piticu888 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 buna ma numesc dany si sunt incepator cu scuterele !!! am si eu un sr50 dietech si nu e curatat filtru de aer cam de 1 an poate chear mai mult .... cum sal curat? e usor? ce tre sa fac? .... si 2 imi consuma cam 4,7 la suta de km. .... e normal ? ce tre sa fac sa consume mai putin ... ms pt intelgere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boditza Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 daca este normal ar trebui sa fie din burete si se spala pur si simplu in apa,dar daca e copt se va dezintegra. consumu ar trebui sa scada usor daca ar fi filtru imbacsit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 pentru consum mare ai aici un topic intreg. filtrul de aer se da jos si se curata. daca e de burete se spala (unii zic cu detergent, altii cu benzina) si se pune inapoi (altii zic ca inainte de a-l pune inapoi sa-l bagi in ulei si sa-l storci bine). daca e de hartie trebe curatat cu jet de aer (compresor). daca e uzat, indiferent de materialul din care e facut trebe schimbat! succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) buna ma numesc dany si sunt incepator cu scuterele !!! am si eu un sr50 dietech si nu e curatat filtru de aer cam de 1 an poate chear mai mult .... cum sal curat? e usor? ce tre sa fac? .... si 2 imi consuma cam 4,7 la suta de km. .... e normal ? ce tre sa fac sa consume mai putin ... ms pt intelgere... salutare. esti incepator ... ok. citeste AICI in primul rand. . dupaia. daca ai folosi gugalu (www.google.ro) si ai scrie : cum curat filtrul de aer, unul dintre rezultate ar fi AICI (am facut eu un topic maidemult ) la 2, citeste AICI Concluzia 1. folositi search-u ca deasta s-a facut. Concluzia 2. GUUUUGAAALLLL. scrie pe google orice intrebare si daca ti e pare banali si vei gasi.(in mare parte). vad ca mi-a luat-o inainte anothergxg. ). Editat Iulie 9, 2008 de ionutz100cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boditza Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 pentru consum mare ai aici un topic intreg. filtrul de aer se da jos si se curata. daca e de burete se spala (unii zic cu detergent, altii cu benzina) si se pune inapoi (altii zic ca inainte de a-l pune inapoi sa-l bagi in ulei si sa-l storci bine). daca e de hartie trebe curatat cu jet de aer (compresor). daca e uzat, indiferent de materialul din care e facut trebe schimbat! succes! NU SE SPALA CU BENZINA BURETELE!!!!! va fi dizolvat sau se va face praf. mie imi arunca din carburator din cauza muzicutelor si mi-l facea praf la fiecare 2 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu888 Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 ince ulei sa inmoi filtru dupa ce il curaT ? cum ii zice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 ince ulei sa inmoi filtru dupa ce il curaT ? cum ii zice? inteleg ca esti incepator si nu te prea pricepi, dar incearca totusi sa citesti bibliografia pe care ti-a dat-o ionutz100cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 ince ulei sa inmoi filtru dupa ce il curaT ? cum ii zice? in ulei de motor .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 in ulei de motor .... eu cand am curatat filtrul nu l-am imbibat in ulei. l-am curatat cu detergent doar si l-am lasat sa se usuce. parerile sunt impartite : ca se baga in ulei sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu888 Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 am revenit... am curatat filtru , lam spalat bine si urmeaza sa-l pun inapoi ... acm o sa am performante mai bune ? ... oare consuma mai putin ? o sa se intample ceva k lam curatat? multumesc de intelegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 am revenit... am curatat filtru , lam spalat bine si urmeaza sa-l pun inapoi ... acm o sa am performante mai bune ? ... oare consuma mai putin ? o sa se intample ceva k lam curatat? multumesc de intelegere performante mai bune nu stiu dar poate vei simti cate ceva. Despre consum nu stiu sa iti zic. De intamplat nu se va intampla nimic. Nimic rau adica.E bine sa cureti filtrul ca altfel toate impuritatile (praf, etc) ajung in carburator. Daca gresesc sa ma corecteze cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu888 Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 am revenit....am curatat filtru lam pus inapoi si acm sa vad ce se intampla... cu consumu oricum tot atat cred k consuma k am facut o tura cu el in jur de 4,5 ... nush ce o sa fac... dak stiti ceva ce sa fac fara sa merg la vreun service k aicea in Lupeni unde stau nu sunt !!! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuteristu Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 piticule consumul tau e normal la un motor in 2 timpi cu ceva uzura. Nu uita ca motorul in 2 timpi are prin constructie un randament mai mic, nu este fiabil si isi pierde relativ repede parametrii pe care i-a avut cand a fost nou. Poti incerca o segmentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugurg Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Nu mai baga mana in gaz! Mergi cu plecari lente de pe loc, nu accelera brusc, nu merge in ture isterice ca nu esti la concurs, etc etc.. Si zi-ne apoi cat a consumat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu888 Postat Iulie 10, 2008 Autor Share Postat Iulie 10, 2008 am incercat si sa nu bag gaz si degeaba.... mia luat 4,3 la% .... totusi eu zic k e un consum mare.... mai bn imi iau masina ) .....dak stii cum se regleaza carburatoru la sr50 ziceti-mi si mie pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 (editat) am incercat si sa nu bag gaz si degeaba.... mia luat 4,3 la% .... totusi eu zic k e un consum mare.... mai bn imi iau masina ) .....dak stii cum se regleaza carburatoru la sr50 ziceti-mi si mie pls 1.Flitrul se spala cu apa si cu detergent(eu am folosit feiri:D)..vad ca sa rezolvat problema. 2.Nu te baga la carburator daca nustii...dute la un mecanic si ti-l rezolva imediat;) Editat Iulie 10, 2008 de mafiot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu888 Postat Iulie 10, 2008 Autor Share Postat Iulie 10, 2008 1.Flitrul se spala cu apa si cu detergent(eu am folosit feiri:D)..vad ca sa rezolvat problema.2.Nu te baga la carburator daca nustii...dute la un mecanic si ti-l rezolva imediat;) lam curatat cu detrgent .... nush exact cum ii zice... si la carburat nu ma bag dar treaba e ca aicea nu prea sunt mecanici de aia am zis k poate ma ajuta cineva:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate