Apocalypse2007 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Din drojdia de germana care s-au chinuit unii sa mi-o indese in cap prin scoli am inteles urmatoarele: Tipu’ a intrat noaptea cu peste 200km/h in fundu’ camionului. Soferu’ camionului a mai mers inca 4 km pana l-a oprit unu. (asta-I cam ciudat ca la cat i-a indoit ala bara din spate trebuia sa simta unda de soc macar in volan) Din cauza castii f. bune motociclistul a supravietuit!!! Die Polizei fuhr nachts um 1 Uhr in der Nahe von Tulsa, Oklahoma, Streife als sie dieses Knauel hier vorfand: Ein paar Kilometer weiter auf der Strecke stoppte eine andere Streife gerade einen Truck. Den Polizisten bot sich folgendes Bild: Der Trucker meinte, er hatte den Schlag gespurt, aber er brauchte ganze 4 Kilometer, um rechts ranzufahren. Den Biker war mit knapp 200km/h unterwegs al ser in den Truck knallte. Es zahlt sich aus, einen guten Helm zu tragen, wenn man Motorrad fahrt. Der Typ hat Uberlebt!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Ciudat. Am mai vazut articolul asta, dar ziceau ca tipul a murit instant, din cauza socului. Mai concret, la impactul capului cu duba, creierul s-a rostogolit in cap, precum apa intr-un pahar, atunci cand il clatini. Ciudat oricum. Eu chiar ma indoiesc ca a supravietuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 e cam imposibil sa fi supravietuit. + cine il lasa exact in pozitia aia si ii facea poza daca era viu inca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Apocalypse2007 Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 Ciudat. Am mai vazut articolul asta, dar ziceau ca tipul a murit instant, din cauza socului. Mai concret, la impactul capului cu duba, creierul s-a rostogolit in cap, precum apa intr-un pahar, atunci cand il clatini. Ciudat oricum. Eu chiar ma indoiesc ca a supravietuit. scuze am cautat si am gasit si articolul la americani si ala de fapt a crapat instant...plus ca camionagiul a oprit imediat...nemti mincinosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_400 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 in articol se spune ca purta si cizme , i-au sarit de la impact sau l-a mai tarat cativa metri buni de nu le mai avea in picioare Urat mod de a muri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 io zic ca ajung topicurile cu accidentele din tara noastra pe forumul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra3ptylla Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) Ei, daca tot suntem aici... http://www. 4lol .ru/cars/ Uitati-va acolo ATENTIE! CONTINUT URAT RAU DE TOT. OGRISH! Editat Iulie 9, 2008 de Ra3ptylla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 sunt vechi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopster Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) scuze am cautat si am gasit si articolul la americani si ala de fapt a crapat instant...plus ca camionagiul a oprit imediat...nemti mincinosi enschuldigung...nemtzalaii n-are dom'ne nici o vina...crede-ma!! tot din bruma de germana pe care n-am stiut-o niciodat iti pot spune cu certitudine ca : paar nu e patru! 4= vier (se citeste fiar, sau asemanator) fraza de la final nu spune ca purta o casca buna, ci ca atunci cand pleci la drum iti trebuie o casca buna, in mare ales gute Editat Iulie 9, 2008 de chopster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 e cam imposibil sa fi supravietuit. + cine il lasa exact in pozitia aia si ii facea poza daca era viu inca? statea la umbra in picioare si astepta o bere tipul. sau se uita prin remorca dupa ceva marfa de contrabanda... nu avea cum sa nu moara. poate nu instantaneu dar nici dupa mult timp, cred. oricum as vrea sa aflu ce casca avea... Ei, daca tot suntem aici... http://www. 4lol .ru/cars/ Uitati-va acolo ATENTIE! CONTINUT URAT RAU DE TOT. OGRISH! da asta e super...merita vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 ciudat e ca am mai vazut pozele astea in urma cu un an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 ciudat e ca am mai vazut pozele astea in urma cu un an da, sunt vechi, a mai fost topic pe tema asta acum un an si tipul de fapt, a murit la impact... daca era viu nu-l lasa nimeni acolo sa-l fotografieze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 ouchhh!!! La cum arata motorul cu siguranta viteza mica este straina de eveniment,iar referitor la individ nu este asa de rupt la cum am tras concluzia vazand prima data motorul dupa impact. Ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate