ishmael Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 daca meri cu masina cu viteza luminii si aprinzi farurile ce se intampla ? cand ajungeti cu masina la viteza luminii sa imi dati un bip ... va resun eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrinel Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Zoltan!Pai aparatul foto in primul rand functioneaza pe baza luminii, nu pe baza miscarii, si auzul este procesul de transmitere a vibratiilor din jur la un organ de procesare a informatiilor, respectiv al vibratiilor (creier) din moment ce plantele nu au un creier nu aud Vibratiile nu sunt captate prin auz. Iti sugerez sa dormi cu un motan castrat (nu neaparat) lipit de tine si cu dopuri in urechi (se dau gratis in avion)... iti zic eu ca tot te scutura de iti blastemi ziua in care l-ai cules din sant si ai mai si dat 50 de ron sa-l scapi de bile. Cat priveste ap foto....baga ochiu pa la fizica de a 7-a ...acolo cu concava si convexa .....si cu lumanarea care arde cu cracii in sus.....Plus inghe scrie ca plantele n-au creier????Aici se cer raspunsuri logice...verificabile stiintific...nu axioame incropite dupa ureche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciobi_mare Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 (editat) Nu m-am putut abtine si cer intrarea in club. Pentru autorizare: Problema de mate pentru "breiniaci" Mama e cu 21 ani mai mare decit fiul. Peste 6 ani mama va fi de 5 ori mai in virsta decit fiul. Intrebare: unde este tata si ce face el acolo ? Editat Iulie 27, 2008 de Ciobi_mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 calare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZMAUL Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Lif...-de-oameni.html la sfarsitul articolului , e un filmuletz de pe "you tube",iar dupa ce ai terminat vizionarea lui, mai ai inca 15 minifilmari de la concert... fericitzi sint cei ce au putut fi acolo!!!!!tare de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Zoltan!Pai aparatul foto in primul rand functioneaza pe baza luminii, nu pe baza miscarii, si auzul este procesul de transmitere a vibratiilor din jur la un organ de procesare a informatiilor, respectiv al vibratiilor (creier) din moment ce plantele nu au un creier nu aud sunt plante care infloresc si le merge mai bine pe muzica simfonica.... no joke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiobanuJr Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 da pai de aia zic, am vazut si io tot felu. si ziceam ca poate stiti voi ceva, poate chiar ati incercat... sa urlati la un mar.. : " BAH!! Arunca Fructu ala mai copt ca mi foame" ) Zoltan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 (editat) Vibratiile nu sunt captate prin auz. Iti sugerez sa dormi cu un motan castrat (nu neaparat) lipit de tine si cu dopuri in urechi (se dau gratis in avion)... iti zic eu ca tot te scutura de iti blastemi ziua in care l-ai cules din sant si ai mai si dat 50 de ron sa-l scapi de bile. Cat priveste ap foto....baga ochiu pa la fizica de a 7-a ...acolo cu concava si convexa .....si cu lumanarea care arde cu cracii in sus.....Plus inghe scrie ca plantele n-au creier????Aici se cer raspunsuri logice...verificabile stiintific...nu axioame incropite dupa ureche gaseste-mi tu creierul la plante si eu ti-l manc dar daca eu am dat raspuns gresit de ce nu binevoiesti de a-l da pe cel corect ? daca meri cu masina cu viteza luminii si aprinzi farurile ce se intampla ? Se descompun cu mult inainte Editat Iulie 27, 2008 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 (editat) care imi spune cum sta treaba cu teoria simtului gaurii ? care era oricum destul de generoasa... WATCH THIS..... dupa vizita unei cucoane cam asa arata ))))).era o toaleta publica DE VIS (nu postam asa poza...dar daca tot se numeste topicu BRAINIAC..........sa fiu brainiac atunci Editat Iulie 28, 2008 de JVC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 cand ajungeti cu masina la viteza luminii sa imi dati un bip ... va resun eu . ... ...gindeste si tu oleaca ca nu esti planta!!...daca ajung sa merg cu masina asa tare, nu am cum sa-ti dau bip!!...pur si simplu merg mai tare decit viteza undelor radio!!... Aici se cer raspunsuri logice...verificabile stiintific...nu axioame incropite dupa ureche ... :D :D ...exact!....asta ziceam si eu!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 ... ...gindeste si tu oleaca ca nu esti planta!!...daca ajung sa merg cu masina asa tare, nu am cum sa-ti dau bip!!...pur si simplu merg mai tare decit viteza undelor radio!!... ... :D :D ...exact!....asta ziceam si eu!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 ... ...gindeste si tu oleaca ca nu esti planta!!...daca ajung sa merg cu masina asa tare, nu am cum sa-ti dau bip!!...pur si simplu merg mai tare decit viteza undelor radio!!... dai si tu bip de pe un telefon cu fibra optica sham gatat, oricum pe cand il primesc esti bunicumeu deja. oricum ... ai fost tu cu mashina si ai incercat si no mers ? ia nu mai cobi, ca sapt. viitoare am un drum la neamuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Nu m-am putut abtine si cer intrarea in club. Pentru autorizare: Problema de mate pentru "breiniaci" Mama e cu 21 ani mai mare decit fiul. Peste 6 ani mama va fi de 5 ori mai in virsta decit fiul. Intrebare: unde este tata si ce face el acolo ? ...salve!...da mult te-ai mai abtinut! ...era si cazul sa intervii in disputa stiintifica organizata de "plodul" tau!!... ...on topic!..tata este...pe p..la lui si da cu zmoala din balcon!.. care imi spune cum sta treaba cu teoria simtului gaurii ? care era oricum destul de generoasa... WATCH THIS..... dupa vizita unei cucoane cam asa arata ))))).era o toaleta publica DE VIS (nu postam asa poza...dar daca tot se numeste topicu BRAINIAC..........sa fiu brainiac atunci ..i-ti era tie musai sa spurci frumusete de topic cu poza ta plina de cacao!...chiar nu eram curiosi de locurile pe unde te plimbi ca sa vinezi poze din astea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 (editat) Nu m-am putut abtine si cer intrarea in club. Pentru autorizare: Problema de mate pentru "breiniaci" Mama e cu 21 ani mai mare decit fiul. Peste 6 ani mama va fi de 5 ori mai in virsta decit fiul. Intrebare: unde este tata si ce face el acolo ? Raspuns: As zice ca tatal ( in acest caz NU indeplineste si functia de sot ) este undeva unde poate servi ceva rece si ii joaca "creierii barbut" din cauza calculelor ce le are de facut pt. plata pensiei alimentare. Editat Iulie 28, 2008 de marele alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 dai si tu bip de pe un telefon cu fibra optica sham gatat, oricum pe cand il primesc esti bunicumeu deja.oricum ... ai fost tu cu mashina si ai incercat si no mers ? ia nu mai cobi, ca sapt. viitoare am un drum la neamuri ...uite ca la asta nu m-am gindit!...asa-i, cu un telefon din ala se rezolva multe, ideea e sa fie multa fibra...ajuta la digestie!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 ZOLTAN!!!!! Am o intrebare faina pt voi.....................sa vad p care il duce mintea si gaseste raspunsul:"care e problema cu batranetea? vreau sa vad cine se chinuie sami dea un raspuns corect.................... dk nu-l gasiti am sa vil dau eu dar va las inainte sa va stoarceti creierii putin ZOLTAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 ZOLTAN!!!!! Am o intrebare faina pt voi.....................sa vad p care il duce mintea si gaseste raspunsul:"care e problema cu batranetea? vreau sa vad cine se chinuie sami dea un raspuns corect.................... dk nu-l gasiti am sa vil dau eu dar va las inainte sa va stoarceti creierii putin ZOLTAN ...chestia cu batrinetea, cui?...e cam subtire intrebarea!!...ce anume vrei sa stii?...asa cum ai pus tu intrebarea ar mai fi una: care-i chestia cu facerea lumii?...deci ce vrei sa aflii de fapt?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Iulie 28, 2008 Autor Share Postat Iulie 28, 2008 (editat) Nu m-am putut abtine si cer intrarea in club. Pentru autorizare: Problema de mate pentru "breiniaci" Mama e cu 21 ani mai mare decit fiul. Peste 6 ani mama va fi de 5 ori mai in virsta decit fiul. Intrebare: unde este tata si ce face el acolo ? Zoltan ! Watch this !!! : X = varsta fiului ; Y = varsta mamei ; Mama este cu 21 de ani mai mare ca fiul ei : ==> y = x + 21 Peste 6 ani va fi de 5 ori mai mare decat fiul : ==> y + 6= 5(x+6) Deci substituim pe y din a doua ecuatie cu valoarea din prima : Si rezulta: (x+21)+6 = 5(x+6) x+27 = 5x+30 x-5x = 3 -4x = 3 x = - 0.75 Daca stim ca x = - 0.75 ==> y = x+21 y = - 0.75 +21 y = 20.25 Daca x = - 0.75 iar varsta se masoara in ani => 0.75 din an = 9 luni => x = - 9luni Adica era in momentul conceperii => Tata era la mama si dadea la buci !!! Matematicăăăăă .. brainicilor !! Zoltan ! Editat Iulie 28, 2008 de HIGHLANDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Zoltan ! Watch this !!! : X = varsta fiului ; Y = varsta mamei ; Mama este cu 21 de ani mai mare ca fiul ei : ==> y = x + 21 Peste 6 ani va fi de 5 ori mai mare decat fiul : ==> y + 6= 5(x+6) Deci substituim pe y din a doua ecuatie cu valoarea din prima : Si rezulta: (x+21)+6 = 5(x+6) x+27 = 5x+30 x-5x = 3 -4x = 3 x = - 0.75 Daca stim ca x = - 0.75 ==> y = x+21 y = - 0.75 +21 y = 20.25 Daca x = - 0.75 iar varsta se masoara in ani => 0.75 din an = 9 luni => x = - 9luni Adica era in momentul conceperii => Tata era la mama si dadea la buci !!! Matematicăăăăă .. brainicilor !! Zoltan ! ....what a fuck!!!....please dont waste my time with this shit!.. ..nu trebuia atita mate ca sa-ti dai seama de asta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Iulie 28, 2008 Autor Share Postat Iulie 28, 2008 ....what a fuck!!!....please dont waste my time with this shit!.. ..nu trebuia atita mate ca sa-ti dai seama de asta!! Zoltan ! Am rezolvat matematic problema .. Nu doar impresii .. matematică brainiacilor .. Că de comentarii ilogice si fara noima e plin paci .. Dovezi fratilor .. nu vorbe .. Zoltan ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 ...chestia cu batrinetea, cui?...e cam subtire intrebarea!!...ce anume vrei sa stii?...asa cum ai pus tu intrebarea ar mai fi una: care-i chestia cu facerea lumii?...deci ce vrei sa aflii de fapt?.. Nu e vorba de batranetea unei anume persoane ci in general,orice perioada a vietii are o problema.......de aceea eu am intrebat care e problema cu batranetea,simplu.....si la fel d simplu e si raspunsul.........trebuie doar sa iti pice fisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Nu e vorba de batranetea unei anume persoane ci in general,orice perioada a vietii are o problema.......de aceea eu am intrebat care e problema cu batranetea,simplu.....si la fel d simplu e si raspunsul.........trebuie doar sa iti pice fisa Nimeni nu vrea sa imbatraneasca dar toti vrem sa traim mult, asta-i ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Zoltan ! Watch this !!! : X = varsta fiului ; Y = varsta mamei ; Mama este cu 21 de ani mai mare ca fiul ei : ==> y = x + 21 Peste 6 ani va fi de 5 ori mai mare decat fiul : ==> y + 6= 5(x+6) Deci substituim pe y din a doua ecuatie cu valoarea din prima : Si rezulta: (x+21)+6 = 5(x+6) x+27 = 5x+30 x-5x = 3 -4x = 3 x = - 0.75 Daca stim ca x = - 0.75 ==> y = x+21 y = - 0.75 +21 y = 20.25 Daca x = - 0.75 iar varsta se masoara in ani => 0.75 din an = 9 luni => x = - 9luni Adica era in momentul conceperii => Tata era la mama si dadea la buci !!! Matematicăăăăă .. brainicilor !! Zoltan ! pai si io ce-am zis acu 2 pagini ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Nimeni nu vrea sa imbatraneasca dar toti vrem sa traim mult, asta-i ? Sorry eu sunt una din persoanele care nu vrea sa traiasca mult..........pana la 45 ii ok............. oricum esti p aproape de raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate