betzigash Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 superjail! animatie, ep. scurte, f tare kids old boy coraline (asta merita vazut 3d) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Hannibal Lector..Tacerea Mieilor..Dragonul Rosu sa te uiti si la Hannibal reising(inceputurile) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) superjail!animatie, ep. scurte, f tare eu prefer Drawn Together iar un film serios: FinalCut.com, mai greu de gasit insa merita vazut Editat Iunie 4, 2009 de grownup.punk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Doubt cu Philip Seymour Hoffman si Meryl Streep care fac super roluri. Running Scared un action movie foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jolipop Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Pe youtube poate fi vazut documentarul "Home", lansat astazi, de Ziua Mondiala a Mediului, in peste 80 de tari din lume. http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU...eature=featured Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Am vazut ieri We were soldiers cu Mel Gibson si mi a placut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 un englezesc f tare bronson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sqq Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 mie mi a placut The cube...am inteles ca are niste continuari?cine stie ceva de titluri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 (editat) mie mi a placut The cube...am inteles ca are niste continuari?cine stie ceva de titluri? Cube 2: Hypercube dar nu mi-as bate capu foarte mult. Primul a fost foarte misto. Al doilea pe mine m-a dezamagit. Dar stii cum e nu te c.a.c.i in gustul omului. Editat Iunie 9, 2009 de plaiesu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doormouse Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 mie mi a placut The cube...am inteles ca are niste continuari?cine stie ceva de titluri? Cube Zero (2004) - cea de-a treia si ultima parte - cel putin a patra inca nu a fost anuntata Perspectiva se schimba in comparaatie cu primele doua parti in care povestea se construieste exclusiv prin ochii prizonierilor; in ultima parte actiunea se desfasora atat din perspectiva prizonierilor, cat si a celor doi tehnicieni/observatori ai Cubului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doormouse Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Urga in regia lui Nikita Mihalkov - un film ca o poezie, nominalizat la Oscar si castigator al Leului de Aur la Festivalul de Film de la Venetia in '91 http://www.imdb.com/title/tt0103176/ Signore & signori - o comedie de moravuri all'italiana http://www.imdb.com/title/tt0062271/#comment To Kill a Mockingbird - classic is never outdated http://www.imdb.com/title/tt0056592/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompilica007 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 "Semper Ride" - Extended Trailer un film facut de armata americana pentru US Marines ,deocamdata e disponibil doar un trailer de 7 minute dar nivelul productiei este impresionant(pt un "safety video") iar modul de abordare al sigurantei pe doua roti este foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 foaaarte bun documentarul "Home"!!! p youtube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diversionist Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 foaaarte bun documentarul "Home"!!! p youtube Subscriu!!! Si, in sfarsit, am reusit sa revad toata seria BAND OF BROTHERS. Trailer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KillTheMF Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 (editat) Am vazut Cannibal Holocaust , cool / sick movie Editat Iunie 17, 2009 de KillTheMF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 vedeti aici: /index.php?showtopic=305366 dar numai cu motoare. Don`t forget to SEED! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 antichrist, de lars von trier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 (editat) Am revazut The legends of the fall(Legendele toamnei), si recunosc ca este unul din filmele poetice, superbe, si fara greseala, care il fac minunat si frumos, indiferent de faptul ca il revezi pt a mia oara...Perfect de la scenariu si peisaje, pana la actori si regie, si muzica...Plus o multitudine de idei super atinse...TOTAL perfect.... Editat Iulie 8, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 URSUL, 1988 Nu pot decat sa-ti multumesc ca mi-ai adus aminte de filmul asta, imi doresc sa il revad de multi ani. Gata nu mai dorm deloc in noaptea asta! Il recomand cu caldura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Am vazut de curand primele 3 serii din serialul DEXTER. Pt amatorii genului consider ca e un film de nota 10! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinFB Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 pentru amatorii genului recomand Watchmen, parerea mea, e in top 3 filme cu super-eroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 White Heat cu James Cagney pentru cunoscatorii genului gangster in stilu Cagney. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 BrĂźno nu e mai bun decat borat si alig insa merita vazut de dragul personajului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Deschid un nou topic in speranta ca este util.De multe ori descarcam tone de filme duzinare si ne incarcam hardurile inutil,dar aici cei care descoperim filme interesante si merita vazute atunci cu siguranta merita sa le recomandam si alrora.Incep cu cateva recomandari recente: CHE:part two (2008) -biografic- MAX MANUS (2008) -biografic- BRONSON (2009)-biografic- PUBLIC ENEMIES (2009) -biografic- POWDER BLUE (2009) -drama- THE HANGOVER (2009) -comedie- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 (editat) the league of extraordinary gentleman cu sean connery. e putin mai vechi, aventura, actiune, sf. contele de monte cristo su gerard depardieu vidoq, laleaua neagra, terminus paradis, comisarul moldovan. Editat Iulie 27, 2009 de montecristo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate