Adventix Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Da intrebarea e : de unde provine furca ( ce motocicleta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Da intrebarea e : de unde provine furca ( ce motocicleta ) seamana cu aia de pe cagiva planet...nu-s sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coffe Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 as dori si eu o aripa pt nsr 125 din 96 ,cand am cumparato nu aveam:| misu_08@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 seamana cu aia de pe cagiva planet...nu-s sigur E de RS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 (editat) as dori si eu o aripa pt nsr 125 din 96 ,cand am cumparato nu aveam:| misu_08@yahoo.com da un PM tipului asta, poate are Editat Noiembrie 28, 2008 de chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coffe Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Vand sau dezmembrez eu NSR-ul . An 2004. Carenat. Inmatriculat.In stare de functionare. Cu carenele sparte dar complete. Pret intreg 500 Euro. Pentru cine e interesat : dati PM. ai oglinzile ? ? si aripa din fata? si la ce pret misu_08@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 stie cineva vreun filtru de aer BUN care sa se potriveasca la nsr ? de la K&N am gasit doar pentru nsr 150 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 stie cineva vreun filtru de aer BUN care sa se potriveasca la nsr ? de la K&N am gasit doar pentru nsr 150 ... intreaba-l pe Razziel, el isi schimbase filtrul de aer cu unul sport, dar nu mai stiu ce marca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coffe Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Vand sau dezmembrez eu NSR-ul . An 2004. Carenat. Inmatriculat.In stare de functionare. Cu carenele sparte dar complete. Pret intreg 500 Euro. Pentru cine e interesat : dati PM. ai niste oglinzi si aripa fata?? misu_08@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 stie cineva cat lichid de racire intra in sistemul de racire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stifler Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 cine stie sa imi spuna si mie de unde se regleaza farurile sau cum..vreau sa "bata" mai jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 cine stie sa imi spuna si mie de unde se regleaza farurile sau cum..vreau sa "bata" mai jos acelasi lucru vreau si eu sa fac si nu am gasit nimic prin care sa le fac sa bata mai jos. ai putea sa pui niste seibi la bucsele de sus de la faruri care se prind in cadrul de la bord, nu m-am uitat chiar atent ca nu am mai demontat carena de mult. si eu vreau sa bata mai jos ca faza lunga bate prea sus si nu se vede mare lucru noaptea ... nu stie nimeni cati litri de lichid intra in sistemul de racire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 eu nu vad nimic noaptea. Dupa ce ca niciun far nu lumineaza cat de mult ar trebui, mai lumineaza si in sus. mai bine imi lipesc o lanterna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 eu nu vad nimic noaptea. Dupa ce ca niciun far nu lumineaza cat de mult ar trebui, mai lumineaza si in sus. mai bine imi lipesc o lanterna cu faza scurta mai vad cate ceva in oras, dar in afara orasului cu faza lunga e bezna totala, bate undeva suus...m-am uitat azi daca se pot regrla. farul se prinde de carena din fata cu niste suruburi. poti pune niste seibi la prinderile de jos, poate bate mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ytztm_32 Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Se pare ca au intrat laiernat si forumistii posesori de nsr (( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Se pare ca au intrat laiernat si forumistii posesori de nsr (( crezi tu ? eu am fost in fiecare zi afara. doar ce am venit ) azi am luat o tinta in roata de spate... e plin orasul de cuie/suruburi/tinte/sarme si alte cacaturi. stie cineva codul pentru rulmentii de la furca? stie cineva de unde pot sa imi cumpar niste sickere exact ca astea pe care le am acum pe motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 cauta la servicii pe forum. sunt cativa care se ocupa cu stickere custom. mertan / al3x (nu mai stiu exact numele) oricum are un topic mare si se pricepe bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 ti-l recomand pe mertan el e foarte serios si face treaba ffffff buna !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 am vorbit cu el dar faza e ca ma costa mai mult stickerele de cat vopseaua ca sa vopsesc motorul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 atunci un marker si o indemanare buna ar rezolva problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 baieti am si eu un nsr, in stare perfecta cu acte , d evanzare 800 e neg, + inclusin pret inca un nsr dar fara roata pe spate si asta cu acte...bine trebuie asamblat:) daca va intereseaza sunati-ma la 0765683835 si vorbim:).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 baieti am si eu un nsr, in stare perfecta cu acte , d evanzare 800 e neg, + inclusin pret inca un nsr dar fara roata pe spate si asta cu acte...bine trebuie asamblat:) daca va intereseaza sunati-ma la 0765683835 si vorbim:).. adica 2 nsr cu 800euro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 adica 2 nsr cu 800euro? da. le dau iute:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 stie cineva de unde pot cumpara niste rulementi pentru nsr 125 din '98? am cautat peste tot pe net si n-am gasit pe nicaieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 cine stie sa imi spuna si mie de unde se regleaza farurile sau cum..vreau sa "bata" mai jos in spatele farurilor exista cate un surub auriu ... din el se regleaza oglinda din spatele becului sa bata mai sus sau mai jos e cam greu de ajuns la suruburi cu carena montata:D dar merge pana la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate