Adi P Postat Noiembrie 28, 2003 Share Postat Noiembrie 28, 2003 Ideea e grozava, insa nu cred ca o puteti pune in practica. De ce? Pentru ca trebuie o logistica f bine pusa la punct. La hard enduro nu poti sa mergi cu bagaje dupa tine, deci trebuie ca cineva sa va astepte la sf zilei intr-un loc bine stabilit unde se aveti papa, loc de dormit, de alimentat si eventual reparat motoare. Totusi poate si realizabila ideea daca stabiliti o tabara din care sa plecati pe 5-6 trasee diferite cu pct final in locul de campare. ADI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 Pe cine tine cureaua la anul vom organiza o tura sibiu dunare si retur fara asfalt numai pe munte va fi o competitie internationala.HARD ENDURO nu plimbare! Clubul CRAZY BIKE CU XVENTURE SI RED BULL www.xventure.net detalii la ANDY 0722614648 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 WHOAU!!...da nu o sa fie cam lunga 'plimbarica'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuterica Postat Decembrie 10, 2003 Share Postat Decembrie 10, 2003 care ar fi traseul si in ce perioada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Decembrie 10, 2003 Share Postat Decembrie 10, 2003 care ar fi traseul si in ce perioada? Ca sa ajungi la Dunare prin munti traseul probabil e Parang, Retezat, Muntii Cernei, Culoarul Timis Cerna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuterica Postat Decembrie 10, 2003 Share Postat Decembrie 10, 2003 si cam ce inseamna asta in termen de zile...planificarea concediului se face cu un an ianinte asa ca ...e cam vremea planificari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Decembrie 10, 2003 Autor Share Postat Decembrie 10, 2003 Pe cine tine cureaua la anul vom organiza o tura sibiu dunare si retur fara asfalt numai pe munte va fi o competitie internationala.HARD ENDURO nu plimbare! Clubul CRAZY BIKE CU ADVENTURE CLUB SI RED BULL detalii la ANDY 0722614648 SUPER ! Hai ca ne bagam si noi si va lasam in seama voastra organizarea.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Decembrie 10, 2003 Share Postat Decembrie 10, 2003 Ca sa ajungi la Dunare prin munti traseul probabil e Parang, Retezat, Muntii Cernei, Culoarul Timis Cerna. Bai cine stie cunoaste EXACT asa e!!! www.xventure.net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Ianuarie 24, 2004 Share Postat Ianuarie 24, 2004 eu sunt incepator, dar desigur stiati asta deja. eu sunt tot pt un traseu montan dar de vreo 4-5 zile cu posibilitatea de prelungire. ideea e ca eu ma astept la un fel de plimbare nu cum spuneti voi cross adica sa facem ceva impreuna. la asta va gandeati si voi nu??? oricum punetima si pe mine in calcule... tinem legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
offroadmaster Postat Ianuarie 26, 2004 Share Postat Ianuarie 26, 2004 Mai copii! Voi confundati HARD ENDURO cu o plimbare in gasca prin munti.Dar imi place entuziasmul vostru:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Ianuarie 26, 2004 Share Postat Ianuarie 26, 2004 O asemenea tura este greu de realizat si cu participarea a 4-5 oameni obisnuiti unul cu celalalt, daramite asa cum vreti voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stunt Rider Postat Februarie 21, 2004 Share Postat Februarie 21, 2004 Dragi tovarasi, la o "plimbarica" prin muti vin si 3-4 baieti din Constanta, printre care si io. Alea noastre nu sunt inmatriculate, avem un Kx250, n Xt350 si un Dr350 si cine stie cine mai vine. Ne-am combina cu voi cu cea mai mare placere la un HARD ENDURO, problema este ca trebuie gandit exact traseul, facut calculul la gaz( unii merg si cu 2 T..deci le trebe gas nu gluma) si apoi unde pana mea dormim? in Mai e frig totusi in munti de cort. La chestia cu venire la Dunare mai merge, venim pana la voi si apoi cand ajungem in Constanta stam aici sa bem o bere cu totii. Ganditiva exact ce si cum, unde si cand si cand e gata "pregatita" dati sfoara-n tara ca venim si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Februarie 21, 2004 Share Postat Februarie 21, 2004 Dragi tovarasi, la o "plimbarica" prin muti vin si 3-4 baieti din Constanta, printre care si io. Alea noastre nu sunt inmatriculate, avem un Kx250, n Xt350 si un Dr350 si cine stie cine mai vine. Ne-am combina cu voi cu cea mai mare placere la un HARD ENDURO, problema este ca trebuie gandit exact traseul, facut calculul la gaz( unii merg si cu 2 T..deci le trebe gas nu gluma) si apoi unde pana mea dormim? in Mai e frig totusi in munti de cort. La chestia cu venire la Dunare mai merge, venim pana la voi si apoi cand ajungem in Constanta stam aici sa bem o bere cu totii.Ganditiva exact ce si cum, unde si cand si cand e gata "pregatita" dati sfoara-n tara ca venim si noi. E totul rezolvat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Postat Martie 8, 2004 Share Postat Martie 8, 2004 Salutare Stunt Rider , am vazut ca sunteti din C-ta , eu sunt din Cernavoda si am un Pegaso 650, am si un prieten cu o Honda Africa Twin! Poate facem una in mai pe la noi pe aici in judet! E cam frig in mai la munte , cum vreti ! Poate un numar de telefon ceva , sa vorbim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Postat Martie 8, 2004 Share Postat Martie 8, 2004 Offroadmaster de ce nu vrei sa dai o seansa si la incepatori ? Sau organizeaza ceva mai moale! Cat e de hard???? Sa nu murim pe acolo ! Eu sunt incepator dar vreau sa invat de la cei meseriasi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Martie 18, 2004 Share Postat Martie 18, 2004 pana la urma se mai face tura sau nu ? daca da care ar fi traseul ca am vazut o gramada de variante dar nici una sigura. Si sa spuneti daca mergeti pe sosea ... ca eu nu am carnet si sunt mai multi dupa cum vad care nu au carnet sau moto inscris!. cam atat.. ciao! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Martie 31, 2004 Share Postat Martie 31, 2004 Facem putina ordine? Eu cred: 1. Povestea trebuie impartita clar in doua: motoare sub 140kg si motoare peste. Pe unde merg cele usoare nu pot merge cele mari, iar pe unde merg cele mari, cu cele usoare nu e "fun". Cele usoare au nevoie de masina de carat bagaje, cele mari nu. 2. In ambele ture e nevoie de un organizator, care cunoaste locurile (inclusiv pentru dormit), localnicii, si care poate asigura logistica. Eu nu ma pricep suficient, sunt incepator in moto (nu si in management, lol), dar stiu ca exista oameni in RO care organizeaza asemenea ture, in principiu pentru vestici, pe bani buni. E cineva dispus sa se bage si sa o faca si pentru noi, pe bani "ne-buni" ?? Daca n-avem organizator, mai bine ne vedem de treaba in alte directii. Si... apropo! As iesi in week-end (3-4 Aprilie), la o tura enduro. Am un KTM 400EXC si remorca pentru 2 moto. Are cineva vreo propunere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 ok.. eu am Dr 650 ... 140 kg Dar cum se face ca suntem din orase diferite... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 De unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 Codlea ( la 10 km de Brasov ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Aprilie 2, 2004 Autor Share Postat Aprilie 2, 2004 Deci tu Codlea eu Tg-Mures si multi altii Bucuresti .....................eu propun o intilnire undeva in zona Brasovului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Aprilie 2, 2004 Share Postat Aprilie 2, 2004 da e bun. da pana la urma la ce fel de tura va ganditi ? Daca e foarte hard nust daca ma descurc cu DR-u Eu ma gandeam la ceva padure si drum forestier... fara iesire pe asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Aprilie 5, 2004 Share Postat Aprilie 5, 2004 M-am uitat putin la specificatii la DR650. Are 147kg nu 140, si pare un hibrid intre enduro si "fun-duro". Cred ca daca esti un tip puternic, bine antrenat, si cu ceva experienta in enduro, poti sa faci fata unei ture impreuna cu motoare mai usoare. Daca nu... devine problematic. Am incercat ieri o tura impreuna cu Liviu pe Yamaha Tenere (aprox. 180kg), eu pe KTM 400EXC (117kg) si pentru el a fost un chin. Asa ca revin la ceea ce am scris mai sus si subliniez necesitatea sa impartim povestea in doua, in functie de motoare. Am uitat sa adaug ca iti trebuie neaparat cauciucuri adevarate de off-road. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Aprilie 5, 2004 Share Postat Aprilie 5, 2004 cauciucurile trebuie sa imi vina maine uite si motoru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Aprilie 5, 2004 Share Postat Aprilie 5, 2004 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate