boco Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Roli, poti sa-mi spui cat costa urmatoarele lucruri: - o evacuare completa Termignoni (inclusiv filtre de aer si centralina); - carene de curse; - ambreiaj anti-hopping. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
odhin Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 (editat) Roli, poti sa-mi spui cat costa urmatoarele lucruri: - o evacuare completa Termignoni (inclusiv filtre de aer si centralina); - carene de curse; - ambreiaj anti-hopping. stiu k nu imi e adresata mie dar... kitul costa vreo 2500 E dk ai posibilitatea ia-ti din state si carene si ambreiaj. snt mai ieftine si f bune. dk te intereseaza iti dau cateva link-uri uite un link UK care are carene f ieftine http://carbon-trader.com/main.htm Multumesc! Editat Noiembrie 21, 2006 de odhin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Multumesc odhin. Daca ai , trimite si niste link-uri de State. Foarte interesant ce mi-ai trimis. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzelu Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Salutare, Sunt nou venit in familia Ducati; mi-am luat de curand un Ducati Monster 620ie Dark (2002). Multumit de el, arata bestial (dupa mine), merge super bine. Intentionez sa-l tin cativa ani buni, pt. ca puterea/performantele sunt mai mult decat ce-mi trebuie mie. Ma gandesc sa-i pun in viitor carena mica deasupra farului si carena peste locul din spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Foarte fain! Sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Foarte fain! Sa-l stapanesti sanatos! Ti-ai luat masina Ducati ??? Sa pot sa te felicit si io ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Ti-ai luat masina Ducati ??? Sa pot sa te felicit si io ! Mai vibrochen!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Mai vibrochen!!! Nu mai vorbi de lucruri sfinte, ca ma confunda lumea cu Feri si mai vand motorul la pulivara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Nu mai vorbi de lucruri sfinte, ca ma confunda lumea cu Feri si mai vand motorul la pulivara... Sorry, mancat-as telescopul de vibratii!!! Era o gluma. Am vrut sa te atac! HI HI HI!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 (editat) Sorry, mancat-as telescopul de vibratii!!! Era o gluma. Am vrut sa te atac! HI HI HI!!!!! ai mancati-as si eu ambreiajul ala care suna... P.S. Eu inteleg gluma dar altii poate nu. Stii tu cum e... Editat Decembrie 4, 2006 de sebi77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 ai mancati-as si eu ambreiajul ala care suna... P.S. Eu inteleg gluma dar altii poate nu. Stii tu cum e... Bem o cafea maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Bem o cafea maine? Normal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
STEFAN D Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 SALUTARE! SUNT SI EU PROASPAT POSESOR DE DUCATI 749. SUPER SENZATIE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 SALUTARE! SUNT SI EU PROASPAT POSESOR DE DUCATI 749. SUPER SENZATIE. Suuuper! Bine ai venit printre Ducati-sti! N-o sa-ti fie usor. Multi n-o sa te inteleaga. Dar cred ca o sa te simti foarte bine pe 749. Si, fie vorba intre noi, nu are toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
STEFAN D Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 EU II INTELEG. INAINTE AM AVUT YAMAHA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 lasand deoparte aciditatile dintre forumisti privind fiabilitatea marcii ducati vreau sa va spun ca de 3 luni decand am ducati , ieri am trecut de 5000 km pe acest motor. mulltumit pana la cer si inapoi. singura problema pe care am intampinat-o a fost la pompa de la ambreiaj , care avea garniturile uzate. in rest merge ca un vis . va salut si va doresc cat mai multi km fara evenimente neplacute ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 Suuuper! Bine ai venit printre Ducati-sti! N-o sa-ti fie usor. Multi n-o sa te inteleaga. Dar cred ca o sa te simti foarte bine pe 749. Si, fie vorba intre noi, nu are toata lumea. LA MULTI ANI Boco !!! LA MULTI ANI Ducati !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 LA MULTI ANI Boco !!! LA MULTI ANI Ducati !!! Multam! "LA MULTI ANI" si tie! Si la cat mai multe titluri WSBK pentru Ducati. Stii cate a avut in ultimii 16 ani, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deMayo Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 (editat) Luati de cititi cit de "putin " fiabile sint Ducatiurile Monster din 93 cu aproape 120 K mile la bord La multi ani pt toti Ducatistii...si nu numai! Editat Decembrie 30, 2006 de deMayo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Ianuarie 2, 2007 Share Postat Ianuarie 2, 2007 Luati de cititi cit de "putin " fiabile sint Ducatiurile Monster din 93 cu aproape 120 K mile la bord La multi ani pt toti Ducatistii...si nu numai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brutt Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 Nu mai vorbi de lucruri sfinte, ca ma confunda lumea cu Feri si mai vand motorul la pulivara... despre cine vorbiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 despre cine vorbiti? Un elev model al d-lui ME__L... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 despre cine vorbiti? Jigneala!!! Nu-l stii pe Feri? Vai de viata ta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 http://www.universmoto.ro/article--Test_de...999--10304.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mms Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 i used tu ride one... ce rau imi pare dupa ea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate