remu1 Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 La Romana am fost si nu au ce-mi trebuie mie (Gold Fren - 036 ) . In alte parti unde mai stiti ca au un sortiment bogat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 poti sa le incarci la ferodo... parca asa se numea... nu mai stiu sigur! daca vrei sa iti zic cum ajungi acolo da-mi un pm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 incearca si la noi... autozone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 La mototech in voluntari, sau in ghencea, dual tours parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Poti sa incerci si la MotoZone la Cozo ca are Gold Fren .. dar nu stiu daca are exact 036 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zxr Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Intra pe www.caiputere.ro. Acolo aduc piese de schimb pentru orice motor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suru Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 La Romana am fost si nu au ce-mi trebuie mie (Gold Fren - 036 ) . In alte parti unde mai stiti ca au un sortiment bogat ! 207188[/snapback] La magazinul Yamaha din Bd Ghencea 24 (Dual Tours) gasesti toate tipurile de placute de frana GoldFren. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 La mototech in voluntari, sau in ghencea, dual tours parca. 207716[/snapback] Unde-s astia in Voluntari Mototech? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iulie 23, 2005 Share Postat Iulie 23, 2005 Unde-s astia in Voluntari Mototech? 208030[/snapback] http://mototech.go.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iulie 23, 2005 Autor Share Postat Iulie 23, 2005 Am gasit la Dual cu 850 . 000 ! Parca sunt cam scumpe , nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Iulie 23, 2005 Share Postat Iulie 23, 2005 De exemplu placuta frana fata ETZ aprox. 180.000 , feroduri 260.000 lei... Concluzie ---- ce ai gasit tu sunt foarte scumpe!!! Apropo...Bucurate ca ai gasit!!! La ce te asteptai la noi in tara??? La ceva pret real??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 23, 2005 Share Postat Iulie 23, 2005 De exemplu placuta frana fata ETZ aprox. 180.000 , feroduri 260.000 lei... Concluzie ---- ce ai gasit tu sunt foarte scumpe!!! Apropo...Bucurate ca ai gasit!!! La ce te asteptai la noi in tara??? La ceva pret real??? 208392[/snapback] Fii linistit incet incet se "cern" "tunarii" astia cand o sa fie oferta pe piata intr-un an doi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shpeedy Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 imi cer scuze anticipat ca intru "neanuntat" pe topicul omului, da' am si eu o mare nedumerire: care sunt cel mai "bune" placute de frana??? si ma refer la raportul calitate/pret. calitate: frane bune atat reci cat si calde, uzura medie-lunga (sa nu se toceasca in prima mie de km cum au fost primele ce le-am schimbat ). pret: accesibil. si nu in ultimul rand disponibilitatea de a le cumpara din Romania. multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate