bunicu Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Salut ! de curand mi-am cumparat un yamaha aerox R si cred ca e limitat la 80 mai mult nu am avut unde sa-i dau ca inca nu am permis daca cunoaste cineva sau mai are un model asemanator sau chiar la fel plz scrieti aici ca sa stiu si eu ! sau ce probleme are multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Atata duce el.Mai mult nu are de unde. Sunt doar 50cc!!!!!!!!!!1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 urmeaza sa iei carnetul?si at de ce ai luat un scuter la 50? oricum mai mult nu poate duce ...dreaq...dak vrei un 125 te ajuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 au dreptate baieti mai mult de 80-90 nu merge...daca vrei sa-i maresti puterea baga un kit polini sau hebo pe el...daca nu vinde-l si ia unu de 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 sal bunicule. cati bani ai dat pe scuter? de curiozitate te intreb.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat Iulie 22, 2005 Autor Share Postat Iulie 22, 2005 1000 E fix serios ! oricum imi ajunge 80 la ora se simte frate permisul il iau sper deabea marti duc dosarul WiSh me Luck! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat Iulie 22, 2005 Autor Share Postat Iulie 22, 2005 drake cat ma costa un polini? 80 cc macar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Iulie 23, 2005 Share Postat Iulie 23, 2005 Nu-s sigur...in jur de 100-200 euro parca. Si daca vrei si toba sport si tot felu de accesori poate ajunge si la 1000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iulie 23, 2005 Share Postat Iulie 23, 2005 Uite aici: /index.php?...opic=13080&st=8 Cam 80-85 merge fara modificari; cei norocosi ajung la 90 Bafta si drum uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_virusd Postat Decembrie 31, 2005 Share Postat Decembrie 31, 2005 au dreptate baieti mai mult de 80-90 nu merge...daca vrei sa-i maresti puterea baga un kit polini sau hebo pe el...daca nu vinde-l si ia unu de 125. Aici trebuie să te contrazic! Un Aerox merge 120 km/h ca ochiul! Eu am avut unul Âşi atâta mergea... L-am vândut Âşi regret că nu i-am făcut poza cu acul pe 120! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 Aici trebuie să te contrazic! Un Aerox merge 120 km/h ca ochiul! Eu am avut unul Âşi atâta mergea... L-am vândut Âşi regret că nu i-am făcut poza cu acul pe 120! Nu stiu...nu am avut scuter aerox...si din cate stiu eu cele de 50cc nu fug mai tare de 80-85...al meu abia atinge suta si e de 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 Aici trebuie să te contrazic! Un Aerox merge 120 km/h ca ochiul! Eu am avut unul Âşi atâta mergea... L-am vândut Âşi regret că nu i-am făcut poza cu acul pe 120! aveai vitezometrul stricat sau imprecis de la o viteza in sus, n-are cum sa prinda 120 un 50 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 aveai vitezometrul stricat sau imprecis de la o viteza in sus, n-are cum sa prinda 120 un 50 ) Ce sti tu???????? Motorele lor merg cu kerosen, si au turbo!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 aerox prinde max 110, are un prieten de-al meu en pic modificat cu toba sport si ceva carene inlocuite cu carene din carbon si frane brembo... in legatura cu limitatoarele, nu am citit ce sa scris pana acum deci poate ca o mai zis cineva: - ori ai limitator electronic, ceva mai complicat de scosl; - ori ai limitatot la admisie/ evacuare (de obicei o placa gauria care micsoreaza diametrul admisiei/evacuarii) , mai simplu de scos again PS: nu stiu daca scooteru respectiv avea cilindrea marita cu ceva kit... doar ca avea alt evacuare si ceva plastice scimbate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 aerox prinde max 110, are un prieten de-al meu en pic modificat cu toba sport si ceva carene inlocuite cu carene din carbon si frane brembo... Toba "sport" (tuning si racing sau cum mai vrei sa`i zici ) nu ajuta la nimica daca nu ai kit pe el (polini malossi etc.) asa ca toba nu la ajutat,carenele din carbon cantaresc cu putin sub greutatea celor originale iar aeroxul vine din fabrica cu frane brembo...deci nu ia 110 reali decat daca are schimbat pe la motor cate ceva sau e nebun vitezometru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 dece sa nu aiba efect toba sport daca nu are si alte modif. la motor? nu inteleg. tot ii da ceva putere cat o fie ea de mica. si nush daca ii marit cilindreea, poate ca ii, da mere cu 110 sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate