost super. Editat Iunie 30, 2008 de cretescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate