Sergiu 30 Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 saracutza zxr 400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 anu kawasaki niciodata mai bine honda ca noa..e honda si io de abia astept sa scap de a mea numa belele am avut cu ea cine dracu o pomenit ca la 10mii de kilometri uleiul sa fie negru imi iau cbr 600f 91 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Sergiu, cel mai bine faci.. Nu e frate, n-ai ce sa alegi de la kawasaki, honda-i honda.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 e mai fiabila...trage mai bine ca un gsxr 600 din cate am inteles aici pe forum cand o ieisit o rupt cooroo la toate 600-le de atunci nu te doare spatele de la ea e plin de ele in oradea...si cred ca peste tot si unde mai pui ca intru in fericita familie a posesorilor de moto foarte fiabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 ce pacat ca-s varza kawasaki astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Ce pacat ca calaresti o panarama de FZR, si n-ai apucat sa vezi si tu cum e cu o motocicleta adevarata no offence, nu vorbesc din auzite, am avut si eu (ne) placerea sa merg pe asemenea scandura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Ce pacat ca calaresti o panarama de FZR, si n-ai apucat sa vezi si tu cum e cu o motocicleta adevarata no offence, nu vorbesc din auzite, am avut si eu (ne) placerea sa merg pe asemenea scandura ..."scandura" .....ce bine i-ai zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Ce pacat ca calaresti o panarama de FZR, si n-ai apucat sa vezi si tu cum e cu o motocicleta adevarata no offence, nu vorbesc din auzite, am avut si eu (ne) placerea sa merg pe asemenea scandura gresesti ma ... nu e o scandura !!! pe curbe ai senzatia ca stai pe pian si pianu coboara scarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 24, 2008 Autor Share Postat August 24, 2008 cine ii tipu asta ca tot il uit? fzr is motoare fabricate in graba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 sa vedem scandurile voastre dupa 15 ani daca mai au viata in ele mi-ati jignit motoreta, acum plang, o sa fac riduri din cauza voastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 24, 2008 Autor Share Postat August 24, 2008 ai motoreta? are si pedale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Sergiule, care a fost primul tau cuvant pe care l-ai rostit ? Cumva Kawasaki ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 24, 2008 Autor Share Postat August 24, 2008 nu stiam atatea litere a fost numai KAWA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Nici nu vreau sa ma tina 15 ani, decat sa umblu cu fosile pe strada mai bine folosesc RiEiTiBi (ratb) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Nici nu vreau sa ma tina 15 ani, decat sa umblu cu fosile pe strada mai bine folosesc RiEiTiBi (ratb) in ratb pute.... mai bine cu cercu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 24, 2008 Autor Share Postat August 24, 2008 nu te tine oricum ca e kawasaki si nu is fiabile numa honda sunt fiabile....... is fiabile fiindca si peste 15 ani tot atatia cai vor avea ca si alea de acum 15 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 motoarele honda au cai pur sange care sunt nemuritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 (editat) manelisti pe kawasaki Editat August 25, 2008 de mertan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 vezi, cateodata manelistii au gusturi bune...... Ai o bere de la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 (editat) Adidas, Mertan, Dopeman, ma baieti: io am auzit ca manelistii poarta pantaloni. Jos cu ei, doar nu vreti sa va ia lumea de manelisti... Numa' grija mare sa nu vina vreun Kawa puternic din spate. Editat August 25, 2008 de Taz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 manelisti pe kawasaki Vedeti?Pana si manelistii stiu ce inseamna un Kawasaki. ...si nu stiti voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 http://www.220.ro/kawasaki_ZX12R-104606.html http://www.220.ro/intimidat_de_kawasaki-104596.html Doar pentru cei care stiu ce inseamna Kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 motoarele honda au cai pur sange care sunt nemuritori Clar! ca e cai de huanda, care e mai tari ca cei de wakasachi sau suzu; cei mai slabi fiind de iamaha, da cei mai tari sunt de ducati si bemveu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Clar! ca e cai de huanda, care e mai tari ca cei de wakasachi sau suzu; cei mai slabi fiind de iamaha, da cei mai tari sunt de ducati si bemveu tu cati ani ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate