Nitescu Postat August 9, 2005 Autor Share Postat August 9, 2005 Crezi ca intrau imaginile de la concurs cand eu am stat o saptamana la Sibiu?IN 3 ORE NU POTI MONTA O EMISIUNE care duminica ? ca am stat ieri ca fraieru in casa sa astept imaginile de la concurs si am vazut doar un chopper si niste bikeri de la o intalnire.. si cu astea gata emisiunea. ce draci am avut.. !! 219564[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Frumoase pozele, jos palaria Un filmulet de unde putem face rost? Dl Nitescu, nu se face un cd cu 5 RON cu toata etapa? Ceva in genul Dakar Romania Team dar la scara mai mica 219453[/snapback] mersi de aprecieri , m-am straduit cat am putut, in ultima zi dupa ce m-am intors de la raliu cred ca aveam 1 kg de noroi pe mine , mo pus dreak sa ma urc pe deal dupa ei ... In legatura cu CD-ul multimedia, ar interesa pe cineva ? eu as putea face asa ceva in care sa bag cam duplu din pozele care sunt pe net ( Probabil din 300 de poze o sa aleg ~ 150 ) . Oricum pana atunci o sa fac un screensaver cu cateva poze mai tari .. va anunt eu cand e gata, si la ce adresa il gasiti See ya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 ...In legatura cu CD-ul multimedia, ar interesa pe cineva ?... Pe mine, de exemplu, da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Daca are si filme ma intereseaza si pe mine CD-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Deci pe mai multa lume intereseaza CD-ul in primul rand daca are un FILM cu etapa respectiva Poate sa fie si pe bani dar sa fie totusi rezonabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NikonXR Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Una cu una fac doua eu astept doar sa scoata DVD cu tot concursul adica filmari din elicopter si de peste tot. Pozele nu scot in evidenta cea ce tine de HARD ENDURO parerea mea , filmul insa face toti bani , acolo e showul cel mare . Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 DVD / CD cu filme vreau si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 din pacate eu nu am filmat prea mult, nu destul pt a face un CD despre Red Bull roManiacs 2005. Sper sa scoata un CD / DVD cei care au filmat in fiecare zi, poate sa rugati pe careva din organizatori sa se ocupe de asta pt ca ei au sigur filmele . Multa bafta See ya. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat August 11, 2005 Autor Share Postat August 11, 2005 Cei de la redbull nu fac cduri.Daca vreti competitia de anul trecut va ajut eu (cu filmari din elicopter si de pe moto) Daca nu ma insel sunt chiar puse pe net in 3 editii 2roti .Pt anul asta mai dureaza.Duminica aveti prima parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 Da ceva compilatie Nitescu nu se poate face? Vezi ca noi nu vream neaparat moca daca ii asa Suntem 4 ptr ceva special legat de CD/DVD... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 au pus azi pe site-ul oficial si un filmuletz din ziua 4. Bestial exemplul de solidaritate - 6-7 piloti fac un lant ca sa-l traga pe unul din rapa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat August 14, 2005 Share Postat August 14, 2005 Incerc fara succes sa vizionez filmuletele de pe site-ul redbullromaniacs, Windows Media Player 10 imi zice ca are codecs care nu este recunoscut de el. Alt media player nu am pe calculator. Voi cu ce program le-ati vizionat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Cei de la redbull nu fac cduri.Daca vreti competitia de anul trecut va ajut eu (cu filmari din elicopter si de pe moto) Daca nu ma insel sunt chiar puse pe net in 3 editii 2roti .Pt anul asta mai dureaza.Duminica aveti prima parte. 221452[/snapback] Am vazut emisiunea....ce marfa tata!!! Dkzule, acu si eu vreau enduro si supermoto Cum adica nu fac cadouri?! Nimeni nu le-a cerut....cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NikonXR Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Hmm ca mai imi bag si eu nasul aici apropo de emisiunea 2 roti cu filmari de la Red Bull ma asteptam la mult mai mult. 3 filmulede de 2 min si gata , ce pare sa isi faca omul care nu a vazut de la fata locului ? Ca nu a fost nimica de pierdut spune sigur. Slab de tot v`ati prezentat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Septembrie 1, 2005 Autor Share Postat Septembrie 1, 2005 doar 2 min ai reusit sa vezi ? Au fost 2 emisiuni Hmm ca mai imi bag si eu nasul aici apropo de emisiunea 2 roti cu filmari de la Red Bull ma asteptam la mult mai mult. 3 filmulede de 2 min si gata , ce pare sa isi faca omul care nu a vazut de la fata locului ? Ca nu a fost nimica de pierdut spune sigur. Slab de tot v`ati prezentat!!! 235089[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Septembrie 12, 2005 Autor Share Postat Septembrie 12, 2005 CEL MAI TARE CONCURS DE ENDURO DIN ROMANIA RED BULL roMANIACS ESTE LA MOTORS TV 6 zile pline de actiune. 1000 de kilometri pe un traseu ce rivalizeaza ca dificultate cu cel din celebrul DAKAR. 60 de piloti de top. Super spectacol la Red Bull roMANIACS 2005. Cel mai tare concurs de enduro din Romania nu putea sa lipseasca de la Motors TV. Cyril Despre, castigatorul Dakarului, Romeo Dunca, singurul roman care a participat si terminat cea mai dura competitie din lume, Darryl Curtis, castigator al concursului Roof of Africa, au fost doar cateva din capetele de afis de la Red Bull roMANIACS 2005. Dupa o prima editie fulminanta competitia Red Bull roManiacs si-a facut deja un renume si pe plan international. Nu va fie teama: in ciuda lamentarilor temporare ale participantilor de la prima editie carateristicile nu se vor modifica: Red Bull roManiacs este si va ramane unul dintre cele mai dure concursuri hard-enduro din lume, daca nu chiar cel mai dur. Cursa a fost deschisa de un un prolog in centrul orasului Sibiu, dupa care au urmat patru zile de hardcore prin salbaticia romaneasca. Finalul a fost la fel de spectaculos, pilotii fiind obligati sa infrunte capriciile vremii pe un teren extrem de dur. Si asta pentru premii in valoare de 20.000 Euro. Cine a luat Marele Premiu? Raspunsul, in luna septembrie, la Motors TV! Date de difuzare ale programului: Marti, 13 septembrie, la ora 18:30 Vineri, 16 septembrie, la ora 01:30 Sambata, 17 septembrie, la ora 11:30 Luni, 19 septembrie, la ora 21:30 Joi, 22 septembrie, la ora 02:30 Pentru mai multe informatii referitoare la competitile transmise in 2005 de Motors TV contactati-ne la motorstv@cmm,ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 L-am vazut ieri dupaamiaza....super Cu asa ceva ne putem mandrii prin toata Europa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate