GeorGEBlaCKRidER Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 CDI si unitatea de control al power valvei.ca sa il delimitezi ori schimbi astea 2 cu unele delimitate, ori cauti pe cineva care stie sa iti umble in chestiile astea. aha ... si de obicei astea de pe piata is delimitate? la powervalve trebuie doar niste reglaje sau schimbat softu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 schimbata cutiuta aia electrica ce misca motorasul de la power valva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 schimbata cutiuta aia electrica ce misca motorasul de la power valva. aha ms ... lasa-mi si mie idu tau pe privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 cumpar CDI delimitat pentru NSR 125 I NEED MORE FCKING POWER !!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 cumpar CDI delimitat pentru NSR 125 I NEED MORE FCKING POWER !!!!!!!!!! ce ma ? nu ti-au delimitat cdi-u? nu-ti mai ajunge )) e unu la noi in oras care cica stie sa delimiteze cdi, ma gandeam sa ma duc sa vad ce vrajeli poa' sa faca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 nu ma, doar pv-ul din toba e delimitat la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 nu ma, doar pv-ul din toba e delimitat la mine... zici ca se tureaza pana la 12.000? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 nop, 10500 cam asa, dupaia mai urca pana la 11.000 max dar degeaba. si fata de un nsr cu CDI delimitat, urca mai greu in ture. am mers pe un nsr delimitat si e altceva la turatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 nop, 10500 cam asa, dupaia mai urca pana la 11.000 max dar degeaba. si fata de un nsr cu CDI delimitat, urca mai greu in ture. am mers pe un nsr delimitat si e altceva la turatii asta iti ziceam si eu. cu cdi delimitat urca in ture de nu iti vine sa crezi, apoi de la 8000 rupe grav. nsr ala delimitat pe care am mers eu avea si toba sport, dar citisem chestiile astea si undeva pe net, scrise de un tip care zicea ca cu un cdi delimitat urca repede in ture se tureaza si pe rosu si de la 8000 se deschide si power valva la maxim. cat baga acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 aproape 140 (135-140) .. de la 120 cat lua inainte. insa urca mult mai repede acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 am si eu o intrebare..un prieten de al meu umreaza sa-si cumpere un final arrow pentru nsr.Intrebarea e cum il poate fixa de galeria originala?la el finalul original e sudat:| nu e prins in nici un surub. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 am si eu o intrebare..un prieten de al meu umreaza sa-si cumpere un final arrow pentru nsr.Intrebarea e cum il poate fixa de galeria originala?la el finalul original e sudat:| nu e prins in nici un surub. se taie usor finala actuala si apoi tragi de teava aia. ar trebui sa iasa. un prieten are o finala remus si e prinsa cu colier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 se taie usor finala actuala si apoi tragi de teava aia. ar trebui sa iasa. un prieten are o finala remus si e prinsa cu colier. ma fatilor io nu intelg cum de nu se tureaza ale voastre..sincerrrr eu ii dau 13 tureeee si de nu ma credeti o sa il si filmezz.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 ma fatilor io nu intelg cum de nu se tureaza ale voastre..sincerrrr eu ii dau 13 tureeee si de nu ma credeti o sa il si filmezz.. alea mai vechi au deobicei limitari mecanice care sunt usor de inlaturat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 stie cineva cat pot sa merg cu uleiul din rezervor dupa ce s-a aprins LED-ul rosu din bord? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 eu merg inca vreo 4 zile de cand se aprinde beculetul. Ciudat e insa ca am verificat odata a 2-a zi dupa ce s-a aprins beculetul cat mai am, si mai aveam aprox. 2-3 degete de ulei in rezervorul ala. Deci ma mai tinea inca 2 zile sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 eu merg inca vreo 4 zile de cand se aprinde beculetul. Ciudat e insa ca am verificat odata a 2-a zi dupa ce s-a aprins beculetul cat mai am, si mai aveam aprox. 2-3 degete de ulei in rezervorul ala. Deci ma mai tinea inca 2 zile sigur. 4 zile insemnand cati km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 nu stiu exact, zic in jur de 80-100. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 nu stiu exact, zic in jur de 80-100. AHAHAHA =))) 4 zile 100 km =)) 4 zile = 4 sute km . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 tu faceai 100km pe zi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 nu stiu exact, zic in jur de 80-100. mda... totusi, nu e cam putin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 eu fac cam 20-25 km pe zi, dus intors pana la scl ) ca de obicei nu prea ies dupa ce termin cu scoala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 stie cineva cat pot sa merg cu uleiul din rezervor dupa ce s-a aprins LED-ul rosu din bord? 60 km:) am probat eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 axi mane, ce mai facem cu CDI-ul ala? hai ca sunt interesat sa cumpar cdi delimitat astept un pm cu ceva date de contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 60 km:) am probat eu nu cred ca sunt doar 60km. eu am facut vreo 70km de cand s-a aprins led-ul si mai era destul de mult in rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate