mihaip Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 pare a fi jeg .. din rezervor sau din carburator (care tot din rezervor e pina la urma) In alta ordine de idei eu am schimbat asta iarna si bujiile. Se pare ca ele aveau o parte importanta de vina. Oricum , saptamina viitoare sper sa ajunga filtrul de aer pe care l-am comandat si dupa ce-l schimb mai evaluez situatia. Din ce am constatat, oamenii care se pricep iau lucrurile in ordinea de la simplu la complex : 1 ai filtru de aer curat ? 2 bujiile sint bune ? (scinteie buna, daca e bujia buna da nu da scinteie o fi fisa proasta) . La bujii am observat ca degeaba am scos eu bujia si am vazut ceva scantei .. la o bujie scanteia era foarte slaba iar la cealalta nu era pe margine, nu unde trebie. Concluzie : trebuie sa stii cum arata o scanteie buna. 3 jeg in benzina (chiar asa sv-ul are filtru de benzina ?? ) 4 in cele din urma carburatoarele . Ar mai fi de verificat reglajul de relanti .. poate e prea mic, sau poate ai uitat socul tras. Daca ai timp sambata asta, dupa 'marsul pentru Alex' , le punem una linga alta sa vedem care si ce face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Multumesc pentru ajutor. Am ajuns la concluzia ca daca mai continua in stilul asta o duc la medic mai bine, nu ma pricep la mecanica si nici nu prea imi place sa-mi bag nasul in treburi din astea. Deocamdata merge suficient de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 (editat) 3 jeg in benzina (chiar asa sv-ul are filtru de benzina ?? ) 4 in cele din urma carburatoarele . Ar mai fi de verificat reglajul de relanti .. poate e prea mic, sau poate ai uitat socul tras. Daca ai timp sambata asta, dupa 'marsul pentru Alex' , le punem una linga alta sa vedem care si ce face. daca nu are filtru pe traseu, macar in rezervor trebuie sa aiba un filtru. io vorbesc din ce am vazut la alte agregate, sv-ul nu am avut placerea sa-l cunosc personal... inca cu socul am patit-o si eu, am uitat sa-l las dupa ce am plecat si mi s-a oprit motorul la semafor. pe vremea aia eram mai la inceput si m-am panicat putin (aoleu, s-a stricat motorul !!! ). am cautat vreo cinci minute cauza si dupa ce am gasit-o mi-am dat seama cat de prost sunt. da' asa invatam ce si cum. ps: @darkore - cu siguranta e mai bine sa o duci la doctor, daca nu te prea pricepi si nici nu-ti place sa te bagi. oricum, daca inca face sporadic, probabil ca nu e prea grav si se rezolva usor. Editat Aprilie 12, 2006 de ottoMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 @ottoMan, multumesc si tie. Chiar ieri am vorbit cu doctorul si mi-a zis exact acelasi lucru: s-o mai las nitel, si daca face la fel, s-o duc la operatie Cat despre soc, s-ar putea sa fi fost nitel tras (de obicei plec cu el putin tras), dar maturisesc cu rusine ca pana acum habar n-aveam ca daca ramane tras exista pericolul sa se opreasca motorul la relanti Asta ca sa vedeti cat de bine ma pricep Oricum il opresc dupa ce merg vreo cateva minutele, dar uneori mai uit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Nimic nou pe aici ? Mai are cineva SV 650 S ? Am gasit unul din 99 si mi-a placut, puteti face o scurta prezentare ? Un fel de analiza SWOT Multam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Mai au si altii Eu detin un SV650 naked din 2002 mai gasesti si aici: /index.php?showtopic=50927 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
notavailable Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Ok daca tot am gasit topicu'...hai sa va arat si suzeta mea ...o am de 2 saptamani iar in seara asta am fost prima data la arc ... deci cine a fost in zona a vazut-o .... sunt f. multumit de ea sa vedem cum se comporta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nimeni Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 salut, am si eu un sv 650 de vreo 3 luni, inca zace prin service de cand al-am luat . saptamana viitoare sper sa fie gata . vad numai de bine despre motor pe aici asa ca astept cu nerabdare sa ma dau cu el , mai ales ca e primul motor si nici prea multa experienta nu posed dar sper sa fie ok are cineva idee unde pot gasi un radiator de apa ca al meu a fost trantit si este putin stramb si ma streseaza aspectul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate