Denis TM Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 doamne ati vazut cat de bine se da denis pe motor...ar trebui sa facem un fan club in plm ca omu a prins 140 si vroia mai mult da nu mai avea cu ce :| Clar,fratioare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 doamne ati vazut cat de bine se da denis pe motor...ar trebui sa facem un fan club in plm ca omu a prins 140 si vroia mai mult da nu mai avea cu ce :| Clar,fratioare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 doamne ati vazut cat de bine se da denis pe motor...ar trebui sa facem un fan club in plm ca omu a prins 140 si vroia mai mult da nu mai avea cu ce :| Da da trebuie neaparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 clubul tristului de (P)Denis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) SUNT TOTAL DEACORD CU TINE ! Lasati-l ca el e inca tare la tara acolo. Editat Noiembrie 4, 2008 de S o r i n DNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razziel Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 SUNT TOTAL DEACORD CU TINE ! Lasati-l ca el e inca tare la tara acolo. mah da eu din cate am vazut pe forumul asta copilu se baga pe toate thread-urile si pune unu', doua posturi... auzi copilu' tu nu esti mah ala tare care a rupt cadru in doua... jos palaria esti un adevarat, neatins inca de pubertate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 mah da eu din cate am vazut pe forumul astacopilu se baga pe toate thread-urile si pune unu', doua posturi... auzi copilu' tu nu esti mah ala tare care a rupt cadru in doua... jos palaria esti un adevarat, neatins inca de pubertate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Ba ti'ai pus intrebarea dece toti sa iau de tine? oare suntem toti nebuni si esti tu cel mai destept de aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Razziel, ti-ai schimbat man semeringurile de la fruca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razziel Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) Razziel, ti-ai schimbat man semeringurile de la fruca? spre rusinea mea... nu... o cam caut cu lumanarea... dar sper in saptamana viitoare sa ajung la un service tu ce ai facut pana la urma ai gasit semeringuri?\ in schimb am invatat sa folosesc fortat frana spate mai eficient adica franez la inceput cu spatele ca sa schimb centru de greutate si dupa opresc si cu fata nu de alta dar fiind incepator foloseam excesiv (mai exact exclusiv) frana fata si nu franam foarte eficient de abia astept in primavara sa ma duc la cursurile de siguranta rutiera de pe amkart Editat Noiembrie 5, 2008 de Razziel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 vaua vi se tureaza motoarele pana pe rosu? al meu cred ca e limitat. se tureaza pana la 10.000rpm iar cuplul maxim e undeva la 8.000rpm. oare e limitat cdi-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razziel Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 vaua vi se tureaza motoarele pana pe rosu?al meu cred ca e limitat. se tureaza pana la 10.000rpm iar cuplul maxim e undeva la 8.000rpm. oare e limitat cdi-ul? la mine cuplu maxim e pe undeva pe la 10.500 si se duce maxim pana in 11.500 mai mult nu am incercat ca face urat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 al meu ajunge la 10.000 maxim. cum spuneam cuplul maxim e pe la 8.000 iar intre 8-10.000 abia trage si vibreaza in draci ....vazusem undeva ca asta e o limitare la CDI dar nu spunea si cum sa o delimitez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 la mine urca pana pe la 11.500 intentionez sa ii cumpar o toba delimitata, de pe ebay (~100 euro) si un filtru de aer K&N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 la mine urca pana pe la 11.500 intentionez sa ii cumpar o toba delimitata, de pe ebay (~100 euro) si un filtru de aer K&N Eu i-as repara furca aia sau as vinde-o ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 nu e de la furca, sunt rulmentii de la ghidon, trebuie stransi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Eu i-as repara furca aia sau as vinde-o ... Schimbat rulmenti de la jug, aerisite franele, cauciucurile schimbate, reparate semnalele..etc Lasa "tiuningul" baiete, fa-o perfect functionala ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 (editat) Las ca merge bine oricum bai Leo, sa ii trangi rulmentii si ce a mai zice IceCube p-aci Editat Noiembrie 12, 2008 de Alyn1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 furca mea cred ca are rulmentii prea stransi. daca am ghidonul drept si trag de el stanga-dreapta se misca ceva mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 problema asta o aveam eu inainte.. asa e cum spui tu, sunt prea stransi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 problema asta o aveam eu inainte.. asa e cum spui tu, sunt prea stransi zilele astea sper sa ii mai slabesc se simte cam ciudat cand merg incet despre limitari nu stie nimeni nimic? trage super aiurea cu limitarea. am cumplu ceva mai mare doar intre 7-8.000rpm stie cineva cum se poate delimita CDI-ul din poza de mai jos? sau are cineva altul de vanzare, pe care sa scrie CI626? eu am CI639 si e limitat iar CI626 e delimitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 nu sunt posesor de nsr....(.dar as fi fost daca nu mi-as fi luat RS)......... dar uitativa ce fain si-o facut asta NSR-ul........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 nu sunt posesor de nsr....(.dar as fi fost daca nu mi-as fi luat RS)......... dar uitativa ce fain si-o facut asta NSR-ul........... ce bine arata cu furca upside down. totusi mansoanele alea argintii mi se par aiurea stie cineva ce ulei si cat trebuie pus in fiecare telescop de la furca? am cautat in manul dar nu gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 ce bine arata cu furca upside down. totusi mansoanele alea argintii mi se par aiurea stie cineva ce ulei si cat trebuie pus in fiecare telescop de la furca? am cautat in manul dar nu gasesc unde vezi tu furca upside down ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 (editat) unde vezi tu furca upside down ? in clipul dat de black_prince Editat Noiembrie 25, 2008 de chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate