mertan Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 E irelevant.. Sa moare dusmanii mei..! poante de 2 lei. sunt incult nu? va place caterinca la maxim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 ce legatura are motociclismul cu limba romana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 ce legatura are sergiukawa cu motociclismul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 16, 2008 Autor Share Postat Septembrie 16, 2008 yeahhh daca stau bine si ma gandesc ai dreptate dar acum vine si intrebarea care sta pe buzele tuturor de ce ai nickul GSXR daca tu ai o honda cbr F? sau mai bine ce cauti pe forumul moto de viteza cu un touring? daca e sa gasim noduri in papura gasim frate GSXR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Eu zic ca 600F iti da rusine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 16, 2008 Autor Share Postat Septembrie 16, 2008 cu siguranta fiindca honda e honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ... jocuri de gradinita de gen "a mea e mai mare decat a lui gigel..." nu mai joc.. dar te las sa continui tu sergiu...eu ma retrag cu cei care fac km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 cu siguranta fiindca honda e honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 cu siguranta fiindca honda e honda noi ne dam pe drumuri... tu pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) plin pe plin..... in fine nu mai conteaza. conteaza si riderul Pai inseamna ca tu mai aveai ceva "zama" in rezervor.....ca doara n-ai rez de 10L numai(28Ron= max 8L) Oricum dupa spusele unui prieten mult mai avizat decat multi "speed-isti" clasamentul pe general la consum de vitezana de 600-750-1000 si +1000cc ar fi asta: Yamaha, Kawasaki, Suzuki si Honda; Honda fiind cea mai economa si Yamaha cea mai "risipitoare" .....asta este nu eu am zis numai am scris-o, nici eu nu-s chiar total deacord cu clasamentul asta din mai multe motive si in primul rand ar fi cele de "pilot" cat de uzat e un moto fatza de altu s.a...... Editat Septembrie 16, 2008 de RaceTuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Pai inseamna ca tu mai aveai ceva "zama" in rezervor.....ca doara n-ai rez de 10L numai(28Ron= max 8L) Oricum dupa spusele unui prieten mult mai avizat decat multi "speed-isti" clasamentul pe general la consum de vitezana de 600-750-1000 si +1000cc ar fi asta: Yamaha, Kawasaki, Suzuki si Honda; Honda fiind cea mai economa si Yamaha cea mai "risipitoare" .....asta este nu eu am zis numai am scris-o, nici eu nu-s chiar total deacord cu clasamentul asta din mai multe motive si in primul rand ar fi cele de "pilot" cat de uzat e un moto fatza de altu s.a...... Si cine-i Rossi, de unde pot lua un autograf pe casca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 honda-i honda...dar tot kawa lui sergiu rupe tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Si cine-i Rossi, de unde pot lua un autograf pe casca? Nicidecum(crezi ca Rossi se pricepe la consum .....lui cred ca asta-i ultima grija).....e "doar" un mecanic care de vo 25 de ani repara motociclete si de vo 15 ani lucreaza si la japoneze si a si avut vitezane din fiecare marca japoneza destul de multe....si inca acuma mai are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 16, 2008 Autor Share Postat Septembrie 16, 2008 rupe tat dara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 ba sergiule, o ora m-am uitat la poza asta. superba http://www.bikepics.com/pictures/1421803/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Radiatorul ala ii dubios de mare sau mi se pare mie? Ii RR sau R, ca una scrie pe ea si alta la poza. Oricum arata foarte bine dar nu`mi place codita, mi se pare ca-i prea butucanoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 e doar r, e frumos si vrea sa fie o replica la zx7rr. zx7rr-ul s-a fabricat numai in 96. asta e din 2001. uite sergiule la ce o foloseste nasamtitul...... http://www.bikepics.com/pictures/912157/ cel mai frumos zx7r din cate am vazut. sincer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 ba sergiule, o ora m-am uitat la poza asta. superba http://www.bikepics.com/pictures/1421803/ ah superba e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 e doar r, e frumos si vrea sa fie o replica la zx7rr. zx7rr-ul s-a fabricat numai in 96. asta e din 2001. uite sergiule la ce o foloseste nasamtitul...... http://www.bikepics.com/pictures/912157/ cel mai frumos zx7r din cate am vazut. sincer Doar 1996 RR? Aici apare `99 http://www.albatrosmt.narod.ru/temi/oboi/K...ZX-7RR-1999.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 doar in 96, restul sunt replici wsbk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 ba sergiule, o ora m-am uitat la poza asta. superba http://www.bikepics.com/pictures/1421803/ creca acum cand vede poza isi face o l**a ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) iote si cel mai expresiv (parerea mea) video de pe youtube cu un zx7r. Editat Septembrie 18, 2008 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) iote si cel mai expresiv (parerea mea) video de pe youtube cu un zx7r. Dopeman..i hear you...i feel you ! Daca tot veni vb de putin off ,o sa va perzint si filmele mele preferate de pe youtube : http://www.youtube.com/watch?v=yiZjHgrj1r8...feature=related Mai e acolo "the apex files" si desigur "ducati999 vs gsxr600" Dupa parerea mea aceste trei filme re)prezinta foarte bine feelingul cat si mai ales esenta motocicletelor de viteza !! Iar galacticfrog rules Editat Septembrie 19, 2008 de serious sam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_me Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Nu doar in '96 , rr-ul s-a fabricat si in '97 , doi ani la rand defapt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) doar in 96, crede-ma, mias da c.....l stang pe asa ceva. Editat Septembrie 19, 2008 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate