Taz Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) poate fi dusa pana la 170 de cai fara modificari majore................................................................................ dati-mi mie un zx7rr modificat la 170 de cai si luati voi un 1000rr r1 zx10r gsxr 1000 de 200 de cai si mai vbim pe pista. Hai, man, ca si mie-mi place mult motoreta aia, da' mai las-o dreaku...... Editat August 21, 2008 de Taz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 isi prind urechile in piesele sparte din motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 taz daca iti place nu o lasi dracu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) taz daca iti place nu o lasi dracu Gata, n-o mai las... v v v @Tiptil: Isi prind urechile in piesele sparte tot de ei, ca nu prea le au cu mecanica. NA. Editat August 21, 2008 de Taz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 decat iamaha mai bine honda...si cu asta am zis totul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Adevarul este ca dupa 4 ani de cand o am m-am speriat de ea si mi-am dat seama ca este prea brutala pentru mine, si ca nu stiu cam nimic despre motoretism.... Asta ca sa-ti raspund in aceeasi nota Ice Cube!Ma reprofilez ca si categorie: Naked. Este mult mai interesant pentru mine in acest moment. Daca se va construi un circuit in tara asta sunt primul care is mai cumpara si o sportiva. ZX7 cu plusurile si minusurile ei a fost o serie reusita... Pacat ca nu avem cum sa ne dam cu ele. Hey, chill out man, nici nu stiam despre cine a zis.. am zis-o in gluma ca sa intretin topicul cu Kawasaki Supremu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Daca Honda are ca editie speciala Repsol Replica, Kawasaki ataca prin John Hopkins Replica http://www.motoflash.ro/stiri/modele-noi/k...hn_hopkins.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Arata demential ZX10R ala (atat imi permite 'experienta' si cunostintele in domeniu, sa afirm) Unde-i sergiukawa sa ne zica el de acest RR de la Kawasaki... Oare face fata ZX10RR ,pe pista, unui ZX7RR? Mi-e teama sa si intreb asa blasfemie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Arata demential ZX10R ala (atat imi permite 'experienta' si cunostintele in domeniu, sa afirm) Unde-i sergiukawa sa ne zica el de acest RR de la Kawasaki... Oare face fata ZX10RR ,pe pista, unui ZX7RR? Mi-e teama sa si intreb asa blasfemie... @insider...controleazate...iti retrag astia chilia...zx7 e tabu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 ala e un zx10 pe care scrie john hopkins io vreau un zx7rr pe care sa scrie akira yanagawa si nu cred ca e mai bun pe circuit decat un zx7rr.... poate daca ar fi un zx10 rr atunci cu siguranta da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 A mai plesnit unu /index.php?...p;#entry1414375 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 saracutza...cand am sa mai aud ca la unu io puscat motoru undeva in lume il voi posta aici sa vada toata suflarea moto din romania ca kawasaki e proaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Anca chiar se da cu motoreta.. nu ca altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 saracutza zxr 400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 anu kawasaki niciodata mai bine honda ca noa..e honda si io de abia astept sa scap de a mea numa belele am avut cu ea cine dracu o pomenit ca la 10mii de kilometri uleiul sa fie negru imi iau cbr 600f 91 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Sergiu, cel mai bine faci.. Nu e frate, n-ai ce sa alegi de la kawasaki, honda-i honda.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 e mai fiabila...trage mai bine ca un gsxr 600 din cate am inteles aici pe forum cand o ieisit o rupt cooroo la toate 600-le de atunci nu te doare spatele de la ea e plin de ele in oradea...si cred ca peste tot si unde mai pui ca intru in fericita familie a posesorilor de moto foarte fiabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 ce pacat ca-s varza kawasaki astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Ce pacat ca calaresti o panarama de FZR, si n-ai apucat sa vezi si tu cum e cu o motocicleta adevarata no offence, nu vorbesc din auzite, am avut si eu (ne) placerea sa merg pe asemenea scandura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Ce pacat ca calaresti o panarama de FZR, si n-ai apucat sa vezi si tu cum e cu o motocicleta adevarata no offence, nu vorbesc din auzite, am avut si eu (ne) placerea sa merg pe asemenea scandura ..."scandura" .....ce bine i-ai zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Ce pacat ca calaresti o panarama de FZR, si n-ai apucat sa vezi si tu cum e cu o motocicleta adevarata no offence, nu vorbesc din auzite, am avut si eu (ne) placerea sa merg pe asemenea scandura gresesti ma ... nu e o scandura !!! pe curbe ai senzatia ca stai pe pian si pianu coboara scarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 24, 2008 Autor Share Postat August 24, 2008 cine ii tipu asta ca tot il uit? fzr is motoare fabricate in graba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 sa vedem scandurile voastre dupa 15 ani daca mai au viata in ele mi-ati jignit motoreta, acum plang, o sa fac riduri din cauza voastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 24, 2008 Autor Share Postat August 24, 2008 ai motoreta? are si pedale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Sergiule, care a fost primul tau cuvant pe care l-ai rostit ? Cumva Kawasaki ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate