dragoss Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 puteti sa imi spuneti si mie traseul asta? prin ce orase trebuie sa oa iau? as pleca cu masina si cu tot familionul...ca am vazut peisaje minunate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyro_rs Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 foarte tare...eu zic sa mai faceti calatorii dinastea da sa fie mai multi:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) deci pe langa un caine care se crede pisica , horia mai are si un zx6 care se crede transalp sau africana ........ cam ce credeti ca era in mintea ei in poza asta sau asta de exemplu ? ............apropo ala era drum sau pe acolo seara curgea lava asteptam poze cu hayabusa pe varful omu...goldwing la babele si asa mai departe.........P.S felicitari dusilor oricum ... Editat Septembrie 3, 2008 de OLY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Am si eu o intrebare. Daca bag un GPZ pe acolo, ies cu el la liman? Ca as vrea sa fac traseul asta cu o buburuza de GPZ... Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucasone Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Da. /index.php?showtopic=256959 GS-ul a reusit cu brio. Am si eu o intrebare. Daca bag un GPZ pe acolo, ies cu el la liman? Ca as vrea sa fac traseul asta cu o buburuza de GPZ... Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 foarte misto calatoria:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 deci pe langa un caine care se crede pisica , horia mai are si un zx6 care se crede transalp sau africana ........cam ce credeti ca era in mintea ei in poza asta sau asta de exemplu ? ............apropo ala era drum sau pe acolo seara curgea lava asteptam poze cu hayabusa pe varful omu...goldwing la babele si asa mai departe.........P.S felicitari dusilor oricum ... bestial spus oly chiar intreaba un baiat pe un alt topic daca poate face enduro cu un speed,raspuns...DA si cainele nu se crede pisica,este pisica @yamaha women: da se poate,incet si cu rabdare @iceman-multumim mane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 deci vreau sa spun ca este de nedescris si peisaju si zx-r pe asemenea drumuri am furat si eu cateva poze pt a arata domnilor englezi ce inseamna Romania si pe unde o ard vitezanele bafta si la cati mai multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate