ninja_skija Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Dupa cum am scris si pe urban, vin sa il vad pe Sever recitand poezii. Sa intre in pregatiri cu unele noi, daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirceone Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 O stire de care cred ca unii vor fi interesati:vor fi si trupe punk. RESPECT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSSEBY Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 O stire de care cred ca unii vor fi interesati:vor fi si trupe punk. RESPECT!!! beau pentru asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dramet33 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 daca bea seby...eu nu il las singur la greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSSEBY Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 daca bea seby...eu nu il las singur la greu prietene, pentru gestul tau dau un "tusnad" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Ma eu cred ca o sa devenim un grup de alcolici calare pe motociclete ,in orice caz ,voi veniti bucurati-va,distrati-va,legati prietenii noi ,pentru ca noi vom avea grija sa va simtiti cat mai bine si sa nu va lipseasca nimic. Si poate Sever o sa invete si poezi noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSSEBY Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 razvane, daca sever nu invata poezii il penalizam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Bun, bun, avem deci si program cultural-artistic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirceone Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 cat de curand vom pune cateva poze cu locatia intrunirii. RESPECT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angelina28gia Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Asteptam cu nerabdare pozele, sa nu se repete ce-a fost la brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Asteptam cu nerabdare pozele, sa nu se repete ce-a fost la brasov. din cate ii stiu eu pa baietii din Ploiesti si ii stiu de ceva ani buni --nu avem de ce sa ne facem pb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 (editat) Pacat ca se suprapune cu a nostra.Sezonul asta a fost o din pacate o cacealma cu organizarea intrunirilor care s-au suprapus una peste alta,ori s-au anulat.Speram la anu sa fie mai bine organizate sa ne putem bucura de cat mai multe intruniri.Succes cu organizarea Editat August 4, 2008 de exores Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 mare petrecere mare locatie faina, trupe "mistoace" bere garla abia astept de parca ai baut mai mult de 2 beri vre o data.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Domnu Vlad va asteptam sa beti cate beri vreti dumneavoastra ...si pana la urma nu ti-ai mai luat Varadero de 1000 ? ai trecut la V-Strom tot de 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heavy Riders M.C. Postat August 4, 2008 Autor Share Postat August 4, 2008 Asteptam cu nerabdare pozele, sa nu se repete ce-a fost la brasov. Atasez doar doua poze pentru moment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angelina28gia Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Da, asta da locatie, , putem lua cortul linistiti, nu ne sufocam ca in desertul prejmer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_devil Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 eu una deabia astept! cu toate ca este foarte mare distanta de la mine la locul intrunirii FELICITARILE mele pentru locatie, astept cu nerabdare concursurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 La Brasov desert,la voi padurea tropicala.Fratilor motociclisti tocmai ce am luat o teapa cu tot cu calaret.Ca sa imi petrec ziua de nastere la voi in aceasta locatie am si eu pretentia sa ne dati cateva detalii-posibilitati de cazare,campare,hrana,odihna,igiena,recreere.Va reamintesc ca o poza face cat 1000 de cuvinte.M-am ars si nu vreau sa o mai patesc.Ploiestiul este singurul loc unde m-am simtit asa cum trebuie la o intalneala,dar s-a schimbat clubul si locatia si sunt nevoit sa imi iau masuri.Multam fain! Sa sune ca o reclama ,laudati-va ca este momentul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirceone Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 La Brasov desert,la voi padurea tropicala.Fratilor motociclisti tocmai ce am luat o teapa cu tot cu calaret.Ca sa imi petrec ziua de nastere la voi in aceasta locatie am si eu pretentia sa ne dati cateva detalii-posibilitati de cazare,campare,hrana,odihna,igiena,recreere.Va reamintesc ca o poza face cat 1000 de cuvinte.M-am ars si nu vreau sa o mai patesc.Ploiestiul este singurul loc unde m-am simtit asa cum trebuie la o intalneala,dar s-a schimbat clubul si locatia si sunt nevoit sa imi iau masuri.Multam fain! Sa sune ca o reclama ,laudati-va ca este momentul! 1.padure tropicala nu e,e una romaneasca. 2.nu putem avea pretentia sa iti faci ziua de nastere cu noi,o faci numai daca ai placerea 3.cazare numai la cort,(camping imprejmuit si pazit) 4.comercianti multi si accesibili 5.wc-uri ecologice 6.ce se ofera la o intrunire moto(concerte,concursuri,circuit ,paint ball,parada) intr-adevar clubul si locatia s-au schimbat,masurile sunt intotdeauna de bun augur,mai ramane sa vii sa te convingi. Calitatea nu are nevoie de reclama. RESPECT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Ca sa adaug si eu ceva ,exista cateva pensiuni sau hoteluri in Ploiesti dar sunt destul de scumpe acum daca iti permiti dane de stire si iti comunicam cateva preturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Crezi cumva ca mi-am luat busa pe nasturi?Imi permit,desi as vrea sa stau in mijlocul actiunii,vreau sa si pot dormi macar 6 ore inaintea unui drum de intoarcere de cateva sute de km.Suna bine ceea ce citesc si am mai cules deja informatii despre zona.Naspa partea cu dusurile.Este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirceone Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Crezi cumva ca mi-am luat busa pe nasturi?Imi permit,desi as vrea sa stau in mijlocul actiunii,vreau sa si pot dormi macar 6 ore inaintea unui drum de intoarcere de cateva sute de km.Suna bine ceea ce citesc si am mai cules deja informatii despre zona.Naspa partea cu dusurile.Este? Nu iti face probleme in privinta odihnei.Vom avea grija sa fie asigurata linistea in limitele unei intruniri moto(dupa orele 1.30/2.00 vor fi interzise toate manifestatiile care vor produce mai mult zgomot decat e necesar) RESPECT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Crezi cumva ca mi-am luat busa pe nasturi?Imi permit,desi as vrea sa stau in mijlocul actiunii,vreau sa si pot dormi macar 6 ore inaintea unui drum de intoarcere de cateva sute de km.Suna bine ceea ce citesc si am mai cules deja informatii despre zona.Naspa partea cu dusurile.Este? Daca vrei dus, mergi la mine, te imbaiezi si gata, asta nu-i problema(asta in cazul in care nu vor fii acolo). Poate nu sariti acum ca sunt poponar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackmoonrider Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 La Brasov desert,la voi padurea tropicala.Fratilor motociclisti tocmai ce am luat o teapa cu tot cu calaret.Ca sa imi petrec ziua de nastere la voi in aceasta locatie am si eu pretentia sa ne dati cateva detalii-posibilitati de cazare,campare,hrana,odihna,igiena,recreere.Va reamintesc ca o poza face cat 1000 de cuvinte.M-am ars si nu vreau sa o mai patesc.Ploiestiul este singurul loc unde m-am simtit asa cum trebuie la o intalneala,dar s-a schimbat clubul si locatia si sunt nevoit sa imi iau masuri.Multam fain! Sa sune ca o reclama ,laudati-va ca este momentul! Chiar daca nu te cunosc, in cazul in care iei contact cu unii din amicii mei veti putea merge sa dormiti la mine, sunt doar vreo 15 km...iar ai mei sunt obisnuiti sa aibe curtea plina de motoare in miezul noptii si petreceri piromaniace pana in zori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Chiar daca nu te cunosc, in cazul in care iei contact cu unii din amicii mei veti putea merge sa dormiti la mine, sunt doar vreo 15 km...iar ai mei sunt obisnuiti sa aibe curtea plina de motoare in miezul noptii si petreceri piromaniace pana in zori Confirm la faza cu, "curtea plina de motoare". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate